Džeki napisal/-a:S stalkerji imata probleme predvsem dva tipa žensk:
-preveč prijazne, ki ne znajo reči odločno ne, ampak ves čas dajejo dvojne signale, ki si jih stalker pač razlaga, kot njemu paše
-take, ki jim podzavestno ugaja,da jih nekdo kao zalezuje in uživajo v vlogi žrtve; za njih je značilno da občasno spustijo signal, ki stalkerja močno podžge, potem se pa umaknejo in čudijo "kaj bi ta čudak sploh rad"
Se ne strinjam s tem!!! Ko sem prišla v novo družbo je bilo tam več oseb, ki jih nisem poznala (tako ženskega kot moškega spola). Z vsakim sem se zaklepetala kdaj, šla kdaj sama ven in se do VSEH enako obnašala. Enemu fantu (ki mi že od začetka ni bil niti najmanj všeč, ampak nisem hotela biti nesramna in ignorantska, ampak sem se potrudila pa normalno obnašala do njega) se je zdelo, da sem mu s tem povedala, da mi je všeč. In enkrat se je naša cela družba zmenila da se nekje dobimo in ker je ta živel najbližje mene, se je ponudil, da me pobere in pelje tja. Ko me je peljal domov me je pa zaklenil v avto in ni spustil ven iz avta, ko sem mu razložila da hočem iti me je po nekaj časa spustil ven. Seveda nikoli nikamor nisem želela več z njim, a popolnoma se mu nisem mogla izogniti zaradi družbe. Sem pa vsem povedala, kaj se je zgodilo, in zmeraj je bil potem nekdo z mano ker ta tip me je zasledoval, vsak dan sem dobila vsaj 6 smsjev in 1 mail dolg 1-2 A4 strani in nešteto neodgovorjenih klicev, čeprav sem mu jasno povedala: ne kliči me več, ne mi več pisati smsjev in mailov. Iz kjer se je dalo sem ga blokirala in nisem več govorila z njim sploh. In to je trajalo pol leta. Večkrat se je želel pogovoriti z mano, in takrat je vedno še en kolega, tak malo bolj strašen prišel zraven in potem je ta psiho šel stran.
Sem pa ugotovila, da ker je malo čuden so punce že od začetka nesramne do njega in se ne želijo niti normalno prijateljsko pogovarjati, ko pa sem se jaz normalno z njim pogovarjala je bilo za njega to prvič da ima normalen kontakt z žensko, zato je tako zapalil.
Psihopati so pač psihopati, neglede na to kako se ženska do njega obnaša!!!! In ni ženska kriva, da tip ne razume, da naj da mir!!!