Dveh stvari ne razumem pri tej seriji...
1. Why on earth nea nikoli izkoristijo zgodbe, ki imajo res potencial se razvit v neko mega awesome stvar?
Ta cela Russell - Eric situacija, vključno z vampires going rogue bi bla še 5x bolj fajn za gledat, če bi zgodbo razširli, ne pa da ji namenijo glih 5min, ostalih 45min pa razdelili med 100 drugih sidestories, katere itak sploh nobenga ne zanimajo. Ali pa tud samo jaz nič kaj pametnega ne vidim v teh zgodbicah o Arleninem devil spawnu
(dobro, razen da Reneja spet vidim. He was cool
) in podobnem BS-om.
2. Where the hell went Sookies brains?! AND will they ever come back?
Če se še s prvo točko lahko maybe za trenutek sprijaznim, se s to ne bom nikoli. Beel jo že iz prvega dela konstantno fila z njegovo krvjo. Kak sta se spoznala ji je tišal njegovo kri pod nos, da ne omenjam, da je v tem delu spet bil celi: "I HAZ TO FEED SOOKAAAH!!!" Pol pa ženska gre in za Erica reče: "Not
feeling feelings. I drank his blood, I can't help it." Hahahahah why in Gods name se še pri njej ni žarnica naslikala nad glavo in ful svetlo zasvetla zraven pa še taki *ding* sound naredla is beyond me.
AMPAK, hvala bogu sem prišla tak daleč, da se lahko končno smejem Beelu in njegovi dvoličnosti (in še marsičemu drugemo). Ta njegov speech v avteju je bil za po podu metat. He wants to be a 3rd grade teacher hahahaha aaawww billy, billy
BTW, Eric in the sun was the most beautiful thing I ever saw on True Blood.