Roberta R. napisal/-a:in pa to nima nobene veze z otrokom, kokr je blo že rečeno, kakršnga si vzela, takega pa maš zdej.. Sej ni treba met otroka s prvim k je prbližno ok..
To js vedno pravim.
mateja79 napisal/-a:v-e-s-n-a napisal/-a:ok, ''dejmo ga met, če ga že ostali imajo''.
Jaz pa mislim, da primer, ki ga navajaš ni tako zelo pogost. Vsaj jaz ne vem za takšne primere.
nivea9 napisal/-a:Recimo, da bi bili postavljeni pred dilemo, da bi si želeli otroka, vaš parter pa si ga ne bi želel? Kaj bi storili? Bi si poiskali novega partnerja, ali bi se odpovedali otroku? Kaj vam bi več pomenilo? Se je katera kdaj znašla pred tem vprašanjem?
v-e-s-n-a napisal/-a:mateja79 napisal/-a:v-e-s-n-a napisal/-a:ok, ''dejmo ga met, če ga že ostali imajo''.
Jaz pa mislim, da primer, ki ga navajaš ni tako zelo pogost. Vsaj jaz ne vem za takšne primere.
Jaz sem pa ravno vceraj slisala eno tako zgodbo (iz kmeckega okolja): da marsikdo tam pri njih na kmetih ubistvu ima otroka zato, ker ga imajo vsi ostali. Ga ima, potem se pa nima casa z njim ukvarjat....ampak vazno da je otrok, da naujo sosedi cudno gledli, ce ga nebi mela.
Ja verjetno so redki taki primeri...ampak so pa.
Horus napisal/-a:Moras met pa zlo svoh privat podjetje, da ti tiste 3 jurje olajsave tok pomenIn pa neumn, da ne pogruntas, da je tiste 3 jurje olajsave v koncni racunici infinitesimalno v primerjavi s stroski do otrokovega konca faxa xD
barbie_girl_85 napisal/-a:Mene pa predvsem zanima, kako pridete do takih informacij, zakaj se je nekdo odločil za otroka. Srečate novopečenega očkata in ga direkt vprašate: Ej, zakaj si pa ti naredil otroka? In on odgovori: Zaradi sosedov, zaradi dohodninske olajšave, zato ker ga je moj frend naredu...??? Res?
Mislim, tudi če je tak razlog, jst najverjetneje ne bi šla razlagat, da mam otroka zarad otroškega dodatka. Al pa zato, ker je prijateljica to leto rodila, pa bi rada, da skupi sprehajave otročke. Al pa zato, da mi fant ne bo pobegnil....
Dejansko obstaja človek, ki ti je v faco (in v prisotnosti žene, tašče, babice, prijateljev...) reče, da ima oroka zato, da bo imel olajšavo na dohodnini? Ali ste to slišale od njegovega prijatelja, sestre, svoje prijateljice, trači....
F..k je ta folk iskren, po drugi strani pa laže o banalnih stvareh, kot je število spolnih partnerjev ali kilogramih
Še eno vprašanje za Matejo...je to zaupal samo tebi, ali tudi mama otroka ve, zakaj je šla rojevat? To skriva in zaupa le "prijateljem", ali to razglaša po mestu?