To je res, samo ko si na forumu in podajaš svoje mnenje, to pravico že uporabljaš, a ne? In če sm se prijavila na forum, je to zato, ker hočm podat tudi kje svoje mnenje. Ni se pa ti treba z njim strinjat, seveda

verjamem, da si tudi ti zato na forumu, da poveš svoje mnenje. In tudi ti daješ mnenja neznancem, kot jst. Ali jih morda poznaš osebno? Drugače pa mnenje itak podaš o stvari, o kateri teče tema, ne o osebi. Si pa lahko popolnoma ustvariš tudi neko mnenje o osebi (jst si ponavadi ustvarim mnenje o vsakim, s katerim imam opravka, lahko pa se to mnenje seveda spremeni, ko osebo bolje spoznam. In še posebej na netu lahko ljudje izpadejo drugačni, kot so v resnici). No, mnenje si lahko ustvariš o vsaki zadevi on vsaki osebi kadarkoli hočeš
»odpirat oči« se pač samo reče…..le svoje stališče ji je povedala, kar ni prepovedano. In še posebej pri prijateljicah je to običajno zaželeno (vsaj meni je všeč, če so moje frendice odkrite do mene). Seveda je pa odvisno, za kakšno osebo gre…ali se hitro užali ali ne. No, ma to že itak sama avtorica teme najbolje ve, tako da niti ni važno. Vsekakor pa take stvari se pove obzirno…ne vržeš ji kar v fris »ej, tvoj tip je totaln idiot in baraba!«

velikokrat ni toliko pomembno, kaj poveš, ampak kako to poveš.
Sej sm že rekla, da v tem primeru očitno itak ne bo delovalo, ker je ženski vseeno, kak je njen tip do ostalih. Torej je njen problem, s kakim hodi. In kot je avtorica teme rekla, njen tip res ni zaželen v njihovi družbi. In če ga ženska vlači s sabo, počasi tudi ona ne bo več zaželena, za kar si bo sama kriva (sliši se kruto, a tudi to, da reče, da so si sami krivi, če njen tip ni do njih prijazen, je grdo).
Res je, ljudi ne moreš spremenit, če se sami nočejo. Najbolje je, da se jim prilagodiš, če je to možno. S tem se popolnoma strinjam. Tudi jst ponavadi ne delam polemik in sm raje mirovnik

ne maram kreganja. Ampak če je tip res neznosen…..ne vem, kako se bodo mu vsi v družbi uspeli prilagodit

vsekakor sm mnenja, da v neznosnih situacijah kak obziren pogovor ne škodi. Če pa pomaga ali ne, je druga zgodba. Itak pa naj vsak naredi, kot se mu zdi najbolj primerno. Pogovor je valda samo ena od možnosti