puma napisal/-a:večina tipov je primitivcev, ne glede kakšno ciljno skupino imaš... in ne rabiš krivit sebe, ker si naivno verjela enemu od teh ... se boš že naučila ločiti plevel od koprive
Heehe, točno tako !
Ker smo ljudje večinoma plehki in reve; ker za resnico je potreben pogum; vem, da ko se vse laži razjasnijo lahko še bolj boli, ampak - po moje - bolj boli povdat resnico in vidt bolečo reakcijo na človeku..rebelgirl napisal/-a:jst ne razumem tipov, res da ne. zakaj ne morjo bit iskreni in povedat, da jim pač ni, ne pa da nas imajo za rezervo, z nami grdo delajo, hkrati pa najbrž iščejo še kako drugo, boljšo od nas?
kako lahko nekomu praviš, da ga imaš rad, potem pa greš brez pozdrava, se ne želiš pogovarjat, ne želiš videt da nekdo poleg tebe trpi ob nerešenih vprašanjih, da si nekdo želi tvoje bližine... js ne razumem take neiskrenosti do nekoga, ki TE LJUBI. ljudje ne znajo več cenit čustev? jst ne bi mela srca nekoga, za katerega bi vedela da me ljubi, vlečt za nos in se mu lagat in tvezit pravljice. ne bi mela srca tega počet!!! zakaj bi hotela nekoga gledat trpet?!?
a so tipi res takšni, kako nas lahko obrnejo da verjamemo in vidimo kar hočemo videt, nam govorijo kar vejo da hočemo slišat, potem pa nož v hrbet...
rebelgirl napisal/-a:sicer pa ta moj zdejšnji-bivši se sploh ne zjasne, ampak me je kar na ignor dal. in to je G R D O !!!!