ni mu do sexa?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Kje si napisal? A tam, ko si predlagal pogoor, ker je več kot očitno, da se njen fant sploh noče pogovarjat o ničemer.

Jaz nebi vztrajala v taki zvezi, če pa komu ustreza, pa kar...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Ja pol pa nej ga pošlje v k***c....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

Mahagonij napisal/-a:Majhen tič ima 0 prednosti[/b].

Majhen tič najbrž res nima prednosti. Ima pa lahko tip z majhnim tičem druge prednosti, ki jih tisti z velikim nima. Sicer zame je najboljši srednji tič.
Nivea
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

A je na izbiro le tip z majhnim tičom in veliko ostalimi prednostmi in tip z velikim tičom in brez dodatnih prednosti?
I want it all :lach:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

McLarnovc napisal/-a:Pr 28ih ma tip verjetno v lajfu še kak drug problem poleg tega, kolikokrat bo napičil svojo, se ti ne zdi?

Pogovori se z njim če ima kake težave na katerem koli področju... Pa ne ga takoj prašat zakaj te ne piči nič, ker te bo kam poslal... :twisted:

Se strinjam s tabo, ker nekateri imajo še druge skrbi kot gledanje nanizank, ležanje v bazenu in razmišljanje o sexu.
Nivea
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

*mala* napisal/-a:A je na izbiro le tip z majhnim tičom in veliko ostalimi prednostmi in tip z velikim tičom in brez dodatnih prednosti?
I want it all :lach:

Očitno, da ne, če sem napisala, da meni osebno so najboljši tisti s srednjim. Samo, če si blond ti ne morem pomagati.
Nivea
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

rjavolaska sem, ne blond :cry:
nivea9 napisal/-a:Majhen tič najbrž res nima prednosti. Ima pa lahko tip z majhnim tičem druge prednosti, ki jih tisti z velikim nima.

Tisto kaj je pa tebi ljubše, je pa meni vseeno :D
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Tudi meni, da si ti rjavolaska. Drugače pa govorim glede pameti, ne glede barve las.
Nivea
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pa če nisem blond :cry: ni lepo, da moje lase označiš za blond, če so pa rjavi. :cry:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

*mala* napisal/-a:rjavolaska sem, ne blond :cry:

Se bo treba kr pobarvat.... Blondes have (much) more fun... :D
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ Bom, niveii na čast :D
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

*mala* napisal/-a:Pa če nisem blond :cry: ni lepo, da moje lase označiš za blond, če so pa rjavi. :cry:

Nisem rekla, da maš blond lase, ampak da si v glavi blond.
Nivea
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

nivea9 napisal/-a:
McLarnovc napisal/-a:Pr 28ih ma tip verjetno v lajfu še kak drug problem poleg tega, kolikokrat bo napičil svojo, se ti ne zdi?

Pogovori se z njim če ima kake težave na katerem koli področju... Pa ne ga takoj prašat zakaj te ne piči nič, ker te bo kam poslal... :twisted:

Se strinjam s tabo, ker nekateri imajo še druge skrbi kot gledanje nanizank, ležanje v bazenu in razmišljanje o sexu.

In kako točno ima ta tvoj komentar veze s temo?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

nivea9 napisal/-a:
*mala* napisal/-a:Pa če nisem blond :cry: ni lepo, da moje lase označiš za blond, če so pa rjavi. :cry:

Nisem rekla, da maš blond lase, ampak da si v glavi blond.

Priznam, da res ne vem kakšna je barva v moji glavi.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

tmis_ napisal/-a:In kako točno ima ta tvoj komentar veze s temo?

Takšno, da imajo nekateri precej obveznosti in skrbi, in da ni nujno, da je kaj narobe, če jim ni do sexa. Nekateri nimajo vsega časa na razpolago za uživanje, ampak imajo včasih precej naporen urnik.
Nivea
Odgovori