Zakaj je fant, ki je omenjen v prvem postu ok do svoje punce? Verjetno sta razčistila nekaj stvari.

marypa napisal/-a:Zakaj je fant, ki je omenjen v prvem postu ok do svoje punce? Verjetno sta razčistila nekaj stvari.
tmis_ napisal/-a:Včasih je bolje, da se ne deremo samo, kakšne pravice imamo, ampak da jih namenoma ne uveljavimo, ker je tako ravnanje v določenih situacijah smiselno.
Poleg tega js ne razumem najbolje, kako bi pogovor, na način kot si ga predlagala, sploh deloval.predlagam, da se s svojo prijateljico pogovoriš, kak se ti v resnici zdi njen tip in ji predlagaš, naj ga dejansko malo bolj realno opazuje, kako se vede do drugih in naj razmisli, če res hoče bit s tako osebo.
S temle tipom je njena prijateljica že 7 let in mislim, da ima VELIKO boljše predstave o tem, kakšen njen tip dejansko je, kot njena prijateljica. Zato po 7 letih ne bo "čudežno" opazila njegove vzkipljivosti in ga pustila, poleg tega je panterici že omenila, da je do nje dober (="do mene je dober in to mi zadostuje"). Zato me res zanima, kako misliš, da bo ta pogovor deloval?
verjamem, da si tudi ti zato na forumu, da poveš svoje mnenje. In tudi ti daješ mnenja neznancem, kot jst. Ali jih morda poznaš osebno? Drugače pa mnenje itak podaš o stvari, o kateri teče tema, ne o osebi. Si pa lahko popolnoma ustvariš tudi neko mnenje o osebi (jst si ponavadi ustvarim mnenje o vsakim, s katerim imam opravka, lahko pa se to mnenje seveda spremeni, ko osebo bolje spoznam. In še posebej na netu lahko ljudje izpadejo drugačni, kot so v resnici). No, mnenje si lahko ustvariš o vsaki zadevi on vsaki osebi kadarkoli hočeš
velikokrat ni toliko pomembno, kaj poveš, ampak kako to poveš.
ne maram kreganja. Ampak če je tip res neznosen…..ne vem, kako se bodo mu vsi v družbi uspeli prilagodit
vsekakor sm mnenja, da v neznosnih situacijah kak obziren pogovor ne škodi. Če pa pomaga ali ne, je druga zgodba. Itak pa naj vsak naredi, kot se mu zdi najbolj primerno. Pogovor je valda samo ena od možnosti