London

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

easyHotel? Sobe od 30 funtov na noč za 2 osebi :wink:
Zadnjič spremenil *mala*, dne 23. Jul. 2010 9:59, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Ja, sj to ja v ožjem izboru (sem pozabla napisat :oops: ). Cenejš kot to se skor ne dobi a ne?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Preveri še na hostelworld.com.
Vprašanje je pa potem, kaj dejansko dobiš za ta denar :wink:

Aja, kdaj pa greš? Za koliko časa?

EDIT: kakor sem na hitro pregledala na hostelworld ceneje kot 20€ (pa sem premalo rekla) na osebo na noč ne dobiš. Če bi šla v sobo z večimi posteljami, nebi bil problem dobit ceneje, tako pa mislim da skoraj ni možnosti.
Vzemi v easyHotelu sobo brez okna in je res poceni. Okno je čist kr neki, še odpret ga ne moreš in js itak nisem svetlobe vidla, ker bla cel dan po mestu.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Konc septembra, 4 nočitve :) . Sem dobila res ugodne karte iz Celovca, tko da sem hitr rezervirala.

Najbrž bova res rezervirala easy hotel ja, itak kej velik razen spala ne bova tm. Vse skupi (letalo+hostel+bus) bo pršl 109€ na osebo menda :freude: .
powerpuf
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a powerpuf »

jaz pa grem jutri v london za dva tedna, v šolo. in me zanima, koliko denarja približno rabim vzeti, če zraven prišteješ še kake nakupe, ker se mi res ne sanja! hvala
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ŽuŽa- to je super cena :wink:

powerpuf-čist odvisno. Koliko hrane imaš že plačane? Lahko zapraviš 150 funtov v dveh tednih, lahko pa 10000 :D Spet odvisno koliko je teh nakupov. Če imaš Mastercard lahko itak z njo plačuješ, da ti ne zmanjka.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

A se da kovček tud naknadno na letališču prijavit oz. plačat? Me sam za nazaj mal skrbi :D .
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Se da ja, samo da je pri Ryanairu 35€ v eno smer (namesto 15€ preko spleta). KLIK-cenik.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

^^

Ja ampak ob rezervaciji si lahko rezerviral samo za obe smeri. A se da to kej naknadno prek spleta urejat :oops: ?

Pa še eno trapasto vprašanje. A je v Londonu isti čas kot pri nas al je kej zamaknjeno? Ker ne vem kako naj rezerviram bus.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

1 uro za nami so. Ampak ure pristanka in vzleta na spletni strani so vedno v lokalnem času. Tako da približno 1 uro po pristanku rezerviraj bus.

Glede kovčka v eno smer pa nimam pojma. Malce pobrskaj po svojem računu na Ryanair.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

U, lahko tud naknadno :) . Hvala za info *mala* .
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

^^Ne vem ker bus boš rezervirala, ampak čist tko za info, pri National expressu pri nas niso nič kompliciral glede busa pa ure, smo šli kr na enga pol ure prej, ker smo si preveč časa vzel za rezervo med pristankom in busom, prav tako za nazaj.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

^^

Rezervirala sem easy bus, 5€ povratna karta :) . Drugač pa tuki tud menda ne komplicirajo, sam prostor na busu more bit, če hočš na kakšno vožnjo prej/kasneje.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Rabim predloge kaj vse si ogledat v Londonu :) .

Trenutno na mojem spisku: Tower of London, Natural history museum, Science museum, London eye, mogoče akvarij, parlament, Big Ben, Tower bridge ...
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

*mala* napisal/-a:Glede kovčka v eno smer pa nimam pojma. Malce pobrskaj po svojem računu na Ryanair.

Za eno smer se prek neta ne da, lahko pa pokličeš na ryanair pa ti zrihtajo v dveh minutkah (mej cifro kartice pri sebi) ;)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Odgovori