O čem razmišljate med seksom / predigro

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Purplova, ni važno, čigav je vrat, mene boli že, če so noge na njegovem vratu. Prodor v maternico, tega pa ne prenesem. Ta položaj ma zame 3 slabe strani: boli, ne paše, škoduje.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

al pa da ti da noge za njegov vrat in potem ti hoče še noge (kolena)skupi stisnt :eek: ta prenapolnjenost ne paše, pa še scat me prime. mislim da so me tud jajčniki boleli v takem položaju :?
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Džeki napisal/-a:Ni čudno, da imate tako kompliciran lajf, če celo med seksom RAZMIŠLJATE.

Jap, posledica razmišljanja med seksom je seks brez orgazma, ki pa zna vodit v zakompliciran lajf, se strinjam :wink:

Delusional-----to sem mislila (kolena skupi) :oops:

By the makadam....s teme smo pa tud zašli :?

Torej (navezujem se na tist post, k si jamrala, kako ne morš seksat, k razmišljaš o tipu in neumnostih, ki jih izjavi).....Delusional, probi se bol "odklopt" med seksom. Že pobala? Tko nekak k pred spanjem, k se trudiš zaspat pa ne moreš, ker preveč razmišljaš... Pa skoncentriri se na občutke, ne misli.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

am, ne, ne vem zakaj bi mogla izklapljat svoje misli, ker ni z mano nič narobe. in ni z mano nič narobe če mi ne gre tako fukat in s takimi tipi in na tak način.

raje si poiščem nekoga s katerim bom imela tudi vredu odnos.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Morm vprašat.....ti pride, k razmišljaš med seksom? Si res zmožna hkrati orgazmirat in razmišljat o tem, kaj ti je npr rekel o bivši?
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

morem prašat, ti je tebi kdo razlagal o kaki bivši kdaj?
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^a verjameš, da nisi edina, ki je kdaj že slišala o kakšni partnerjevi bivši? Guess what, večina nas gre normalno naprej..
..ne, ej, tole je beyond my comprehension, kako je možno, da vedno samo na take naletiš?

*se gre nehat trudit razumet in ukvarjat s tem*
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

So probal.....mela sem enga s podobnimi nagnjenji, ki se mu je zdelo izredno zabavno razlagat o kakšni bivši. Ene tri opozorila, da o tem ne mislim poslušat so bila potrebna, potem pa je odnehal. Vsake toliko se je potem še kakšen slip zgodil, ampak nič pretiranega.

PS Jst grem tud spat. Pa Delusional, nič se jezit, sam pomagat sem ti hotla :wink:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

prow. bom opisala 2 primera. to so stare stvari ene 2 leti recimo. kot pravim, v to se več ne spuščam.

ok. 1 primer. spoznam enega tipa, greva na drink. iskrice skačejo. pove, da je bil 7 let v zvezi in da ga je prasica zajebala in zanosila z drugim in da je naredil že hišo za njiju, ki jo bo zdaj prodal in da ne išče nobenih obveznosti. mi je bil všeč. mi je ponudil f**. se nisem hotela več dobit.
potem sva se tako večkrat pogovarjala po msn-ju. mi je pravil o svojih jebačicah. potem sm ga srečala čez ene pol leta, ko sem že mal pozabla na vse, kar mi je reku. ful je dobro zgledu. potem mi je spet pisal, da če bi se dobila za f**. pa sem malo pomislila. pa mi je blo malo dolgčas. pa sem si rekla, zakaj pa ne. mogoče pa mi bo fajn. resne zveze nisem iskala (mogoče sem jo podzavestno), ker sem mela za it v beograd pa na absolventa, zaljubljena v njega pa tud nisem bla. pa sva se tko dobila. in on meni začne govorit, da kako je v soboto srečal bivšo na enem žuru, pa da se je vesla po njemu in da če jaz mislim, da je njej kaj žal, ker je zajebala njuno zvezo in bla bla bla. pa sem si rekla: mah, kaj me briga. potem naj bi sexala. to je zelo čudno in nespontano. ni mi blo všeč da tip sexa kot bi dvigoval uteži. v enem momentu sem se vprašala kaj jst sploh delam tle. to je še slabš k prostitutka. zaključek: nisem jst za to kurbarijo z nekimi razočaranci.

drug primer. sem spoznala enega tipa preko ene lokalne spletne strani. slučajno sva si začela neki pisat, to je blo par let nazaj. še preden sva se sploh v živo vidla, mi je on ful povedal o tem kak je. da se zelo težko spusti v zvezo, da edina zveza ki jo je imel je bla po 1,5 ff z eno, da če bova kdaj kej mela, bo brez obveznosti, da on je pač tak od vedno, da mu je glavno da se ma fajn in ne mara pičk, ki uporabljajo sex kot sredstvo za izsiljevanje zveze. s tipom sem se parkrat dala dol v času 1 leta, to ponavadi ko sem ga srečala zunaj, tako da je bilo vsaj spontano. poznal me je na vsake 2,3 mesece, ker očitno je imel eno redno, mene pa za mal popestritve, glih ko se mu je dalo. priznam, da v tega tipa sem bila fajn zagledana, a nikoli mu nisem težila. na čase se mi je zdel ful pošten. enkrat vmes mi je začel težit z nekimi poglobljenimi debatami o seksu in me spraševal, da zakaj jaz sploh sexam in hotel spoznat moj pogled na sex, ki mu ni bil všeč. je rekel da sem premalo odprta in da bi se mogla s tipi dajat dol in pol šele videt, kdo je za resno zvezo in kdo ne. (po tej logiki si prej kurba kot s kom v resni zvezi). večkrat sem šla z njim, ker se mi je blo z njim najboljše kušvat, ker vsakič ko sm ga vidla me je vizualno ful pritegnu,ker je blo na začetku sexa zmeri fajn... potem pa nekje vmes se je ustavlo. sexal je tko hladno kot robot, zelo distancirano. če sem ga pogledala v oči, je pogledal v zid. včasih sm mela kake prebliske iz debat, ki sva jih mela. zelo se je izogibal kakšnim nežnostim po sexu. spat pr njemu nisem smela, tudi če sem bla pijana in nisem bla v stanju za vozit - me je pa on peljal domov, tudi če je bilo to več kot pol ure v eno smer in je mogu čez 3 ure že vstat. in tako....

aja, pa če se komu zdi neumno, da sem se sploh v to spuščala... pah, zakaj ne, vsaj vidiš za kaj si, pa za kaj nisi, kaj v resnici iščeš in pol uskladiš svoja dejanja s tem.

še to: v več ONS-jih pa so tipi z mano ravnali in sexali kot bi bila njihova punca.
Zadnjič spremenil delusional, dne 07. Sep. 2010 0:31, skupaj popravljeno 1 krat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja. razen moja soseda bosanka mi je vse igrače pokrala.
ziher je v tem problem.
ne v čustveno globoko prizadetih tipih, ki so se odločili, da bodo zdej pr vsakemu sexu izklopli čustva in sexali kot roboti, da ne bo nobena več prišla do njihovega srca. ziher tko trpijo v sebi kot sm jst ko mi je kdo igrače pokral.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 19:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja, atijevo ljubezen iščem :cry: zato ne znam fukat brez čustev in mi to ni dovolj :cry:
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

aja, pa še tretji primer.

ta najbolj gnjusna izkušnja pa je bla lani.
k se je tip do mene obnašu kot da sva par al da bova par (spanje pr meni, intimnost, držanje za roke, blabla da me pogreša, itd.) pol pa ob prvi priliki mi je prbil, da midva itak nisva par in da on ne išče resne zveze in da ga moti, da sem tko zagreta in da on rabi izzive.

no, o tem jebaču sem pa že govorila.
Odgovori