^^ Kje si napisal? A tam, ko si predlagal pogoor, ker je več kot očitno, da se njen fant sploh noče pogovarjat o ničemer.
Jaz nebi vztrajala v taki zvezi, če pa komu ustreza, pa kar...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Mahagonij napisal/-a:Majhen tič ima 0 prednosti[/b].
Majhen tič najbrž res nima prednosti. Ima pa lahko tip z majhnim tičem druge prednosti, ki jih tisti z velikim nima. Sicer zame je najboljši srednji tič.
A je na izbiro le tip z majhnim tičom in veliko ostalimi prednostmi in tip z velikim tičom in brez dodatnih prednosti?
I want it all
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
nivea9 napisal/-a:Majhen tič najbrž res nima prednosti. Ima pa lahko tip z majhnim tičem druge prednosti, ki jih tisti z velikim nima.
Tisto kaj je pa tebi ljubše, je pa meni vseeno
Pa če nisem blond ni lepo, da moje lase označiš za blond, če so pa rjavi.
*mala* napisal/-a:Pa če nisem blond ni lepo, da moje lase označiš za blond, če so pa rjavi.
Nisem rekla, da maš blond lase, ampak da si v glavi blond.
Priznam, da res ne vem kakšna je barva v moji glavi.
tmis_ napisal/-a:In kako točno ima ta tvoj komentar veze s temo?
Takšno, da imajo nekateri precej obveznosti in skrbi, in da ni nujno, da je kaj narobe, če jim ni do sexa. Nekateri nimajo vsega časa na razpolago za uživanje, ampak imajo včasih precej naporen urnik.