Predvsem je moj point bil, da ni res, da si ga VSI želijo.
nivea9 napisal/-a:Poglej. Sem vesela vseh tvojih komentarjev, ampak se ne razumeva. Jaz sem napisala, da si ga želim, ampak ne da si ga želim zdaj. Najbrž nočem zanositi po pol leta veze. Njegov odgovor na kontracepcijo je bil, da ne bi zdaj kar takoj rad imel otroka, ker se še ne poznava. Bi pa ga nekoč imel. Imel pa bi enega - tega pa še nisem napisala do zdaj. Nisem rekla, da imam 3 leta časa čakat, ampak navedla, da bi si recimo čez 3 leta zaželela otroka pa ga on ne bi hotel. Tle bi zavozila 3 leta, če bi se odločila, da ne ostanem z njim. Šele po 8ih letih se pa najbrž ne bom odločila za otroka, tako da če se odločim, da ne ostanem z njim ne zgubim 8 let.
čuftika napisal/-a:ja, ampak to so izjeme, sej ni svaka druga ženska neplodna. Nič ne pametujem, samo vem kako zdej razmišljam, verjetno bom čez 10 let drugače gledala na to. In čez 10 let bom verjetno že imela otroka.
v-e-s-n-a napisal/-a:Če se čez čas izkaže, da ga ti želiš, on pa še vedno ne...bosta pač šla narazen oz. bo on pobegnu od tebe (tako kot od bivše).
Roberta R. napisal/-a:Glede na to, da praviš, da če on čez določen čas otroka ne bo želel, da boš izgubljala čas z njim, se resno pogovorta kako in kaj.. smešno da se lahko slečeš pred človekom, seksaš z njim, ne moreš ga pa resno vprašat, če si on otroka v prihodnosti želi, in mu zaupat, da te je strah, da bo tebi naredil isto kar je naredil bivši.. pa to ne leti samo nate, precej tem je tuki odprtih tako brezveze, k je vse kar bi rable nardit, stegnt jezik, pa bi bla dilema rešena..