Kaj nas vleče nazaj?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

jst mislim da je ta tip nesrečno zaljubljen v eno drugo, ki ga ravno tako ignorira ali kdaj samo pošpika. pa se potem on tako naprej izživlja nad drugimi, ti pa se sekiraš.

npr. če obrnem: ena punca je noro zaljubljena v enega jebača ki jo ne jeb* 5 posto ali pa jo samo ko njemu paše. in ker jo on fuka v glavo ima tudi ona potrebo, da bi koga drugega zajebavala in si vsaj malo dvignila ego. in potem najde kakega revčka, ki jo sicer ne zanima, ampak ko ji je hudo zarad unega jebača, se malo zamoti s tem, da tud ona nekoga jeb*, zmede. ta ta tretji je pa najbolj bogi, ker hoče s tako prizadeto žensko sploh karkoli razšistit.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Re: Kaj nas vleče nazaj?

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

CorfuGirl napisal/-a: me vedno potegne nazaj k nekomu ob katerem me nebi smelo.Samo škodi mi in me spravlja ob živce ampak jaz vedno rinem nazaj za brezzveze.

to mi deluje kakor potrditev sebe, da si vredna ljubezni.
Itak vse kar počnemo kar nam škodi, je znak, da je tam neka rana, ki ponavadi (ne nujno vedno) izvira iz odnosa staršev do tebe... ter želja po ugoditvi in potrditvi sebe, da si vredna ljubezni.

to, da si prepoznala, da gre za vzorec je zelo velik korak ... predlagam, da pogledaš kaj imajo skupnega tisti tipi, ki so ti škodili in tvoja reakcija na njih. Ponavadi se da videt tako identičen prenos delovanja, kakor da gre za eno te isto osebo ... in nato poglej izvor oz začetek takšnega delovanja. Tako se da da videt, kje je vzorec nastal ... še vedno pa bo potrebno delat na sprejemanju sebe.

Zanimivo, da živimo v sebi in koliko časa potrebujemo, da se resično začnemo ljubiti... hmm.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Džeki napisal/-a:Face it: si pač nezrela.

:roll: grow up
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Jah, vem, da je vam ženskam pogosto tuje dejstvo, da so vaše želje, pričakovanja in tudi to, kakšni tipi so vam všeč, kaj vas privlači in kaj ne, direkten odraz vaše ne-zrelosti. Ampak še vedno tako je.

In ja, uvoden post je tipična kvazi-dilema nezrele ženske, kaj pa drugega. S tipom kao noče imeti nič-pa vendar hoče...jo vleče..sama ne ve kaj?!...
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Džeki napisal/-a:Jah, vem, da je vam ženskam pogosto tuje dejstvo, da so vaše želje, pričakovanja in tudi to, kakšni tipi so vam všeč, kaj vas privlači in kaj ne, direkten odraz vaše ne-zrelosti. Ampak še vedno tako je.

In ja, uvoden post je tipična kvazi-dilema nezrele ženske, kaj pa drugega. S tipom kao noče imeti nič-pa vendar hoče...jo vleče..sama ne ve kaj?!...

to je pač tvoje gledanje ... kar ne pomeni, da je ona nezrela ;)

in če pogledam tvoje pisanje ... deluješ kakor da vedno znova pišeš o eni te isti osebi in sicer o 'nezreli ženski', ki jo privlačijo vsi drugi tipi, le tebe ne vidi privlačnega ...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

puma napisal/-a:
in če pogledam tvoje pisanje ... deluješ kakor da vedno znova pišeš o eni te isti osebi in sicer o 'nezreli ženski', ki jo privlačijo vsi drugi tipi, le tebe ne vidi privlačnega ...

hahhahaha, ja ziher ima kake travme.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

puma napisal/-a:
Džeki napisal/-a:Jah, vem, da je vam ženskam pogosto tuje dejstvo, da so vaše želje, pričakovanja in tudi to, kakšni tipi so vam všeč, kaj vas privlači in kaj ne, direkten odraz vaše ne-zrelosti. Ampak še vedno tako je.

to je pač tvoje gledanje ... kar ne pomeni, da je ona nezrela ;)
Aja? Ker ti se ravno tako veselo postavljas v vlogo razsodnice kaksni moski so zreli in kaksni niso.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
kitty cat
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kitty cat »

Jaz se pa kar strinjam z Džekijevim mišljenjem, ker je res, da marsikatera ženska nima treh čistih kaj bi rada. Ampak če je človek sam nezrel, potem tudi ne more pričakovati, da bo človek, s katerim se zapleta, zrel (ali pa je lahko, a ob prvi priliki, ko spozna, da ona ni, izgine kot kafra - edino prav). :wink:
V tem primeru pa se mi zdi, da sta oba malce zmedena, lahko pa da jaz napačno vidim celotno situacijo in temu ni tako. Itak pa samo iz napisanega ne moremo soditi, ker gre samo za eno plat te zgodbe, kakšno je dejansko stanje pa ne moremo vedeti. :)
Alta alatis patent.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

CorfuGirl napisal/-a:Ampak mava nerazčišene pojme za nazaj in valda da bi jih rada rešila on pa kar trmi glede tega.Ko se hočem pomenit in ga sprašujem zakaj in čemu opet vse to izgine ko kafra.Pol pa čez cajt sms zakaj sem jezna nanj.

CrofuGirl, pozabi. Ve, kje ga je posral, zato tud izgine. Ta ti bo bežal ob vsaki mali pizdariji, k jo bo naredu, vedno boš morala bit tam zanj in pucat svinjarijo za njim....ne splača se. Zakaj bi se ukvarjala z neodraslimi mulci? Mame so za vzgajat, ne me. Pošlji ga v tri pisane marjetice in pejd naprej (če je to ta isti tip, k te je že enkrat "zajebu").

Enostavno ne odgovarjaj mu. Kje je bil, ko si ti rabila odgovore? Nikjer. Zakaj se čutiš dolžna, da si ti zanj tu, ko te on potrebuje in želi kontakt?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

puma napisal/-a:

Smeh.

Meni pa ti nič ne deluješ temveč dejansko SI ena samska punca, ki ne zna obdržati tipa, je pa skoz nekaj pametna o žensko-moških razmerjih. Če že gremo na osebno raven.

Se pa znata z delusional dobro tolažiti, "da bo že boljše" in da se bo svet podredil vajinim "pričakovanjem". :D
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Džeki če si ti v nekem srečnem razmerju in si spoznal trpravo zrelo žensko, kaj delaš tu gor? zakaj hočeš nas neki razsvetlit?

Skozi govoriš o neki ženski, ki ni ne jaz, ne puma, ne katera druga, ampak ena, ki tebe ni hotela. In se zdej tu na forumu prepucavaš.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

CorfuGirl napisal/-a:Men je težko pozabit nekaj o čem nevem če sem kriva al nisem.čeprav vem da v tem primeru nisem.

Rada pa bi vedela kaj je bil povod za vse to kar je bilo med nama.Saj men se je** za nejga kaj počne in me ne vleče niti kanček ljubezni k njemu.

Pa nehaj ga srat, no!

Težko ti je pozabit nekaj, o čemer ne veš, ali si kriva ali nisi? Hkrati pa veš, da nisi?

Rada bi vedela, kaj je bil povod, hkrati pa se ti jeb* za njega?

Če se ti jeb* za njega, naj se ti jeb* za njega, pa pozabi vse skupaj. Če te pa nekaj matra, potem pa priznaj, da te matra, ne si lagat, da te ne.

Tvoj prvi problem je, da sama sebi ne priznaš svojih čustev. Najprej rabiš sama s sabo razčistiti, kaj te sploh matra, potem šele s komerkoli drugim.

Bi pa rekel, da z njim itak nimaš razčiščevati nič. Neko obsedenost imaš s tem, da je treba za preteklost nekaj popucati. Preteklosti ni več. Ni kaj popucat. Je že šla. Ne obstaja. Nahajaš se v sedanjosti, pred tabo je prihodnost, in prav nobenega razloga nimaš, da vlačiš tega tipa v svoje življenje še naprej.
Zadnjič spremenil Alwaleed, dne 08. Sep. 2010 14:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Mahagonij napisal/-a:Aja? Ker ti se ravno tako veselo postavljas v vlogo razsodnice kaksni moski so zreli in kaksni niso.

a spet si v filmu vojna med spoloma? :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Delusional, jaz ne vem, zakaj bi moral tebi, pumi ali komurkoli tretjemu polagat račune, zakaj sem tu.Pišem, ker me zabava. Ko se mi več ne bo dalo, bom čez noč izginil, brez pojasnila.Itak ugotavjam, da sem za druščino tu malo prestar.

Nikjer nisem napisal, da imam super oh in sploh perfektno vezo.Lol.V vsaki vezi so problemi. Ampak jaz te probleme rešujem v živo.Če me bo pa zanimalo, kako vezo izboljšati, pa bom vprašal koga, ki je že več let poročen.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Džeki napisal/-a:
Meni pa ti nič ne deluješ temveč dejansko SI ena samska punca, ki ne zna obdržati tipa, je pa skoz nekaj pametna o žensko-moških razmerjih. Če že gremo na osebno raven.

:D
potem lahko iz napisanega sklepam, da tebi predstavlja samskost problem ter, da vlagaš veliko napora, da parterico održiš, ker očitno ta sama od sebe noče biti s tabo :D
Pri tem pa še vedno traumiraš saj bi rad obvladoval namesto da si obvladan.
In seveda ne pozabimo na pametovanja o tem kako bi ženske morale biti in bla bla bla nakladanja, v bistvu pa pišeš le svoj problem, over and over again :D

in če ti lahko nekomu rečeš, da je nezrela in pri tem pričakuješ da se to sprejme brez neke reakcije, čemu reakcija, ko tebi nekdo reče, grow up ...
Odgovori