s0nckic4 napisal/-a:Nesanica napisal/-a:Barbie - Nesanica je oseba ki bo šla nekoč s tvojim možem na dopust (mogoče čez deset let) ko boš pazila na otroke in sama sebe prepričevala da seksi in zapeljiv izgled ni pomemben in da je pomembno da si predana žena in da se z možem spoštujeta
ej sori, ampak tole mi je pa mim![]()
ti si nikoli v življenju ne želiš otrok in družine? tud kdaj kasneje ne?
edit:
drugače me pa zanima kako tipi gledajo na svoje npr 15 let mlajše partnerke. npr da jih ima ona 20. punca pri teh letih kot osebnost večinoma še niti ni izoblikovana, se še išče, nima pojma o življenju, doživela ni še praktično nič... medtem ko pa en 35 letnik tega zase ne more izjavit. kaj se lahko sploh pogovarjata? načrtujeta? nevem, a ni to podobno, kot da ima ta tip napol otroka zraven. a moški gledate izključno samo in res samo videz? verjamem da napeta koža dosti odtehta, ampak toliko? a mi lahko to kdo razloži? (pa da vzamemo povprečnega 35 letnika in povprečno 20 letnico)
Sama si zaenkrat ne želim otrok če pa bom spoznala pravo osebo pa mogoče. Odvisno od moškega. izjava je mogoe res malo groba ampak to je pač moje mnenje - je pa res da povzroči veliko ogorčenja ker vsi vemo da se ljudje spreminjamo in da to ni nemogoče.
kar se pa tiče starejših moških in mlajših žensk pa verjamem da moški uživajo v tem ko izoblikujejo žensko in vedo da bodo pri tej ženski pustili sled dokonca življenja pa če ostaneta skupaj ali ne. sploh pa bejb pr dvajsetih ni majhen otrok da se starejši tip z njo ne bi mogel pogovarjat.
panterica napisal/-a:O mati božjaJaz pa zelo dvomim, da ima Barbie tako glupega tipa, da bo svojo ženo in otroke reskiral zate.
Oprosti, ampak na to nimam druzga komentarja.
Ne govorimo sebi. Govorim o tem kdo je tip ženske ki jo želi Barbie analizirati.
Roberta R. napisal/-a:Dobro, dol se daješ z zasedenim moškim.. tut js sm šla skozi to enkrat, ampak daleč, da bi bla na to tako ponosna kot ti, ki vidim da to z veseljem obešaš na veliki zvon.. V moj zagovor (čeprav slab), sem bila stara 17 let, brez samozavesti in ponosna, ker sem "boljša" od njegove punce. Potem sem odrasla.
Govoriš pa kot da si ful nad nami ubogimi revami.. ki smo našle nekoga, ki nas ima rad, ti pa si poceni (pardon zastonj zabava) in se potem s tem hvališ? To je pa žalostno.
Ne mislim da sem boljša,mislim samo da smo ljudje sposobni splesti globlje vezi z več osebami in če je npr.on z mano to še ne pomeni da imanjo zato manj rad. Mislim pa da je naivno razmišljanje da te partner ne bo nikoli v življenju prevaral.
Zabava. Nevem kdo je komu zabava - če toda sem poceni zabava pomeni da se imam lepo, potujem in uživam v trenutkih z njim in lahko rečem da v vsem tem času ni bil niti enkrat nefer in je vedno pozoren in ima vedno čas zame - potem sem pač zelo zelo poceni zabava.