Zakaj se nekateri moški obnašajo tako kot se ...

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ana27 »

jullia_ napisal/-a:Napake že ima, ampak zveza kot odnos pa mora biti boljša od prejšnje. Zakaj bi sicer prejšnjo zvezo končal, če ti v naslednji ne bo bolje?

Boljši bo v tistih stvareh, ki nam niso odgovarjale. Drugače pa ni nujno, da bo boljši. Mogoče bo povprečno slabši, ampak ne bo pa imel tistih napak, ki so nas pri bivšem preveč motile.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Ta matematika mi ni čisto jasna. Saj ni pomembno samo število stvari, ki te motijo, ampak njihov skupni seštevek.
Če te je pri bivšem motila ena sama stvar, ampak ta zelo, je nova zveza še vedno na splošno boljša, tudi če ima novi partner 5 napak. Če te pa teh 5 napak skupaj moti bolj, kot te je pri prejšnjem tista ena, je pa nova zveza slabša.
V tem primeru ne razumem čisto dobro, zakaj bi kdo hotel bit s tem novim tipom, in mi je jasno, zakaj nekateri svojim bivšim pošiljajo msge :)
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ana27 »

^^ Se strinjam. Tako nekako je ja.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

seveda je lahko vsak naslednji boljši. lahko spoznaš super punco, ki bo po nekih razumskih kriterijih dosti boljša od bivše ali celo vseh bivših.
samo ona ni ONA. ni prišla v tistih njegovih letih, ko je on bil najbolj dovzeten za zgubit glavo. enostavno ni ONA, lahko je boljša, ampak teh čustev, ki so bila pri NJEJ ni in se jih ne da izsiliti pa če je še 1000krat boljša v vseh pogledih. lahko ima bivša en kup negativnih lastnosti, ampak vse tiste stvari, ki jih je doživel z njo, prva resna ljubezen, prvi občutki zmešanosti in kaj vse je naredil za njo... tega pač ne bo presegla nobena super duper ženska. ker enostavno ni ONA. tud če je bla ONA objektivno 10krat bolj gnila.

julija, jaz sem bla s tipi s katerimi ti sploh nimaš šanse bit niti za eno noč.
drgač pa ja.. itak da me žre, ker ne morem dobit vsega kar si zmislim.

in tipi tu gor... zgleda da mate grozno grde ženske za resno vezo. ker hude so itak samo za f**. bogi revčki nesamozavestni in grdi. me prav zanima, če vam je kdaj kaka dala po 5ih minutah?

pa tko je... ljudje, ki dobro zgledajo, itak mislijo, da so s tem že več kot 50% nardili in da se jim ni potrebno izkazat še kako drugače...
poglejte jebače lepotane po lokalih. a se vam zdi da se trudijo pri osvajanju žensk in zbirajo pogum, da bi s kako spregovorili in kako pametno frazo uporabili? ne, oni so pač tam lepi... nekateri sploh ne jebejo okolice 5 posto. njim ženske pač padajo pod noge brez truda.
tud v poslji se jim ne potrebno posebej truditi. je že dovolj da so lepi. več kot notri in ven ne znajo.
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a matjazd »

delusional napisal/-a:julija, jaz sem bla s tipi s katerimi ti sploh nimaš šanse bit niti za eno noč.

A tko slabo ti gre?
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Delusional, se ti ne zdi, da se ful preveč obremenjuješ z drugimi? Pr 24 bi že lahko ugotovila, da tvoja logika ne špila, v bistvu na nek način ugotavljaš,ampak še kar goniš svoje, ponižuješ druge, ki se na forumu sploh ukvarjajo s tvojim kvazi-problemom in probajo svetovat..

Vprašala si me, kako bodo ti jebaći, ki tebe matrajo končali.

Ker nisem jasnovidec, ne vem, v bistvu me pa tud zanima ne, če ti povem po pravici. Eni se bodo spremenili, eni nikoli, ne vem, en, ki ga poznam še pr 50 podira 20-letnice, tip ima štel, da mu lahko zavida vsak 20-letnik.Eni bodo pač jebači, dokler jim bo stal, nočejo se vezati, niti nimajo nobene potrebe po tem.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

delusional napisal/-a:in tipi tu gor... zgleda da mate grozno grde ženske za resno vezo. ker hude so itak samo za f**. bogi revčki nesamozavestni in grdi. me prav zanima, če vam je kdaj kaka dala po 5ih minutah?

Pa kje ti žviš bejba? halo? :lach:

A če je deklič hud je pa že kar samo za f**... Pa kake zaključke blesave imaš ti to v glavi? :lol:

Svašta kaj človek vse prebere dandanašnji... :lol:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Nesanica napisal/-a: In po njihovih besedah ženske ne jemljejo kot vrečo za spraznat ampak kot nek izziv in ko jo dobijo jim ni ravno vseeno zanjo in je ne odvržejo kar tako, ampak navadno ostanejo v daljšem razmerju. Pa še nikol ni noben nič grdega rekel o katerikoli bejbi z katero se je dobivu. Ampak moram poudariti da je odnos moškega ki je v zvezi do ženske bistveno drugačen,kot pa odnos nekega samskega modela ki mu pač ni do zveze (z njo). pri vezanih tipih ki se spustijo v trajnejše razmerje z drugo bejbo lahko že skoraj govorimo o poliamoriji, medtem ko pr single tipih lahko rečem samo da ženska pač zanjni material za rsno zvezo, kar pa ne pomeni da ga ne privlači in da je ne želi kot prijateljico (z dodatki).

:lol: :lol: :lol:

Sorry, do zdej sem se še nekako zadrževala, sam ne morem več. Ne ljubi te (kakšna poliamorija, nehi sanjat), vseeno mu je zate in ima te za vrečo za spraznit. Kako ne dojemaš tega? Vbistvu, sej ti ni treba dojet.

Ti praviš, da ločiš seks od čustev, da ti je v zvezi, kjer si spolni objekt, lepo. Hkrati pa sanjaš o čustvih, o tem, da nekomu nekaj pomeniš....

Fali ti ljubezen, vidim, ampak lepo te prosim, stopi na realna tla. Seks z tem tvojim ti da "kratkotrajni občutek, da si ljubljena. Ne zamenjuj ga z ljubeznijo. Si vredna ljubezni in en kup ljudi na svetu je, ki jim ni vseeno zate. Nehaj se tako slepiti, ker te bo zavrgel, kot vse ostale ljubice do sedaj. Mogoče če nisi slišala, kako se moški pogovarjajo o svojih priležnicah, ampak iskreno ti povem, podajajo si jih med sabo.

Že iz tvojih postov vidim, da si želiš in se trudiš sebe in ostale prepričati, kako si nekomu posebna. Pa nisi. Moški se drugače obnašajo do "posebnih". Prej kot boš to dojela, lažje ti bo.

Zakaj razmerje traja? Ker ga TI še nisi prekinila. Ko ga boš, gospod ne bo potočil niti ene same solzice, našel bo drugo, do nje gojij poliamorijo in z njo gledal televizijo. Ti pa se boš tepla po glavi.

In ja, res je tu nekdo v odnosu brez čustev...vendar samo eden - on. Ti pa se slepiš, si sestradana tega, da bi ti nekdo čustva vračal, skrivaš pa se za masko "vseeno mi je".

Ni ti vseeno, ker če bi ti bilo, bi lahko odprto rekla....ne ljubi me, nič mu ni do mene, mene pa prav malo briga. Ljubezni ne rabim, si jo sama zase zadosti sproduciram. On naj goji čustva do svoje prve, jst ga izkoriščam za seks. Ampak ni tako, kajne?

Sicer pa.....kakšen izziv je dobiti žensko, ki loči seks od čustev? Samo všeč ji moraš biti in jo prepričati, da bo seks s tabo vreden slačenja. In že si zadel terno...
Izziv je dobiti tako, ki seks strogo povezuje z ljubeznijo. Tako je treba prepričati, da jo kvazi ljubiš, jo prepričati, da si "drugačen" od ostalih, da ti nekaj pomeni.... Pri tistih, ki so proti zvezi in rabijo seks za potešitev, je dosti, da si moški, na pravem mestu ob pravem času. The end.

Sicer pa, če ti tale tvoj daje občutek, da si posebna in da mu nekaj pomeniš, je to zato, ker te je skužil, da to rabiš. In ti daje, kar rabiš, da bo dobil, kar rabi on. Simple ko pasulj....Pleh pičke bodo dobivale darila, tiste željne ljubezni čustva, tiste brez samozavesti komplimente..... Moški niso tako neumni :wink:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

Nesanica napisal/-a:
Pa tudi večina FF (spet govorim o krogu ljudi ki jih poznam) se ne zmenijo v stilu ej pridem ob devetih in bova seksala, ampak se seks včasih zgodi včasih pa je sam pijačka al padruženje al pa skupno gledanje tv-ja. In tle se mi ne zdi nič samoponižujočega. Pač veš da skupaj kot par iz večih razlogov ne bi funkcionirala, vseeno pa uživaš njegovi družbi.

A ni brezveze? Zakaj bi bil z nekom kar tako, če si lahko najdeš nekoga, s katerim bi klapala. Če z nekom hodiš na pijače, v kino, seksata, na dopust, je to zame veza. Je že prav frustrirajoče koliko vrst odnosov se je utrdilo, brez nekih specifik. Eni imajo ist odnos, pa se kategorizirajo kot par.
Zadnjič spremenil marypa, dne 02. Avg. 2010 22:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Očitno njej ni brezveze, tako da ne vidim kje je problem? Če njej ustreza, ne vidim problema. Če ji nebi, verjetno nebi vztrajala v tem, ali pač...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a marypa »

Good luck then. Upam, da nima kakih pričakovanj, napadov joka zaradi tega ipd. Pa ne ona, na splošno govorim. ;)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

delusional napisal/-a:in tipi tu gor... zgleda da mate grozno grde ženske za resno vezo. ker hude so itak samo za f**. bogi revčki nesamozavestni in grdi. me prav zanima, če vam je kdaj kaka dala po 5ih minutah?

Tebe je nemogoče razumet. Po eni strani se razburjaš nad kurbirji, ki iščejo samo seks, po drugi strani se ti pa to očitno zdi pozitivna karakteristika pri tipih, glede na zgoraj odebeljeno.

Sicer pa nihče ni napisal, da so hude ženske samo za pofu*at, ampak da za resno zvezo pač ne zadošča, da je ženska huda. Kar počakaj, da pride Horus, bo spet predaval o napakah v logičnem sklepanju tu na forumu :)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

What the fuck is this shit? Kdo je rekel da so hude samo za pofukat...prej obratno. Te bolj srbijo prsti, da bi imel zvezo kljub sicersnjemu neujemanju.
In kot je julija rekla, pravis da so vsi tipi tle k niso silni jebaci bedni a hkrati so taisti jebaci kao neki razocaranci pa kao neodrasli fukaci zato ker nocejo met resne zveze s tabo.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

Joj Delusional kakšne bluziš :roll: Mora bit nekaj na tebi, da privlačiš jebače. Ko boš delovala bolj resno boš pa srečala tudi kakšnega bolj vredu tipa.
Se mi pa zdi, da moški iščejo pri 30ih letih na ženski drugo kot so iskali pri 30ih letih. Sicer pa lahko sami potrdijo, da jim najbrž ni pomemben samo sex in to, da punca dobro zgleda.
Nivea
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

delusional napisal/-a:pa tko je... ljudje, ki dobro zgledajo, itak mislijo, da so s tem že več kot 50% nardili in da se jim ni potrebno izkazat še kako drugače...
poglejte jebače lepotane po lokalih. a se vam zdi da se trudijo pri osvajanju žensk in zbirajo pogum, da bi s kako spregovorili in kako pametno frazo uporabili? ne, oni so pač tam lepi... nekateri sploh ne jebejo okolice 5 posto. njim ženske pač padajo pod noge brez truda.
tud v poslji se jim ne potrebno posebej truditi. je že dovolj da so lepi. več kot notri in ven ne znajo.

Zakaj da fak bi sploh hotela biti s takim tipom?? V kolikor jaz vidim, na take padajo samo 1) naivne punčke in naivne-neodrasle ženske ter 2) ženske, ki v življenju ne vidijo dlje od zunanjega videza ter 3) zabite ženske, ki lahko padejo tudi v obe prejšnji kategoriji.

Tebe si predstavljam kot eno tistih žensk, ki jih z avtom pripeljejo do fensi kluba "žurat" - tj. sedet, pit koktejle in pecat. Oblečena v minič, z globokim dekoltejem in umetnimi joški, kurbiš čevlji, premočnim make-upom in frizuro, ki si si jo predolgo urejala - kao ful u nulo zrihtana. Glupo hihitanje in ignoriranje vseh, ki ne spadajo na tvoj nivo. Na pripombe čefurjade in jebačev zasikaš nekaj strupenega, kar jih samo podžge. V klubu z očmi ves čas skeniraš okolico za najhujšimi jebači. Ko enega od njih dobiš, kakorkoli se že to zgodi, se pofukata. On je zadovoljen z velikimi joški in s tem, da se je spraznil; ti pa gojiš upanje na to, da te bo spet poklical, peljal na večerjo in ti prinesel paketek s Tiffanyja.

Ne moreš spreminjat moških. Samo jebače poznaš, ker si se vedno ukvarjala z njimi. Sedaj pa si želiš nekaj več, kar ti oni ne bodo dali. Namesto da se trudiš in trmoglaviš in skušaš od njih dobiti nemogoče - si raje poišči nov tip moških.

Ali pa ugotovi, kaj bi jih pripravilo do tega, da bi se ustaliti in začni tako igrati. Če boš šla po tem planu, ti za začetek priporočam: 1) pristopi do tipa z nekim razlogom, ki NI njegov videz; 2) daj mu občutek, da ti je zanimiv zaradi stvari, ki spet NE zadevajo njegov videz; 3) daj mu občutek, da te zanima, kako razmišlja (če sploh kaj?); 4) če pride tema na njegovo lepoto, mu povej kaj v stilu "srajco imaš popacano, šop las ti napačno stoji" ipd., in nadaljuj s tem, da je lepih veliko ljudi, išče se še nekaj drugega; 5) ne fukaj prvo noč; 6) če pride tako daleč, mu daj svojo št. in mu povej, kdaj te naj pokliče ali mu reči s prijaznim, a vseeno ukazovalnim tonom "daj mi št.".

Mogoče bo to šlo skoz, nisem pa prepričana. Moraš met filing za to, kaj bi on rad in kakšne vrste človek je ... meni to ponavadi ne dela težav in mi je zanimivo, kako zelo nekaterim drugim.
No, če tip išče samo seks, verjetno ne bo najbolj navdušen nad kakšnim pogovorom ali tem, da bi rada od njega kaj več od seksa in informacije, kje je kupil ta fenomenalen parfum in kdo mu tako dobro ureja nohte, da si jih želiš takoj na sebi.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Odgovori