True Blood

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

ampak v 4. sezoni naj bi Eric spomin zgubil :D :D :D itak se pa ne bo pri S skrival, saj ga nima kam dat, tko da pomoje lahko kar pozabimo na kakšne hot shower scene :wink:

a je Bill lahko res vsako epizodo grši in 10 let starejši?? in ko smo že pri srajcah - mislim, da je njihov stilist E/S fan, ker je Bill vedno grše oblečen. še une pižamaste majčke iz časov civil war (1. sezona) so mu bolj pasale kot ta kmetavzarska srajca v 10. delu :tot:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Okej, še enkrat, a lahko NE govoriš u tem kaj se bo zgodil v knjigah v naslednjih sezonah? Res je, da je v epizodah ponavad mal drugač, ampak to so spoilerji , ki v TV in FILMI nimajo nič počet!!!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Mene sicer ne motijo spoilerji, ampak ponavadi se jih res z belo piše.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

to, da Eric zgubi spomin je povedal Ball v enem od intervjujev že pred začetkom 3. sezone, se čist slučajno ujema s knjigo in res ne vem kaj sem ti pokvarla s tem podatkom :roll: knjige in serija se razlikujejo za 90%, nekih hudih zapletov in podatkov valda ne "razkrivam", ampak čist na vsako besedo pa zarad tebe tud ne bom pazla.
artemisia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a artemisia »

Se strinjam s tem, da je čist preveč nekih stranskih zgodbic... Men se včasih zdi, da je blo še v 2. sezoni več scen med Ericom in Sookie kot pa zdaj...zdaj jima namenjo največ 3 minute na epizodo! :evil: Res sem več pričakovala od 3. sezone!

Men je bila sicer najbolj bedna scena v zadnji epizodi, ko sta Lafayette in Jesus bla pod vplivom V-ja..tist je blo pa res kr neki..sem kr naprej prevrtela!

Sam un kiss med E in S mi je bil pa fuuul všeč..kako je Eric gledal potem Sookie...omg!!! :love: Ko jo na koncu vklene v klet, je res bedno..sam na koncu se bo itak izkazalo, kako zares čuti! :wink:
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a FreakChiq »

rinca napisal/-a:ampak v 4. sezoni naj bi (book!spoiler) Eric spomin zgubil :D :D :D itak se pa ne bo pri S skrival, saj ga nima kam dat, tko da pomoje lahko kar pozabimo na (book!spoiler) kakšne hot shower scene :wink:
^^Dala pod spoilere, just in case, da ne bo spet kdo jezn :)

Že, da ga bo zgubil, ampak že zdaj vem, da bo Ball iz tega naredo šmorn in ga posal živet k, dunno, Tari. :wall: :roll: Zraven tega pa sem 98% prepričana, da bo fokus še zmeraj na Beelu ostal and I just can't handle this Beel bullshit for another season.

How I wish Blade would visit Bon Temps. Slika

Če ne drugega, bo pa na koncu 11. dela vsaj mega komad, ki ja kot narejen za to serijo. Tak kak pa še Intro song.
.: Living is easy with eyes closed :.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

še nekaj me zanima - Yvetta. a se samo men zdi, da je bila v minisodes vsa luštna in hot, zdaj pa vsakič, ko se prikaže v kadru, zgleda k ena stara zmahan ruska prostitutka? s tok razmazano šminko, k da ga je še minuto nazaj na WCju nekomu vlekla? jst dobim tako asociacijo ko jo vidim :lol:
al je ta utrujenost in zanemarjenost posledica neprespanih noči z Ericom, lol?
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

Jooooj ne, spet smo bli priča slavnemu: "Sookie is mine!" Bruh, bruh :tot: Saj nevem al bi se smejala al jokala... :D

Oni kiss je bil hot, okey dam mu plus že zato ker ni bil samo v sanjah ampak real. Tisto, da jo je pa v klet not zalučal je pa po mojem vsaj naredo zato, da jo zavaruje. Resnično upam, da ne bodo kaj posrali s tem... :D

Ono z Samom je tud men blo kr nekaj, pa tisto z Lafayettom in Jesusom... hm, ne morem se odločit če mi je všeč al ne, vse skup mi je kar nekaj :roll: preveč dogodkov naenkrat zbasanih. Srčno upam, da se bo to popravlo.
Yada, yada, yada...
SchneeEule
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a SchneeEule »

Slika :lol:

<-- kr mravljince dobim,k tole gledam... :yau:
There are always a few people doing it in a way weird enough to grab my attention.
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

FreakChiq napisal/-a:To da je Eric zaprl Sookie v klet, niti 5min za tem, ko je bil celi raznežen hehe, pa upam, da je del enega VEČJEGA master plana pri katerem se ne bo Sookie nič zgodlo (oz. ne bo Eric kriv za to, če se ji bo kaj), Ericu pa bo uspelo premagat Russella in bil končno hero, ki bo pomožnosti še rešo Sookie.

Jst tud upam in molim (pa drugač nikol ne molim, heh :D) da bo tak, ker če ne bodo spet vse skup zaj...

FreakChiq napisal/-a:Slika
Thank you, Jason! THANK YOU! :flehan:

Končno nekaj pametnega od Jasona :lach:
Use your head and follow your heart.
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a FreakChiq »

Slika
Hahahah so frickin' true :D

Al pa to...
Slika
... LOL, ne morem več :rofl: :rofl:

I LOVE FuckYouBillCompton.com
.: Living is easy with eyes closed :.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Dobra stran :D

Če katero zanima Eric pod tušem... klik
zoomirana verzija scene pod tušem
A goal without a plan is just a wish.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Tale zoomirana verzija je neki najbolj vročga, kar sm v življenju vidla. Najbolj se pa obnese na mute :gut:
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Se strinjam :D , z zvokom sem sam 2 sec gledala. I wanna take a ride on that... :yau:
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

arrrrrrrrrr :twisted:
Yada, yada, yada...
Odgovori