Fant ali otrok

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

claire, :) sej nisem nič slabega mislila s tem, samo pač, da se lahko tudi kej takega zgodi, ne pomeni, da se.
Predvsem je moj point bil, da ni res, da si ga VSI želijo.
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mateja79 »

claire napisal/-a:^^ ne vem zakaj bi morali vsi dešifrirati tvoje metaforične izjave, ki niso mišljene kot so napisane. piši jasno, ali pa se potem ne sršeni, če ti povem, da sama sebe negiraš.

Zdaj ti bom pa še jaz rekla, da si tečna. je čist jasno zakaj gre.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

[quote="mateja79"
Veš pametovala boš lahko, ko ga boš imela. Dokler ga nimaš je težko reči kdaj ga boš imela. Moja kolegica npr. ni 10 let mogla zanosit in ga je imela 10 let kasneje kot je načrtovala.[/quote]

ja, ampak to so izjeme, sej ni svaka druga ženska neplodna. Nič ne pametujem, samo vem kako zdej razmišljam, verjetno bom čez 10 let drugače gledala na to. In čez 10 let bom verjetno že imela otroka.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

nivea9 napisal/-a:Poglej. Sem vesela vseh tvojih komentarjev, ampak se ne razumeva. Jaz sem napisala, da si ga želim, ampak ne da si ga želim zdaj. Najbrž nočem zanositi po pol leta veze. Njegov odgovor na kontracepcijo je bil, da ne bi zdaj kar takoj rad imel otroka, ker se še ne poznava. Bi pa ga nekoč imel. Imel pa bi enega - tega pa še nisem napisala do zdaj. Nisem rekla, da imam 3 leta časa čakat, ampak navedla, da bi si recimo čez 3 leta zaželela otroka pa ga on ne bi hotel. Tle bi zavozila 3 leta, če bi se odločila, da ne ostanem z njim. Šele po 8ih letih se pa najbrž ne bom odločila za otroka, tako da če se odločim, da ne ostanem z njim ne zgubim 8 let.

Ok....sva se pač narobe razumeli.
Torej je težava itak rešena.....on si ga zdaj še ne želi, ti tudi ne. Torej še počakata, da ga bosta oba želela. Logično.
Če se čez čas izkaže, da ga ti želiš, on pa še vedno ne...bosta pač šla narazen oz. bo on pobegnu od tebe (tako kot od bivše). Vendar to ni nujno da se zgodi. Lahko si ga boš čez čas želela ti, on pa tudi...in potem bosta happy oba. :D
Meni se zdi,da tebe zelo moti tale njegov pobeg od bivše punce, ko si je tudi ona želela otroka z njim...in si zato zelo nesigurna...ampak ne moreš vedet, ali se bo kaj takega ponovilo ali ne. Ne veš...takrat je bil mlad, še nepripravljen na odgovornost, sedaj pa je starejši in verjetno drugače gleda na to. Sedaj mu je verjetno edina ovira to, da sta vidva tako malo časa skupaj, ne pa to, da ne bi bil pripravljen na otroka. Ne vem no...

Ok praviš da si želi on enega otroka...pa če se zgodi, da bosta dvojčka? Bo pobegnu? :eek:
Verjetno ne ane :D
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

Zakaj ni hotu met otroka s tisto žensko?
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mateja79 »

čuftika napisal/-a:ja, ampak to so izjeme, sej ni svaka druga ženska neplodna. Nič ne pametujem, samo vem kako zdej razmišljam, verjetno bom čez 10 let drugače gledala na to. In čez 10 let bom verjetno že imela otroka.

Verjetno boš ni pa rečeno.

Glede na to, da so ene sveto prepričane v to, da bodo imele otroka pred 30im in se zgražajo nad tistimi po 30em. Pa o nikomer ne pišem poimensko, da ne bo kdo rekel, da ga napadam. Saj same veste katere se najdete tu notri. Vam svetujem, da kar začnete delat na tem, ker si je pametno prej dobit redno službo, stanovanje,... in tudi zanosiš ne iz danes na jutri.

In četudi je kolegica prvič rodila pri 38ih ima danes 3 čudovite otroke :)
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

v-e-s-n-a napisal/-a:Če se čez čas izkaže, da ga ti želiš, on pa še vedno ne...bosta pač šla narazen oz. bo on pobegnu od tebe (tako kot od bivše).

Ni pobegnil od bivše. Ona je šla.

Delusional baje ni imel službe takrat. Rekel je, da še sedaj ne ve ali je storil prav ali ne, da je rekel, da noče otroka. Ampak ona ga je hotla takoj ali nič.
Zmedlo me je pa tole, ko je rekel saj še sedaj ne vem, če si ga želim. Samo ne vem ali je to pomenilo kot, da še trenutno ne ve, če bi ga že imel, če bi bil recimo še z njo, ali nasplošno, če si ga želi.
Čeprav meni je sam rekel, ko sva začela, da ne bi rad takoj imel kakšnega otroka, da čez čas pa ja. Tisto prejšnje kar sem napisala me je pa zmedlo kaj če ne misli tako kot je rekel glede naju.
Nivea
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

a je ta ženska-njegova bivša, pol najdla tipa, s katerim je mela otroka?

da ni njemu žal, da se je tako končalo, pa ne more it nazaj, ker ima ona zdej že družino?

v glavnem, meni se zdi pol leta pri tej starosti dovolj časa, da ga lahko malo bolj povprašaš o tem.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Ona ga je potem takoj pustila, takoj našla drugega in takoj zanosila.
Nivea
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

delusional napisal/-a:Zakaj ni hotu met otroka s tisto žensko?

Tudi to je v vajini zgodbi pomoje kar ključnega pomena...
- še ni bil pripravljen?
- ima nasplošno odpor do otrok? ( verjetno ne, glede na to, da ti je rekel, da si ga nekoč želi)
- ona ni bila taprava?

Vprašaj ga to....
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Kot sem že omenila je bil baje brez službe, ni še imel stanovanja in ni vedel, če si ga sploh želi.
Nivea
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ok...prej ni vedel, ali si ga SPLOH želi, zdaj ve da ga želi imeti, ampak ne še sedaj....že to je napredek :D

Aja...te lahko vprašam koliko časa je minilo med koncem zveze s to bivšo in začetkom zveze, ki jo ima s tabo?
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

Glede na to, da praviš, da če on čez določen čas otroka ne bo želel, da boš izgubljala čas z njim, se resno pogovorta kako in kaj.. smešno da se lahko slečeš pred človekom, seksaš z njim, ne moreš ga pa resno vprašat, če si on otroka v prihodnosti želi, in mu zaupat, da te je strah, da bo tebi naredil isto kar je naredil bivši.. pa to ne leti samo nate, precej tem je tuki odprtih tako brezveze, k je vse kar bi rable nardit, stegnt jezik, pa bi bla dilema rešena..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

v-e-s-n-a napisal/-a:Ok...prej ni vedel, ali si ga SPLOH želi, zdaj ve da ga želi imeti, ampak ne še sedaj....že to je napredek :D

Aja...te lahko vprašam koliko časa je minilo med koncem zveze s to bivšo in začetkom zveze, ki jo ima s tabo?

Pomoje 7 let.
Nivea
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Roberta R. napisal/-a:Glede na to, da praviš, da če on čez določen čas otroka ne bo želel, da boš izgubljala čas z njim, se resno pogovorta kako in kaj.. smešno da se lahko slečeš pred človekom, seksaš z njim, ne moreš ga pa resno vprašat, če si on otroka v prihodnosti želi, in mu zaupat, da te je strah, da bo tebi naredil isto kar je naredil bivši.. pa to ne leti samo nate, precej tem je tuki odprtih tako brezveze, k je vse kar bi rable nardit, stegnt jezik, pa bi bla dilema rešena..

Kot sem povedala je on že na začetku veze rekel, da bi nekoč imel otroka. Lahko ga vprašam še 5x pa bo rekel isto.
A nisi brala cele zgodbe?
Nivea
Odgovori