Johnny napisal/-a:Mah stari take ženske, ki to jemlje kot priročnik očtino ne znajo s svojo glavo mislit,
In ti si si tako izbral za partnerico, ter ji poklonil svojo ljubezen

barbie_girl_85 napisal/-a:Johnny napisal/-a:Mah stari take ženske, ki to jemlje kot priročnik očtino ne znajo s svojo glavo mislit,
In ti si si tako izbral za partnerico, ter ji poklonil svojo ljubezen

barbie_girl_85 napisal/-a:Čeprav sem blond (no nisem, ampak ti bom pustila v to vrjeti) vem, da se človek ne spremeni čez noč. In ne, ni bila sladka, mala, idealna in pametna, zdej se je pa prelevila v neumnega zmaja.
Spoznavaj dekleta v treznem stanju, mogoče ti bo šlo bolje. Če je pa Cosmo tak "super pripomoček" za spremembe v karakterju in osebnosti, bi ga pa morali malo bolje tržiti....

barbie_girl_85 napisal/-a:Ja, ja. Resne zveze iščeš na primernejših mestih, zato si pa tako super našel![]()
![]()
No kakorkoli, ne išči tam, kjer si dosedaj....ker ti ne gre najbolje od rok
Al se pa navadi prt ravnat...
Mah sem že našel drugo tako ne bo panike.. Najmanjši problem je dobit žensko.barbie_girl_85 napisal/-a:Ja, ja. Resne zveze iščeš na primernejših mestih, zato si pa tako super našel![]()
![]()
No kakorkoli, ne išči tam, kjer si dosedaj....ker ti ne gre najbolje od rok
Al se pa navadi prt ravnat...
Mah sem že našel drugo tako ne bo panike.. Najmanjši problem je dobit žensko.
barbie_girl_85 napisal/-a:Seveda jo je najmanjši problem dobit...samo kakšno žensko?
Ok zmaja, ki ga pri 25 letih skrbijo prtički na mizi in poravnan prt, res ni lahko najti. Večina 25 letnic, ki jih jst poznam, se s tem ne ukvarja. Ne popizdi, če prtičkov ni na mizi (pri nas jih imamo samo ob kakšnih proslavah). Tudi Cosmota ne bere. Da si našel tako cvetko, si se moral kar fajn potruditi....

) In to je palilo. Vsi ki me poznajo in poznajo te prigode, mi zej dosti pravijo: ''teb se je pa čist obrnalo'' al pa ''pravi jebač si ratal''. Ugotovil sem tudi, da je bla kriva tud družba s katero sem hodil ven, ker sem pač imel strah, da bi izpadel nesposoben. Tak, da sem malo menjal pa sej je zgodilo, pol pa sem si že upal tud pri svoji stalni družbi. Torej ja nasveti na tem forumu so mi pomagali, kot pa tud nekatere stvari ki sem jih zvedel od mojih prijateljic, čeprav so se že stvari same po sebi že prej obračale na bolje.
Potem sma se še enkrat dobila na zmenku, takrat ni blo več potrebno alkota, sam je potem na moji pojstli rekla, da ne more ko sem začel devat dol hlače. Mislo sem si je pač menza al pa pač noče, nebom se obremenjeval, bo pač drugič. Po tem sma se še enkrat dobla, pa ziher bi že takrat če bi bil palc. No včeraj, pa sem jo povabil kr k meni tak sm vedel kaj bo in sem končno zgubo nedolžnost, trezen in podnevi, pri svetlobi.
Meni nerodno, njej nerodno, sam meni bolj. Pol sem jo po luli neki časa rajcal s prsti zravn pa še tiča mel, da je občutil mal topline, čez neki časa se je pa le prebudil pa je postal 3/4 trd, pa sm ga končno spravil not. Potem sm nabijal vrjetno ko zajec, brez pravega ritma, sam je trajal kr neki časa, ziher več ko 5min predn mi je prišlo. Neki čist drugače kot sem pričakoval, k sm bil ziher, da mi bo prišlo v parih sekundah, pa da bo stal tak, da mi ga bo razneslo.
, spet nazaj dvignil. Ga dom not, dobim mal boljši občutek kolko lahk dam ven predn ni čist odzun, nabijam bolj počasi, v ritmu, globoko, po njenem frisu pa dihanju je blo videt, da je boljše ko prej. Trajalo je dosti več ko 15min (tolko je blo razmaka med smsi ko sm jih dobu vmes), pol so mi pa misli odtavale in sm zgubo erekcijo (mislim wtf? ??). Vse skupi sem pol zaigral, da je zgledal kot da mi je prišlo. Po 4ih urah posteljnih akcijah je bla pojstla čist mokra, tak kot tud mi2 in pasal je tuš v dvoje. Po moje ni lih dobla občutka, da je to blo prvič za mene