True Blood

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

sončk napisal/-a:Brez skrbi. V naslednjem delu bosta Eric in Sookie. :cool:

A mamo kakšen posnetek? Kakšen dokaz? :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a FreakChiq »

@rinca
Ne bi se mogla bolj strinjat. Sploh tisti del, da je book!Sookie dosti bolj pametna, odločna, močna in zato tudi dosti bolj simpatična ženska, ki zna stat na svojih nogah.

Tak mi že gre na k.... ta Ballov blind love for Bill, da sem mogla že takoj na začetku dat pavzo, par krat globoko vdihnit in si govorit: "it's just a tv show, it's just a tv show..." Milsim, itak mi že najeda to da ga konstantno kujejo v nebesa, čeprav neprestano laže. Samo ko je pa hoto (SPET!) na Erica vso krivdo zvalit, te pa.. eh.. I could stake Bill! :fight:

Slika

I just cannot frickin' wait, kaj si bo Ball lepega zmislo za Billa, samo da ga bo lahko obržal v 4. sezoni. :roll:

True Blood še za mene samo Eric (in Pam) gor držita ter Russell, sploh na koncu 9. dela je mel vso mojo pozornost. :D

*mala* napisal/-a:
sončk napisal/-a:Brez skrbi. V naslednjem delu bosta Eric in Sookie. :cool:

A mamo kakšen posnetek? Kakšen dokaz? :D

V trailerju nekaj namigujejo, ja.
Čeprav sem se odločla, da se ne bom veselila in bla polna pričakovanj, ker se zna zgodit, da bom pol 5x bolj razočarana.
.: Living is easy with eyes closed :.
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

O fuj, ktera fotka za Rolling Stone :tot: Če ne bi bli krvavi bi bla 10x boljš. Že v tem zadnjem delu mi je blo gnusno in kr neki tista scena s krvavima S&B pod tušem (ampak to že itak zarad tega, ker sem že več kot sita kao sexy scen med njima).

Men so tud najbolj svetle točke TB Eric, Lafayette, Pam, pa Jessica ima svoje momente s fangi, pa Talbot je bil faca, škoda da ga ni več :D

kikyca napisal/-a:joy23 hahaha, sorry sam morem komentirat se te kar predstavljam nekje v kopalnici pred ogledalom kak se probavaš na silo jokat... zej bom pa še jaz mogla sprobat to

Hehe, eh, sej ni tak hudo, bolj sem probavala da bi se mi faca tresla, z brado še nekak gre, z obrvmi pa ne, tako kot pri Tari :D Jokat pa itak ne morem na silo, očitno jst ne bi bla za igralko, hehe :D
Use your head and follow your heart.
mnml
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mnml »

men je bil pa hud del
veliko rajš mam to kokr pa da bi bla eric pa sookie kr skup in kaj bi blo pol? tega cukra mate že v ostalih serijah polno, glih zato je ta tolk boljša, je bolj deep, bolj podrobna, ne pa da bi še tuki razmišljal kako naj bo kdo s kom, da ne bo babam dolgcajt. glejte gossip girl, kjer mate samo parčkanje
ni to another teen vampire series

pa ne rečem da ni tud men sookie nadležna in neumno naivna, ampak najmanj kar rabm je še to, da bi šla res k ericu in bi potem spet poslušal njen whining all over again.

če hočte ljubezen naj bo edin med hoytom in jessico, ki je edina punca v tej seriji ki je luštna in zna igrt. njo pa z veseljem gledam v takih situacijah

pa da še grem nazaj na komentiranje tega dela, za moje pojme se dobr razvija, eric naj nardi masaker, zdej bo mel verjetno še pomoč zarad tega kar je russel naredu na tvju (ta z vremenom je bla legendarna)
sam kaj ko so zaj***** enega boljših likov -- franklina :angry:
edini motherfucker k je obvadu Taro, najbolj antipatično žensko v seriji. znebil so se napačnega lika
evo ta franklin bi pa tud sookie obvladu, lohk bi mel trojčka pa bi ble obe tih, on pa trollu zraven, now that would be fun to watch
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Men je bil tud fajn del tale zadnji :) Sam ful mi je hitr minil, konc je bil pa konc! :D
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Slika

LOL :D
MIS_MAS
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a MIS_MAS »

Vrhunec zadnjega dela: ko Russel zaključi svoje, potem pa na koncu reče: "Now time for the weather". :lol:
SchneeEule
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a SchneeEule »

joy23 napisal/-a:Slika

LOL :D

made my day :rofl: :rofl:
There are always a few people doing it in a way weird enough to grab my attention.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

^^hahaha, full dobro! :D :D
Yada, yada, yada...
artemisia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a artemisia »

S/E kiss...aaaaaaaaaaaaaaaa... :love:
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Meni je bil to najbolj beden, dolgočasen, brezvezen del vseh sezon TB. Škoda komentirat, preveč enih stranskih zgodb, ki me niti malo ne zanimajo. Kot če bi vse kar imaš v hladilniku zmiksal skupaj in spil - bljaaak :heul:
A goal without a plan is just a wish.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Huud del, še posebi k se je Jason razpizdu, waaaaaa, noro! Pa všeč mi je, da se je mal razrešlo to kdo je ubil Eggsa pa čigav otrok je.

Kok bo hot, k bo enkrat Eric ugriznu Sookie.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

Ajča napisal/-a:Meni je bil to najbolj beden, dolgočasen, brezvezen del vseh sezon TB. Škoda komentirat, preveč enih stranskih zgodb, ki me niti malo ne zanimajo. Kot če bi vse kar imaš v hladilniku zmiksal skupaj in spil - bljaaak :heul:

se strinjam, čist brezveze. še un kiss je bil brezvezen, ker jo je čez 2 min v klet zaprl - wtf??!?
in ne razumem zakaj morajo bit kr vsi liki totalno fucked up - zdaj je še Sam ubil 2 človeka...ja, teli flashbacki so res pomembni za razumevanje njegovega karakterja :roll:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Tud men ni bil všeč. Sam mi ni šel nikol na živce, zdej mi je pa njegova zgodba čist brezvezna. Kot da ne vedo kaj bi posnel in neki pač morjo. Pa njegov brat je tud čist brezvezn.
Uporabniški avatar
FreakChiq
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a FreakChiq »

Samove preteklosti res da ne poznamo, samo to je blo tudi meni kinda too much že + kr tak z jasnega je Ball vrgo ta storyline not v zgodbo (to me še verjetno najbolj moti). Mislim zato ker mu je Tommy 2x reko, da je pussy, se je tipu spipalo in voilà mamo nasilnega Sama, kar SPLOH k njemu ne paše. Če bi že prej kake znake kazal, ajde.. To je pa zdaj skoraj tak, kot da bi Ata Smrkec enega dne zaklal Azraela.

Poljuba tudi jaz nisem enjoynala tak, kot bi ga blo treba, za kar pa je kriv nekdo, katerega imena se ne omenja. "Soookeeeh is MIIINNEE" Haha se ne vem keri občutek prevladuje, ko slišim to: Slika ali :rofl: Verjetno kar oboje skupaj.

To da je Eric zaprl Sookie v klet, niti 5min za tem, ko je bil celi raznežen hehe, pa upam, da je del enega VEČJEGA master plana pri katerem se ne bo Sookie nič zgodlo (oz. ne bo Eric kriv za to, če se ji bo kaj), Ericu pa bo uspelo premagat Russella in bil končno hero, ki bo pomožnosti še rešo Sookie. Ker če bo Ball Erica SPET postavo v negativno luč, češ da je on kriv, da je Sookie spet napol mrtva ležala v nekem eku in da itak skozi samo na sebe misli in manipulira folk, Billa pa spet spustil skozi s čisto srajco (se se reče tak ne? hehe), se bo mogo zgodit neki čudež, da bom jaz še 4. sezono gledala.

Slika
Thank you, Jason! THANK YOU! :flehan:
.: Living is easy with eyes closed :.
Odgovori