London

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

ŽuŽa men je bil British museum full všeč ,pa St Paul's Cathedral (z vrha je fenomenalen razgled, res pa, da preklinjaš vmes, ker se štenge kr nočjo nehat :D ), Camden Town je tud zanimiv za vidt, pa kakšen park dodaj vmes.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^

Na tej katedrali sem že bila, ampak prvič in zadnjič. Imam grozen strah pred višino, in občutkov, ki sem jih takrat doživjala nočem nikol več doživet. Grozn je blo :? .

Kaj pa tista kitajska četrt, je fajn tm?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

SOHO :D Vsi ga hvalijo
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

Aja, no pol to definitivno odpade. Ja, Soho hvaljo, men ga nekak ni ratal vidt, je bil sam v mimoletu, tko da ti ne morm povedat iz lastnih izkušenj. Kaj pa kkšn Windsor Castle? Jst sem bla tm ene 8 let nazaj, sam se ne spomnm čist dobr kok me je kej navdušl, ampak vem da dost folka hod tja.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Soho je Soho, kitajska četrt je pa Chinatown :P Ko si na ulici med njima, vsaka tabla kaže v svojo smer.

Meni sta oba super, poceni hrana (all you can eat kitajske od 5 funtov naprej; mi vsak drug dan tam jedli :D)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

O kul obožujem kitajsko hrano :) . A kakšno posebi priporočaš (če mogoč ime veš)? Da ne bova kr nekam zalutala.

Jooooj zakaj grem šele čez 2 mesca :irre: .
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Men je bla najboljša lih "najdražja"- 8 ali 9 funtov (zaokroženo, sej veš kak je to :D) na osebo. Je pa res ful dobra, že sanjava, da se vrneva :D
Sej je edina s tako ceno. Sploh je pa Chinatown zelo majhna in hitro prečekiraš vse samopostrežne (pa še večinoma imajo lih hrano tak, da se čez okno vid). Imena seveda nimam pojma (bom pa enkrat malce pogooglala) :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

arrow napisal/-a:Camden Town je tud zanimiv za vidt

Sicer nisem kej dost Londona vidla, ampak Camden je bil tut men ful všeč.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
poletje06
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: tam kjer ljubezen ne pozna meja

Neprebrana objava Napisal/-a poletje06 »

nogometne navdušenke oz. tiste, ki ste si že ogledale kakšno tekmo v londonu, zanima me, kje ste kupile karte?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Lahko kar na spletni strani od kluba katerega tekmo bi rada gledala.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

miikena napisal/-a:
arrow napisal/-a:Camden Town je tud zanimiv za vidt

Sicer nisem kej dost Londona vidla, ampak Camden je bil tut men ful všeč.

Men pa Camden sploh ni bil ne vem kaj všeč.. a to samo zarad nakupovanja, a mogoče nočnega življenja al kaj? :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
baletka Marjetka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a baletka Marjetka »

Midva sva si v Londonu ogledala:
Naravoslovni pa znastveni muzej, Hyde park
Big Ben in parlament, od Lizike hišo, akvarij
Grad Tower in Tower Bridge
Madam Tussauds, Oxford Street

London Eye je preddrag zato, da se 45 minut kuhaš v stekleni buči. Bolje, da greste za 5 funtov na vrh Tower Bridga.
Akvarij, Madam Tussauds in še nekatere druge oglede, se da karte skupaj kupiti in dobiš nekaj popusta. Kdor gre v London, naj si pogleda akvarij, priporočam.
Naravoslovni in znastveni muzej sta zastonj.
jz_osebno
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jz_osebno »

V London grem na vsake pol leta, ker enostavno ne morem brez njega:) Najceneje kar sem letela tja je bilo za 6 eurov povratna karta, tam pa sem potem "couchsurfala":) Najboljša izkušnja ever.
Če boste v Londonu si oglejte tudi portobello market, Westfield shoping center- res noro:) in pa pejte si pogledat pred Odeon kino center, ker so skoraj vsak teden kakšne premiere, tam sem vidla od Jennifer Aniston, Gerarda Butlerja in Stalone.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ Js sm tud Butlerja in Anistonovo vidla- a to si bla marca letos? :D
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Roberta R. napisal/-a:Men pa Camden sploh ni bil ne vem kaj všeč.. a to samo zarad nakupovanja, a mogoče nočnega življenja al kaj? :)

Ubistvu sva mela hostel tm nekje, tko da sva v onih treh dneh največ lih Camdena vidla. Všeč mi je blo pa lih to, kar mi manjka v Ljubljani - različnost stilov, svašta neke alternative, pa zvečer smo lih na en kul indie žur upadli, tko da je bil tut nočni žur super :) Edina delno skeri scena je bla pa, ko sva zvečer vidla miljon polcajev (nikol prej tolk na kupu), ene tri neke v civilu clo, ki so laufali proti starbucksu oz. prizorišču česarkoli-pač-že .. in sva pršla v hostel, vprašala kaj dogaja, da je tok policajev in nama je receptor reku neki v stilu "Hey, you´re in Camden, that happens here all the time." Tko da očitno mogoče vsen ni preveč varno lutat tm okoli sred noči, čeprav se men niti ni zdelo, da bi lah šlo kej narobe.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Odgovori