10 glavnih razlogov, zakaj imate punce težave s tipi

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Re: 10 glavnih razlogov, zakaj imate punce težave s tipi

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

s0nckic4 napisal/-a:
Nesanica napisal/-a:Barbie - Nesanica je oseba ki bo šla nekoč s tvojim možem na dopust (mogoče čez deset let) ko boš pazila na otroke in sama sebe prepričevala da seksi in zapeljiv izgled ni pomemben in da je pomembno da si predana žena in da se z možem spoštujeta

ej sori, ampak tole mi je pa mim :eek:
ti si nikoli v življenju ne želiš otrok in družine? tud kdaj kasneje ne?

edit:
drugače me pa zanima kako tipi gledajo na svoje npr 15 let mlajše partnerke. npr da jih ima ona 20. punca pri teh letih kot osebnost večinoma še niti ni izoblikovana, se še išče, nima pojma o življenju, doživela ni še praktično nič... medtem ko pa en 35 letnik tega zase ne more izjavit. kaj se lahko sploh pogovarjata? načrtujeta? nevem, a ni to podobno, kot da ima ta tip napol otroka zraven. a moški gledate izključno samo in res samo videz? verjamem da napeta koža dosti odtehta, ampak toliko? a mi lahko to kdo razloži? (pa da vzamemo povprečnega 35 letnika in povprečno 20 letnico)

Sama si zaenkrat ne želim otrok če pa bom spoznala pravo osebo pa mogoče. Odvisno od moškega. izjava je mogoe res malo groba ampak to je pač moje mnenje - je pa res da povzroči veliko ogorčenja ker vsi vemo da se ljudje spreminjamo in da to ni nemogoče.

kar se pa tiče starejših moških in mlajših žensk pa verjamem da moški uživajo v tem ko izoblikujejo žensko in vedo da bodo pri tej ženski pustili sled dokonca življenja pa če ostaneta skupaj ali ne. sploh pa bejb pr dvajsetih ni majhen otrok da se starejši tip z njo ne bi mogel pogovarjat.

panterica napisal/-a:O mati božja :eek: Jaz pa zelo dvomim, da ima Barbie tako glupega tipa, da bo svojo ženo in otroke reskiral zate.
Oprosti, ampak na to nimam druzga komentarja.

Ne govorimo sebi. Govorim o tem kdo je tip ženske ki jo želi Barbie analizirati.

Roberta R. napisal/-a:Dobro, dol se daješ z zasedenim moškim.. tut js sm šla skozi to enkrat, ampak daleč, da bi bla na to tako ponosna kot ti, ki vidim da to z veseljem obešaš na veliki zvon.. V moj zagovor (čeprav slab), sem bila stara 17 let, brez samozavesti in ponosna, ker sem "boljša" od njegove punce. Potem sem odrasla.

Govoriš pa kot da si ful nad nami ubogimi revami.. ki smo našle nekoga, ki nas ima rad, ti pa si poceni (pardon zastonj zabava) in se potem s tem hvališ? To je pa žalostno.

Ne mislim da sem boljša,mislim samo da smo ljudje sposobni splesti globlje vezi z več osebami in če je npr.on z mano to še ne pomeni da imanjo zato manj rad. Mislim pa da je naivno razmišljanje da te partner ne bo nikoli v življenju prevaral.

Zabava. Nevem kdo je komu zabava - če toda sem poceni zabava pomeni da se imam lepo, potujem in uživam v trenutkih z njim in lahko rečem da v vsem tem času ni bil niti enkrat nefer in je vedno pozoren in ima vedno čas zame - potem sem pač zelo zelo poceni zabava.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

Nesanica napisal/-a:Ne mislim da sem boljša,mislim samo da smo ljudje sposobni splesti globlje vezi z več osebami in če je npr.on z mano to še ne pomeni da imanjo zato manj rad. Mislim pa da je naivno razmišljanje da te partner ne bo nikoli v življenju prevaral.

Zabava. Nevem kdo je komu zabava - če toda sem poceni zabava pomeni da se imam lepo, potujem in uživam v trenutkih z njim in lahko rečem da v vsem tem času ni bil niti enkrat nefer in je vedno pozoren in ima vedno čas zame - potem sem pač zelo zelo poceni zabava.

Sej nisem nikjer govorila, da potem svoje žene nima rad, če spi s tabo. Jaz mislim, da se edino ti preveč poveličuješ v tem trojčku. Če mu nisi zabava, kaj pa si mu? Pozoren je do tebe.. seveda da je, če pa daš noge narazen in nič ne zahtevaš v zameno za razliko od njegove žene. Pa tisto, da ima vedno čas zate, seveda da ima.. kadar ni v službi, ali ni skupaj z ženo, ali nima drugih opravkov.

Kar se pa varanja tiče, nikjer nisem napisala, da me partner ne bo nikoli v življenju prevaral, ravno tako pa nisem napisala, da bom celo življenje z njim skupaj. Mogoče me bo prevaral, mogoče ne.. mogoče bova čez 4 leta še skupaj, mogoče tudi čez 10 let, mogoče pa ne. Nisem pa nek otročiček, ki se boji pošasti pod posteljo, čeprav je sploh ne vidi.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Oly
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Oly »

Ljudje se, z zelo malo izjemami, ne spreminjajo v svojem bistvu.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

si nisem mislila, da bom kdaj to rekla, ampak se mi je spremenilo razmišljanje glede tega, da more bit tip starejši 2-5 let in da je zato bolj zrel in ne vem vse kaj.

ja, je dal več skozi. zato pa toliko slabše.
ko za izhodišče vzamem,da si morem dobit starejšega spoznavam same take tipe, ki so že nekaj dali skozi, kako resno zvezo in se sedaj niso več pripravljeni vezati, jočejo za bivšo že x let...

norolescentka napisal/-a:
predvsem kar se tiče-mel sem punco, zdej pa ga samo pijem, k me je pustla, ne morm je pozabt, pa itak da mam use sam za seks.

samski tipi nekje med 25-30 let so ravno v tej fazi...

tako da... si bom umislila mlajšega, ki še ni imel resne zveze.

ker boga mi, eni niti pri 28ih ali 30ih niso zreli, so odvisni od mamice, nimajo 1 ženske in še zdalač niso pripravljeni na otroka. da ne govorim o vseh njihovih travmah glede bivših.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

g00fy_qa napisal/-a:
Alwaleed napisal/-a:Ce imas ti negativne asociacije z ekonomskimi zakonitostmi, z Newtonovim zakonom pa ne, je to tvoj problem. Nehaj zahtevat, da naj ima cel svet zulje na istem mestu, kot jih imas ti.

Zdaj me je pa prav minilo do nadaljne debate s tabo. Ad hominem argumenti so passe. Enako polaganje besed v usta.

Ni ad hominem argument, če je očitno, da ti tržne primerjave niso všeč, ker ti je sam tržni sistem antipatičen. To je tvoj problem s svetom, ne problem drugih.

Razen tega mehanizmi ponudbe in povpraševanja nimajo nobene neposredne zveze s kapitalizmom, ki si ga omenjala, temveč veljajo za vsako ekonomsko ureditev. Če te na pogovoru o ponudbi in povpraševanju moti, da te spominja na "kapitalizem", to pove še nekaj več o tvojih nezrelih predstavah.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

Roberta R. napisal/-a:Pozoren je do tebe.. seveda da je, če pa daš noge narazen in nič ne zahtevaš v zameno za razliko od njegove žene.

Koliko bi mu pa morala računat?
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Tam nekje

Neprebrana objava Napisal/-a panterica »

Nesanica napisal/-a:Ne govorimo sebi. Govorim o tem kdo je tip ženske ki jo želi Barbie analizirati.

Vem in upam, da ne bo nasedel takšnemu tipu ženske.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

Nesanica je oseba ki bo šla nekoč s tvojim možem na dopust (mogoče čez deset let) ko boš pazila na otroke in sama sebe prepričevala da seksi in zapeljiv izgled ni pomemben in da je pomembno da si predana žena in da se z možem spoštujeta

Ti resno misliš, da si v tem odnosu s tem moškim, TI tista, ki je na boljšem in ne žena? LOL. :lol:
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Tam nekje

Neprebrana objava Napisal/-a panterica »

^^ Se strinjam z njo. Ker jaz bi mislila, da imaš otroke z najboljšo in živiš z najboljšo, poročiš se s tisto, ki ti je najboljša,...

Drugače pa eni trdite, da moški izbira najprimernejšo za roditi veliko število otrok (očitno je teh že zmanjkalo glede na rodnost), drugi pa da takšno ki bo super v sexu :?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Nesanica napisal/-a:Sama si zaenkrat ne želim otrok če pa bom spoznala pravo osebo pa mogoče. Odvisno od moškega. izjava je mogoe res malo groba ampak to je pač moje mnenje - je pa res da povzroči veliko ogorčenja ker vsi vemo da se ljudje spreminjamo in da to ni nemogoče.

...ja tale ''odvisno od moskega'' ti je res malce groba....vsaj jaz tako mislim. Meni to tako zveni, kot da se bos na podlagi svojega tipa cez nekaj let odlocila ali imet ali ne imet otrok. :eek:
Svaka ti cast, ce bos lahko cez cas, ko si bos ti zelela otrok, to zeljo potlacla nekam globoko v sebe in je nerealizirala, samo zato, ker bos imela resnega partnerja, ki si otrok ne bo zelel.

Je pa res, da se ljudje spreminjamo in obstajajo se druge variante kako se lahko zivljenje razplete....go with the flow :D
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Nesanica napisal/-a:Barbie - Nesanica je oseba ki bo šla nekoč s tvojim možem na dopust (mogoče čez deset let) ko boš pazila na otroke in sama sebe prepričevala da seksi in zapeljiv izgled ni pomemben in da je pomembno da si predana žena in da se z možem spoštujeta - strast pa je tako ali tako nekaj kar zbledi. In seveda da je neverjetno kako se imata še vedno rada oin da ti je vsa ta leta bil popolnoma zvest.

:D :D :D In ti se hvališ s tem? Draga moja, čez 10 let bo moj princ 40 in več leten moški, ki bo z dopustom s tabo ostal brez družine. Ti boš čez 10 torej tudi samska, brez otrok, moža in doma.

Jst pa bom v Tivoliju na dekci uživala življenje z enim 25 letnikom, ki se bo zaljubil v 35 letno mamico :P

Tko da.....have fun, moža ti podarim z kupom umazanih gat zraven. Pa ne pozabi vzeti še njegove mame :wink:

By the makadam......sem skoraj 100%, da izgledam bolje kot ti, pa čeprav v supergah in po enem porodu :P

PS Moj mož mi je dal svoja najlepša leta, prelepega in bistrega otroka (zasluga gre tudi delno njegovim genom, čeprav prevladujejo moji), streho nad glavo in velikooooooooo užitkov.
Če pa boš čez 10 let za to, da poješ tuje ostanke, pa dober tek :wink:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

barbie_girl_85 napisal/-a:
Tko da.....have fun, moža ti podarim z kupom umazanih gat zraven. Pa ne pozabi vzeti še njegove mame :wink:

LOL, kakšna faca si ti.

Mimogrede, jaz sem imela "čast" precej od blizu opazovat nek tak trojček. Zanimivo je, da je tudi tam ljubica bila prepričana v svojo večvrednost v primerjavi z ženo in trdila, da ima mož pač rad obe (samo njo malo bolj, z ženo pač mora bit zaradi otrok). No, po par letih čakanja in praznih obljub je izvisela, ker je pričela z zahtevami po dopustu, skupnem življenju, pojavljanju v javnosti,..
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Ljubice so po navadi vedno prepričane v svojo "večvrednost". Sej to je orožje, s katerim jih poročeni moški dobijo. Kera bi pa seksala z njim, če bi ji odkrito povedal, da ima ženo, ki je ne misli zapustiti, ima pa tudi prazna jajca za spraznit in malo dolgčasa za pregnat....

Seveda je žena zmaj, ljubica pa princeska. Oh in sploh odlična in vsakemu je "žal", da je ni spoznal prej. Oh, ta usoda :cry:

Jst sem pa pobližje opazovala trojček, kjer je ljubica zmagala. In to je bil edini tak, ki sem ga videla. Zmagala pa je predvsem zaradi ženinega odhoda. Tip se je seveda takoj preselil k 15 let mlajši ljubici, naredil dva otroka, potem je pa gospodična šla. Otroka z njegovim priimkom je imela, preživnino je imela, dokaz, da jo je nekdo nekoč ljubil (kljub temu, da je kura) je imela. On pa ji ni bil več zanimiv. Adrenalin je šel po gobe, zanimanje tudi, in zdej ona živi pri svoji mami z dvema otrokoma, on pa objokuje in pije ob izgubi svoje prve drage žene....

Žena ga je obdržala 10 let, ljubica 4 :D

Ps Pa tip zdej veselo nalaga okoli, kako je poročen in tudi dandanes fura eno "ljubico". Noče ji pa povedat, da je samski in dosegljiv, samo je ne bi rad v svojem življenju... Vsi ostali se pa seveda režimo na ta račun, ker je res najbolj "low", a na žalost uspešen pristop. Je pa res, da je tip kar loaded, in da se boji, da bi ga še kera obrala. Namišljena žena je odlično varovalo pred izsiljevanjem o poroki, otrocih, dopustih....
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

Alwaleed napisal/-a:
Roberta R. napisal/-a:Pozoren je do tebe.. seveda da je, če pa daš noge narazen in nič ne zahtevaš v zameno za razliko od njegove žene.

Koliko bi mu pa morala računat?

Očitno ti moj post ni najbolj jasen. Ne govorim o denarju.
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Ne vem zakaj folk izletava s takimi izjavami, da so zenske lahko hude po 30. in da si dobijo tipa. No shit sherlock, ampak to niti ni bila poanta prvotne izjave od dzekija.
Fora je, da vsaka zenska zgleda bolje v zgodnjih dvajsetih, kot pa po 30.
Torej ista zenska, zato lahko nehate z brezveznimi izjavami, da ta in ta 30. letnica zgleda boljs od polovice mladih zensk, ker temu nihce niti oporeka.
Je pa taista zenska boljs zgledala, ko je bla mlajsa. Jennifer Anniston mi je bla huda pri 35., ampak pri 28. je bla pa se dost lepsa.
Edino ena izjemno logicna izjema je: ce je zenska imela kaksno lepotno napako v zgodnjih 20, ki jo je kasneje odpravila, naprimer debelost, grd nos al pa kej.

In to je fora izjave, da njena vrednost pada. Je pa ta padec pocasnejsi pri nekaterih zenskah, ker bolje skrbijo zase (kok bo enim žal za praženje na soncu vsak vikend vsakega poletja na morčeku).
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Odgovori