Nesanica napisal/-a: In po njihovih besedah ženske ne jemljejo kot vrečo za spraznat ampak kot nek izziv in ko jo dobijo jim ni ravno vseeno zanjo in je ne odvržejo kar tako, ampak navadno ostanejo v daljšem razmerju. Pa še nikol ni noben nič grdega rekel o katerikoli bejbi z katero se je dobivu. Ampak moram poudariti da je odnos moškega ki je v zvezi do ženske bistveno drugačen,kot pa odnos nekega samskega modela ki mu pač ni do zveze (z njo). pri vezanih tipih ki se spustijo v trajnejše razmerje z drugo bejbo lahko že skoraj govorimo o poliamoriji, medtem ko pr single tipih lahko rečem samo da ženska pač zanjni material za rsno zvezo, kar pa ne pomeni da ga ne privlači in da je ne želi kot prijateljico (z dodatki).
Sorry, do zdej sem se še nekako zadrževala, sam ne morem več. Ne ljubi te (kakšna poliamorija, nehi sanjat), vseeno mu je zate in ima te za vrečo za spraznit. Kako ne dojemaš tega? Vbistvu, sej ti ni treba dojet.
Ti praviš, da ločiš seks od čustev, da ti je v zvezi, kjer si spolni objekt, lepo. Hkrati pa sanjaš o čustvih, o tem, da nekomu nekaj pomeniš....
Fali ti ljubezen, vidim, ampak lepo te prosim, stopi na realna tla. Seks z tem tvojim ti da "kratkotrajni občutek, da si ljubljena. Ne zamenjuj ga z ljubeznijo. Si vredna ljubezni in en kup ljudi na svetu je, ki jim ni vseeno zate. Nehaj se tako slepiti, ker te bo zavrgel, kot vse ostale ljubice do sedaj. Mogoče če nisi slišala, kako se moški pogovarjajo o svojih priležnicah, ampak iskreno ti povem, podajajo si jih med sabo.
Že iz tvojih postov vidim, da si želiš in se trudiš sebe in ostale prepričati, kako si nekomu posebna. Pa nisi. Moški se drugače obnašajo do "posebnih". Prej kot boš to dojela, lažje ti bo.
Zakaj razmerje traja? Ker ga TI še nisi prekinila. Ko ga boš, gospod ne bo potočil niti ene same solzice, našel bo drugo, do nje gojij poliamorijo in z njo gledal televizijo. Ti pa se boš tepla po glavi.
In ja, res je tu nekdo v odnosu brez čustev...vendar samo eden - on. Ti pa se slepiš, si sestradana tega, da bi ti nekdo čustva vračal, skrivaš pa se za masko "vseeno mi je".
Ni ti vseeno, ker če bi ti bilo, bi lahko odprto rekla....ne ljubi me, nič mu ni do mene, mene pa prav malo briga. Ljubezni ne rabim, si jo sama zase zadosti sproduciram. On naj goji čustva do svoje prve, jst ga izkoriščam za seks. Ampak ni tako, kajne?
Sicer pa.....kakšen izziv je dobiti žensko, ki loči seks od čustev? Samo všeč ji moraš biti in jo prepričati, da bo seks s tabo vreden slačenja. In že si zadel terno...
Izziv je dobiti tako, ki seks strogo povezuje z ljubeznijo. Tako je treba prepričati, da jo kvazi ljubiš, jo prepričati, da si "drugačen" od ostalih, da ti nekaj pomeni.... Pri tistih, ki so proti zvezi in rabijo seks za potešitev, je dosti, da si moški, na pravem mestu ob pravem času. The end.
Sicer pa, če ti tale tvoj daje občutek, da si posebna in da mu nekaj pomeniš, je to zato, ker te je skužil, da to rabiš. In ti daje, kar rabiš, da bo dobil, kar rabi on. Simple ko pasulj....Pleh pičke bodo dobivale darila, tiste željne ljubezni čustva, tiste brez samozavesti komplimente..... Moški niso tako neumni