O čem razmišljate med seksom / predigro
- delusional
- Cosmopsiho
no pol pa še med drugim razmisli:
zakaj tej tipi, ki so čustevno močni in hladnokrvni fukači, ponavadi vsi ful dobro zgledajo?
zakaj so bl čustveni tipi vizualno nikakvi?
zakaj dosti punc, ki zgledajo ful dobro, če hočejo met fanta, se morajo zadovoljit z enim vizualno ne glih ne vem kakim in pol kao cenijo tud druge lastnosti? (ker pač vejo da enega lepega fukača ne bojo dobile v resno zvezo).
zakaj enim pa le uspe met hudega tipa, mogoče še boljšega od njih samih?
zakaj tej tipi, ki so čustevno močni in hladnokrvni fukači, ponavadi vsi ful dobro zgledajo?
zakaj dosti punc, ki zgledajo ful dobro, če hočejo met fanta, se morajo zadovoljit z enim vizualno ne glih ne vem kakim in pol kao cenijo tud druge lastnosti? (ker pač vejo da enega lepega fukača ne bojo dobile v resno zvezo).
zakaj enim pa le uspe met hudega tipa, mogoče še boljšega od njih samih?
delusional napisal/-a:da ker on se ne more zaljubit vame in se je joku -smilu samemu sebi
....
od njega itak ni blo nč, pr sexu je mislu na bivšo. pa čez ene pol leta, ko sem mu že nevemkaterič zatežila, da kaj je narobe, mi je mal pijan začel govorit od te bivše, da je pač bla to njegova prva ljubav, da je bla devica, da sta hodila 7 let nazaj in da je on zafuku in da si ne more oprostit, da je hotu narest samomor takrat, da jo še zmer včasih pokliče in da je tud ona še samska. pa poslušal je take komade, kako bo bivša pritekla skoz vrata in un samomorilski komad od foo fighers - best of you.
....
zdej je že 5 let kar sva z mojo končala.
delusional napisal/-a: mi je pravil o svojih jebačicah.
...
in on meni začne govorit, da kako je v soboto srečal bivšo na enem žuru, pa da se je vesla po njemu in da če jaz mislim, da je njej kaj žal, ker je zajebala njuno zvezo
....
sexal je tko hladno kot robot, zelo distancirano. če sem ga pogledala v oči, je pogledal v zid. včasih sm mela kake prebliske iz debat, ki sva jih mela. zelo se je izogibal kakšnim nežnostim po sexu. spat pr njemu nisem smela, tudi če sem bla pijana in nisem bla v stanju za vozit - me je pa on peljal domov, tudi če je bilo to več kot pol ure v eno smer in je mogu čez 3 ure že vstat.

A to so kao tezki jebaci? Bolj so jokice in stokice.
Torej ce ONSji seksajo s tabo prevec brez custev ni uredu, ce pa se crkljajo s tabo po seksu se pa obnasajo, kot bi bila njihova punca kar spet ni uredu?še to: v več ONS-jih pa so tipi z mano ravnali in sexali kot bi bila njihova punca.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- delusional
- Cosmopsiho
- delusional
- Cosmopsiho
Kaj ma zdj to tle veze? Jst se s tem ne obremenjujem, on pa še manj.
Zakaj bi se zdj obremenjevala s tem? Nisem pa mela takih primerkov, ki bi mi nonstop nabijal o bivši. Sploh pa ne jokal zarad nje.
In glede mojga bivšga, če mi je pri njej bolš, hvalabogu, da je šel. Nebi pa rada mela tacga ob seb, ki jih opisuješ ti. In dokler je bil v zvezi z mano, bivše ni omenjal. Zato me čudi, kje jih najdeš no.
Zakaj bi se zdj obremenjevala s tem? Nisem pa mela takih primerkov, ki bi mi nonstop nabijal o bivši. Sploh pa ne jokal zarad nje.
In glede mojga bivšga, če mi je pri njej bolš, hvalabogu, da je šel. Nebi pa rada mela tacga ob seb, ki jih opisuješ ti. In dokler je bil v zvezi z mano, bivše ni omenjal. Zato me čudi, kje jih najdeš no.
delusional napisal/-a:zakaj tej tipi, ki so čustevno močni in hladnokrvni fukači, ponavadi vsi ful dobro zgledajo?
Čisto resno, jaz ne opažam te korelacije.
Je pa res, da ima večina tistih, ki so fizično privlačni + karakterno kul, punce. Tako da, če govoriš zgolj o spektru samskih tipov, potem se do neke mere moram strinjat s teboj. Ne pa s tistim, kar si napisala naprej, da se morajo ženske zadovoljit s tipi, ki izgledajo slabše od njih. Po mojih opažanjih je običajno obratno.
- delusional
- Cosmopsiho
Stripy napisal/-a:
če ti je ni omenjal, še ne pomeni da ni mislil nanjo. in če se pred tabo ni jokcal, še ne pomeni da se ni ko je bil sam. vse se je pa pokazalo, ko je šel k njej nazaj, tebi pa kr nek razlog za konc dal. ni bil tako odkrit kot so tej ki jih jst opisujem.
-
- Komunikatorka
dejmo sam tole razčistit, delusional od tebe jest nočem nič, OK? zdiš se mi zanimiva ženska, všeč so mi ženske, ki se ne strinjajo z mano o vsem, pa ki so mi mal izziv - pa ne zdej samo v smislu osvajanja ampak tut na verbalno-komunikativnem nivoju, z veseljem bi s tabo poklepetal, to je pa to, kul? - pa še iz tega ne bo nič, ker kokr sem že napisal - si kokr veter zapiha in res mi kle ni v interesu da bi začela neki osebno obračunavat z mano, če ti kdaj kej ne bo prav. Da pa se kle naslajate in hočete gledat sex tape med mano pa delusional, ne vem kdo je večji obupanec. Go and watch Melrose Place or something.
Ma glej, govorim ti, da se jst s takimi cvetkami ne obremenjujem in grem dalje. Karkol je že blo, me ne gane.
Če je najdu srečo bo njej, hvalabogu, naj se mata luštno. In tud, če je mislu nanjo, jokal na samem zarad nje, men navedu drug razlog za razhod, nima več veze. In če lažje konča tko, da se zlaže, prov. Jst zase vem, da nimam nobene slabe vesti, kar zanga ne morem trdit.
In zato, ker nimam slabe vesti, se ne obremenjujem s preteklostjo in grem naprej, vedno. In to je bil en tak primerek+ zlo komplicirana zgodba, ki se je vlekla kar nekaj let.
Ampak men se zdi, da maš ti že v glavi vbit, da vsi objokujejo te svoje bivše. Kergakol tle opisuješ, joka al je jokal za bivšo. Kako?
Če je najdu srečo bo njej, hvalabogu, naj se mata luštno. In tud, če je mislu nanjo, jokal na samem zarad nje, men navedu drug razlog za razhod, nima več veze. In če lažje konča tko, da se zlaže, prov. Jst zase vem, da nimam nobene slabe vesti, kar zanga ne morem trdit.
In zato, ker nimam slabe vesti, se ne obremenjujem s preteklostjo in grem naprej, vedno. In to je bil en tak primerek+ zlo komplicirana zgodba, ki se je vlekla kar nekaj let.
Ampak men se zdi, da maš ti že v glavi vbit, da vsi objokujejo te svoje bivše. Kergakol tle opisuješ, joka al je jokal za bivšo. Kako?
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj