Zakaj se nekateri moški obnašajo tako kot se ...

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

puma napisal/-a:večina tipov je primitivcev, ne glede kakšno ciljno skupino imaš :D ... in ne rabiš krivit sebe, ker si naivno verjela enemu od teh ... se boš že naučila ločiti plevel od koprive :)

Heehe, točno tako !
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Horus

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:35, skupaj popravljeno 1 krat.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^res je, ni isto: g33kom se prej rado zgodi, da so pametnjakoviči. :P
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a norolescentka »

js mislim da do tega pride, kadar sam s sabo nimaš razčiščenih pojmov. in kaj se potem zgodi? vsak se ti zdi idiot, izpade idiot, al pa na konc pride do tega da se obnaša kot idiot, ker te ima poln k***. pol pa hodimo okoli in jamramo, kako smo boge. jst sm mela take izkušnje in zdej vem da sm si bla sama kriva. res pa je, in to poudarjam, da ni tko izi najt načina, kako se spremenit in ne padat več u začaran krog. sedaj sem na preizkušnji, ko imam čudovitega fanta, pa vseeno včas padem v ta vrtinec. intenzivno se ukvarjam s tem, da iztisnem iz sebe tisto najboljše kar lahko in upajmo, da se bo tale zveza obdržala.

kar se pa tiče tipov, ki punce ponižujejo, mlatijo, varajo........ja take pa že od daleč vidiš. in ne upat, da se bo zate pa spremenil, ker se ne bo.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Uporabniški avatar
ninni_89
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ninni_89 »

eja tipi so tipi. mislm da si morš najt pravga pa laufa tko kt more. tko da ti pol ne reče, kr hočeš prespat pr njemu da ne! in da ga vsaj kaj zanima zate, da si te želi, da mu ni useeno, in kaj je najbl važn da te ima rad! :( ne pa da je s tabo sam zato, da ni sam :?
never let the fear of striking out keep you from playing the game!
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a rebelgirl »

jst pa ne razumem moje zgodbe...ne razumem njega.

ljudi znam super precenit in zanj sem mislila, da je dober človek, da je iskren, da mu je mar ko tako reče in ne laže. no, prekleto sem se zmotila. skupaj sva že več kot dve leti in sem res mislila, da ga poznam..pa se je zgodovina ponovila.enkrat me je že pustil, me mesec dni držal v megli in me izkoriščal samo za seks. ko sva ponovno prišla skupaj (seveda na mojo pobudo, če bi bilo po njegovo ne bi bila skupaj nikoli več) mi je obljubljal vse najlepše, da me ne bo spustil, da me zdaj ceniin ve kaj ma....bla bla, same laži, komu na čast?

jst ne razumem tipov, res da ne. zakaj ne morjo bit iskreni in povedat, da jim pač ni, ne pa da nas imajo za rezervo, z nami grdo delajo, hkrati pa najbrž iščejo še kako drugo, boljšo od nas?
kako lahko nekomu praviš, da ga imaš rad, potem pa greš brez pozdrava, se ne želiš pogovarjat, ne želiš videt da nekdo poleg tebe trpi ob nerešenih vprašanjih, da si nekdo želi tvoje bližine... js ne razumem take neiskrenosti do nekoga, ki TE LJUBI. ljudje ne znajo več cenit čustev? jst ne bi mela srca nekoga, za katerega bi vedela da me ljubi, vlečt za nos in se mu lagat in tvezit pravljice. ne bi mela srca tega počet!!! zakaj bi hotela nekoga gledat trpet?!?
a so tipi res takšni, kako nas lahko obrnejo da verjamemo in vidimo kar hočemo videt, nam govorijo kar vejo da hočemo slišat, potem pa nož v hrbet...

ni mi hudo, ker me že par dni ignorira in torej to pomeni konec, ker se mam rada in sem končno videla, da to kar počne ni ljubezen. in da karkoli naredim, ljubezni od njega ne morem izsilit-in je niti nočem. ne razumem pa tega, kako so tipi lahko takšni-a jim je to v krvi ali obstajajo kje taki, ki vas, punce moje, niso razočarali in so res fantje od fare? jst izgubljam upanje, prav da res, ker za tega mojga bi dala roko v ogenj, pa sem se zmotila tako zelo da se kar kadi...
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Stripy »

Men je samo en bivši povedu točen razlog zakaj greva narazen, brez oviknarjenja, brez grdga obnašanja in brez zavajanja. In tega človeka še dandanes res spošujem in cenim, ker je bil fer do mene. Svaka čast!

Ostali so pa tko- kr ene zgodbice, blesarije da ni večjih! Sploh zadnji :twisted:

Me je ravno tko razočaru nekak tko, kot tebe tale tvoj frajer. Ampak ti ne preostane druzga, kot da se sprijazniš. In greš naprej. Ampak, po taki izkušnji je najbolj pomembno to, da se ne zapreš vase in ne začneš vseh tipov metat v isti koš. Daleč od tega.

Pa še en stavek, k je men full pomagu: Iskrenost je veoma skup poklon, ne očekuj ga od jeftinih ljudi!
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

rebelgirl napisal/-a:jst ne razumem tipov, res da ne. zakaj ne morjo bit iskreni in povedat, da jim pač ni, ne pa da nas imajo za rezervo, z nami grdo delajo, hkrati pa najbrž iščejo še kako drugo, boljšo od nas?
kako lahko nekomu praviš, da ga imaš rad, potem pa greš brez pozdrava, se ne želiš pogovarjat, ne želiš videt da nekdo poleg tebe trpi ob nerešenih vprašanjih, da si nekdo želi tvoje bližine... js ne razumem take neiskrenosti do nekoga, ki TE LJUBI. ljudje ne znajo več cenit čustev? jst ne bi mela srca nekoga, za katerega bi vedela da me ljubi, vlečt za nos in se mu lagat in tvezit pravljice. ne bi mela srca tega počet!!! zakaj bi hotela nekoga gledat trpet?!?
a so tipi res takšni, kako nas lahko obrnejo da verjamemo in vidimo kar hočemo videt, nam govorijo kar vejo da hočemo slišat, potem pa nož v hrbet...
Ker smo ljudje večinoma plehki in reve; ker za resnico je potreben pogum; vem, da ko se vse laži razjasnijo lahko še bolj boli, ampak - po moje - bolj boli povdat resnico in vidt bolečo reakcijo na človeku.. :(
Horus

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:36, skupaj popravljeno 1 krat.
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

ma kak karmični playback če je moj prvi.
od človeka s kerim si dve leti in pol in s katerim marsikaj deliš (ne samo fizično intimnost ampak tut probleme itd) pričakuješ več iskrenosti oziroma totalno iskrenost. pr tipu, ki sem mu rekla da pač trenutno ne iščem tipa je šlo sam za to, da ga nism hotla prizadet in mu v faco rečt da mi ne potegne in mi je grd. sicer pa ta moj zdejšnji-bivši se sploh ne zjasne, ampak me je kar na ignor dal. in to je G R D O !!!!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

rebelgirl napisal/-a:sicer pa ta moj zdejšnji-bivši se sploh ne zjasne, ampak me je kar na ignor dal. in to je G R D O !!!!

A ni ignoriranje dovolj jasen znak? :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

*mala*, zjasne v smislu kje ga žuli da hoče narazn, mal pojasni, ne pa da spizdi. in ja, vem da je ignor preklet dobr znak, pa ne smej se no.
Horus

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:36, skupaj popravljeno 1 krat.
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

ja horus sej sva mela ful problemov in se kregala in sm bla js tok tečna kot je bil on nekomunikativen, samo jst sm še vedno za iskrenost no!
pa naj reče da mam premale joške da bi bil z mano, mi bo vsaj odleglo da je tak kreten da si babo na podlagi jošk zbira (in moje so btw čudovite).
drgač pa-vem kaj hočeš povedat.
Odgovori