True Blood

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a FreakChiq »

^^Hahahahahha! Ne morem več! :rofl: :rofl: :rofl:
Ta video je pure perfection.

I am not human, Sookeeeeh. I am vampaya.

Sookeeeeh is MAHN! Yeah yeah, we got it. :roll:

Sookeeeeh you have to trust me. Sookeeeh don't.

Sookeeeh is in danger (Lorena se smeje).

Kak svetovno je skupaj zrezano, no :)
Kaj pa je še najbolj funny, čeprav je zrezano skupaj, stvar kljub temu sploh ni tak daleč bek od resnice.

BTW, se zavedate, da bo Eric prvič po 1000 letih spet (če ste pogledale trailer, potem to ni spoiler) vido sonce. This is so aaawwwww :shy: :cry: I mean, just look at this pic.
.: Living is easy with eyes closed :.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

^^aaaaajjjj kak lepoooo, pa ravno zaj sem mogla sliko pogledat... spet ne bom mogla spat :D :twisted:

Oni video pa je...:rofl: :rofl: :rofl: Hilarious, hvala! Mam polepšan večer :D
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Dveh stvari ne razumem pri tej seriji...

1. Why on earth nea nikoli izkoristijo zgodbe, ki imajo res potencial se razvit v neko mega awesome stvar?
Ta cela Russell - Eric situacija, vključno z vampires going rogue bi bla še 5x bolj fajn za gledat, če bi zgodbo razširli, ne pa da ji namenijo glih 5min, ostalih 45min pa razdelili med 100 drugih sidestories, katere itak sploh nobenga ne zanimajo. Ali pa tud samo jaz nič kaj pametnega ne vidim v teh zgodbicah o Arleninem devil spawnu (dobro, razen da Reneja spet vidim. He was cool :P) in podobnem BS-om.

2. Where the hell went Sookies brains?! AND will they ever come back?
Če se še s prvo točko lahko maybe za trenutek sprijaznim, se s to ne bom nikoli. Beel jo že iz prvega dela konstantno fila z njegovo krvjo. Kak sta se spoznala ji je tišal njegovo kri pod nos, da ne omenjam, da je v tem delu spet bil celi: "I HAZ TO FEED SOOKAAAH!!!" Pol pa ženska gre in za Erica reče: "Not feeling feelings. I drank his blood, I can't help it." Hahahahah why in Gods name se še pri njej ni žarnica naslikala nad glavo in ful svetlo zasvetla zraven pa še taki *ding* sound naredla is beyond me.

AMPAK, hvala bogu sem prišla tak daleč, da se lahko končno smejem Beelu in njegovi dvoličnosti (in še marsičemu drugemo). Ta njegov speech v avteju je bil za po podu metat. He wants to be a 3rd grade teacher hahahaha aaawww billy, billy :)

BTW, Eric in the sun was the most beautiful thing I ever saw on True Blood. :shy: :hearts:
artemisia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a artemisia »

FreakChiq napisal/-a:Dveh stvari ne razumem pri tej seriji...

1. Why on earth nea nikoli izkoristijo zgodbe, ki imajo res potencial se razvit v neko mega awesome stvar?
Ta cela Russell - Eric situacija, vključno z vampires going rogue bi bla še 5x bolj fajn za gledat, če bi zgodbo razširli, ne pa da ji namenijo glih 5min, ostalih 45min pa razdelili med 100 drugih sidestories, katere itak sploh nobenga ne zanimajo. Ali pa tud samo jaz nič kaj pametnega ne vidim v teh zgodbicah o Arleninem devil spawnu (dobro, razen da Reneja spet vidim. He was cool :P) in podobnem BS-om.

Soooooo true!!!! In zdaj bojo v enem delu nekaj na hitro zmutili...namesto, da bi že prej bolj zgodbo razvil! Res upam, da ne bo zadnji del kr neki!!
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Povzetek finala (oz. cele tretje sezone) v enem stavku: Premiera 2. sezone The Vampire Diaries je bila 500x boljša in obetajoča kot celotna 3. sezona True Blooda.

BTW, nisem vedla da lahko Beela sovražim še bolj, kot sem ga itak že.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

No, no, ne da se primerjat Vampire Diaries s True Bloodom.
Men je bil zakon finale! Anna je spet noro odigrala :) Upam da je Tara šla in da nikol ne pride nazaj hehe :D Pa ne vem kaj tok hejtaš Billa, sej je mal nadležen, je pa pač sestavni del te serije!
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica

Ja, eno sezono nazaj se VD-ja s TB-jem res ni dalo primerjat.. samo po tej mediocre 3. sezoni in kompletno underwhelming finalu se je to spremenilo. Mene VD dosti, DOSTI bolj entertejna. :)

Ball dela Beela sestavni del serije.
Tak kak dela Sookie tak hudo blond, da lahko zaradi mene kar ostane tam v fay-neverlandu. Če bi obstajal bog, bi Eric, Pam, Jessica in Lafayette dobli svojo spin-off serijo. Te bi bla še jaz najbolj happy. :P
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

Jst sem tud totalno razočarana nad to sezono :( Finale mi je bil še najboljši v tej sezoni. Pred začetkom sezone ne bi mogla verjet, da lahk naredijo tko slabo sezono, ker 1. in 2. sta ble top. Zgodba okol Jasona in Crystal - čist brezveze; enako kar se tiče Sama in njegove familije + njega res niso rabli "pokvarit", ker je bil čist kul takšn kot je bil in ta njegova na novo odkrita dark side je prišla od nikoder; minimum scen med Ericom in Sookie. In se strinjam s FreakChiq glede VD. Billa pa tud jst tko sovražim, da ne morem verjet da lahko izmišljen lik tko sovražiš :roll:
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Se strinjam z FreakChiq in joy23. Meni finale ni bil nič posebnega, parkrat vmes sem še pogledala, koliko imam do konca. Se še sprašujem, če bom naslednjo sezono sploh gledala :? . Ah, verjetno iz firbca bom, potem bom pa vidla, če je kaj boljš zastavljen kot ta shitty 3.sezona

Hvala bogu za VD, da je saj ena vampirska nadaljevanka dobra
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Se strinjam z vami. Kakor mi je bil VD na začetku beden in TB fantastičen, mi je sedaj VD super, TB pa vedno slabši :? :? Škoda... Gledala bom seveda vseeno. Upam na boljše čase :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

Sem identičnih mislil kot *mala*. Tudi jaz upam, da se stvari obrnejo na bolje.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

Moram povedat, da sem tud jaz malo razočarana nad serijo in resnično upam, da bo bolje v naslednji sezoni. :/
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

zdajle imam tv3 prižgan in je ravno true blood...Fangtasia so prevedli v Čekanzija, omg, dol bom padla :lol: :lol: :lol:
sem vedla da se že zaradi trapastih prevodov splača mal pogledat :lach: :rofl:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

LOL :rofl:
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
she-devil
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a she-devil »

Sem pogledala vse sezone in sta bili prva in druga totaly addicting :D. Zdaj tretja pa me je res razočarala, ker očitno serija z vampirji ni ta prava če ne dajo volkodlakov poleg. So bli vmes nekateri deli kr okej ampak drugače dolgčas.

Serije mi pa všeč tudi zaradi teh vulgarnosti, krvi itd. Je nekaj drugačnega, provocira.

Glede Vampire diaries pa je tak da so prvi deli v 1. sezoni bli dolgočasni, potem pa je postajalo vse bolj napeto. Zdaj mi je edino malo čudno, da sem iz TB preklopla na to ko je tak tinejdžersko.
Breakfast is my religion! (The Mask)
Odgovori