Oh jst grem šele decembra (11-15), ampak že zdj komi čakam, ker mi je bilo lani res fuuul všeč mesto, nisem pa mogla si ogledat ga po svojih željah, ker sem bila gor s šefom in šefico - on je bil že n-krat tam in smo praktično laufali sem in tja, še poslikat nisem mogla kj dost Zdj bo pa čist drugače, ko bom šla lahko kamor bom hotela Pa upam na kakšne predbožične popuste, zato moja denarnica ostane zaprta naslednje 3 mesece
Enkrat morem jit na razprodaje, ki se začnejo 26.12. To mora bit noro Pa London okrašen tud še nisem vidla.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
popolnoma zaljubljena v london. lih narocam letalsko karto za konec oktobra : )
vsekakor pa mi ni za it s kakrsnokoli agencijo, kot sem sla prvic, ker od tega nimas popolnoma nic, hodis in se vozis okol od jutra do vecera, pokazat ti hocjo vse v kratkem casu in tezko si je tut vse zapomnt in podozivet. js sm bla na koncu dneva vedno cist gotova in sem kaksen vecerni ogled tut spustila.
sele potem, ko sem sla veckrat sama v lastni reziji sem spoznala mesto, odkrila najbolse stvari, se sama zgubljala po mestu in si privoscila pocitek v kaksnem parku, kar je z agencijo skoraj nemogoce, ker imas le nekaj ur prostega casa, ravno toliko, da pojes kosilo.
Na Oxford Street je recimor večina trgovin odprtih od 8.30- 21.00 med tednom, 8.30-20.00 v soboto in 12.00-18.00 v nedeljo.
Westfield nakupovalni center (največji v Evropi) pa KLIK
Ampak čez vikend je takaaaa gužva povsod
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
jaz bi v bistvu prišla tja v soboto zvečer, ker je takrat najcenejši let.. tako da bi bila potem samo v nedejo ''v gužvi'' .. potem pa bi bila še do srede tam
^^Ti toplo priporočam, da greš med tednom, pa nedeljo izkoristiš za kaj drugega. Jst sem bla enkrat med tednom - super - in enkrat med vikendom - katastrofa! Folk te kr nos s sabo po trgovini, ni šans, da kej probaš sred trgoveine, kaj šele v garderobi, na blagajni čakaš ko lud, stvar si sploh ne morš dobr ogledat, ker si kt ena mravlca med stotimi, k se gurajo mim in te odrivajo sem pa ke. No, vsaj moja izkušnja je bla taka
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Ja, pa dopoldne je tudi boljše kot popoldne. Po službah se vsa masa ljudi sprosti v nakupovanju očitno in porabiš velik več časa Jaz bi tudi raje čez vikend oglede, še posebno če boš do srede tam