Star 22 let in še nedolžen

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Johnny napisal/-a:Mah stari take ženske, ki to jemlje kot priročnik očtino ne znajo s svojo glavo mislit,

In ti si si tako izbral za partnerico, ter ji poklonil svojo ljubezen :P
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Johnny
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Johnny »

barbie_girl_85 napisal/-a:
Johnny napisal/-a:Mah stari take ženske, ki to jemlje kot priročnik očtino ne znajo s svojo glavo mislit,

In ti si si tako izbral za partnerico, ter ji poklonil svojo ljubezen :P

Oh joj se mar sploh splača ti govorit da preberi vse ne samo del posta ali ne? No pa ker sem dobre volje ti bom.. Namreč moja je bila ko sem ji poklonil svojo ljubezen kakor si omenila precej drugačna.. Taka je ratal 2 meseca nazaj, skupaj sva pa 2 leti. Ampak je težko od barbike pričakovat da bo vsaj 2 sekunde brez blond momenta.. :lol: :lol:
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Čeprav sem blond (no nisem, ampak ti bom pustila v to vrjeti) vem, da se človek ne spremeni čez noč. In ne, ni bila sladka, mala, idealna in pametna, zdej se je pa prelevila v neumnega zmaja.

Spoznavaj dekleta v treznem stanju, mogoče ti bo šlo bolje. Če je pa Cosmo tak "super pripomoček" za spremembe v karakterju in osebnosti, bi ga pa morali malo bolje tržiti....
Johnny
Sramežljivka
Sramežljivka

barbie_girl_85 napisal/-a:Čeprav sem blond (no nisem, ampak ti bom pustila v to vrjeti) vem, da se človek ne spremeni čez noč. In ne, ni bila sladka, mala, idealna in pametna, zdej se je pa prelevila v neumnega zmaja.

Spoznavaj dekleta v treznem stanju, mogoče ti bo šlo bolje. Če je pa Cosmo tak "super pripomoček" za spremembe v karakterju in osebnosti, bi ga pa morali malo bolje tržiti....

Ah punca po diskotekah ne iščem resnih zvez tja grem ko imam po domače rečeno polna jajca in jih spraznim.. Bi bilo pa mogoče fajn, da bi tako pijan spoznal, ker potem sem prepričan, da nebi bil z njo. :razz:
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Ja, ja. Resne zveze iščeš na primernejših mestih, zato si pa tako super našel :D :D :D No kakorkoli, ne išči tam, kjer si dosedaj....ker ti ne gre najbolje od rok :P Al se pa navadi prt ravnat...
Johnny
Sramežljivka
Sramežljivka

barbie_girl_85 napisal/-a:Ja, ja. Resne zveze iščeš na primernejših mestih, zato si pa tako super našel :D :D :D No kakorkoli, ne išči tam, kjer si dosedaj....ker ti ne gre najbolje od rok :P Al se pa navadi prt ravnat...

Jah saj je drugače čisto super punca samo pač cosmo bi jaz prepovedal. :D Mah sem že našel drugo tako ne bo panike.. Najmanjši problem je dobit žensko.
Johnny
Sramežljivka
Sramežljivka

barbie_girl_85 napisal/-a:Ja, ja. Resne zveze iščeš na primernejših mestih, zato si pa tako super našel :D :D :D No kakorkoli, ne išči tam, kjer si dosedaj....ker ti ne gre najbolje od rok :P Al se pa navadi prt ravnat...

Jah saj je drugače čisto super punca samo pač cosmo bi jaz prepovedal. :D Mah sem že našel drugo tako ne bo panike.. Najmanjši problem je dobit žensko.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Seveda jo je najmanjši problem dobit...samo kakšno žensko?

Ok zmaja, ki ga pri 25 letih skrbijo prtički na mizi in poravnan prt, res ni lahko najti. Večina 25 letnic, ki jih jst poznam, se s tem ne ukvarja. Ne popizdi, če prtičkov ni na mizi (pri nas jih imamo samo ob kakšnih proslavah). Tudi Cosmota ne bere. Da si našel tako cvetko, si se moral kar fajn potruditi....
Johnny
Sramežljivka
Sramežljivka

barbie_girl_85 napisal/-a:Seveda jo je najmanjši problem dobit...samo kakšno žensko?

Ok zmaja, ki ga pri 25 letih skrbijo prtički na mizi in poravnan prt, res ni lahko najti. Večina 25 letnic, ki jih jst poznam, se s tem ne ukvarja. Ne popizdi, če prtičkov ni na mizi (pri nas jih imamo samo ob kakšnih proslavah). Tudi Cosmota ne bere. Da si našel tako cvetko, si se moral kar fajn potruditi....

Nekateri smo magnet za debilne ženske.. :D :D
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Itak. Gliha vkup štriha.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

daj daj daj barbie ti boš zdaj pametna. sama pa jokcaš kako se tvoj dec sam še skoni ne, da bi pobral smet, če se mu to ne reče. pa jokcaš, da tvoj ti pa še darila ne zna kupit pa sta oženjena.
tu boš pa cela pametna nekomu pametovala.
kje si pa ti takega lesenjaka našla? (če že đonija moriš- on se vsaj zaveda, da ima doma zmaja; verjetno se tvoj tipo tudi).

pometi ti res pred svojim pragom, potem pa norce brij iz nekoga 25letnega, ki je pač naletel na eno izmed mnogih tečk.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a jerry444 »

To je beseda,sej veste,kako pravjo,tisti,ki imajo največ za povedat čez druge,so ponavadi takšni,ki jim njihov lajf ni kul,pa potem pljuvajo vsepovprek.

"dejmo tega v drek potlačit,dejmo ga pohodit kot cigaret po uporabi,dejmo se pokazat,da smo močnejši,lepši,boljši,.."

To je žal današnja družba,kot boj za preživetje,nisem živel tistih časov,ampak 20-30 in več let nazaj,ljudje takih težav niso imeli,pa tudi veliko manj je bilo samskih,razočaranih,večina poročenih iz tistih let je še danes skupaj ipd.,treba se je samo vprašat,zakaj je tako in pri sebi razčistit,nato šele po drugih hodit,sploh po tistih,ki imajo cel kup težav v svojem življenju,zvezi in pri drugih zadevah.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Nehite vsi tok neki jokat. Ce ti ni vsec baba se je pac znebi. "Nocem vec bit v tem razmerju". A je tok tezko to rect?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
somehow
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a somehow »

hej ludi, novico mam za vas :P

mission accomplished

Kr vem da vas stvari zanimajo, bom tudi mal povedu, kak pa kako, pa kaj mi je pomagalo :)

No zadnja 2 mesca sta kr bla pestra kar se žensk tiče, tud te stvari so mi pomagale, kar ste tu pisali pa to. V tem času sm zasral (beri: zabluzo) z (približno) 6timi ženskami(s parimi večkrat, z drugimi enkrat), še sam nevem kak mi je to ratalo, ponavadi sm bil v kr pijanem stanju, isto je bilo pri njih, ponavadi sm jih že prej poznal pa z vsako sem se še pogovarjal po tistem, v nobeno nisem silil.

Kaj sm spremenil?

Večino je tisto mišljenje o ženskah, prej sm jih mel bolj kot ne za svete, zdej jih mam za podrejene. Postal sem bolj direkten (verbalno, z govorico telesa in z pogledi), več podjebavanja, dajal sm znak da si upam vse in da mi ni ničesar strah. Drugače pa sm še dobil tisti občutek, sm ji všeč ali ne in občutek za čas (da ji porinem jezik v grlo :D ) In to je palilo. Vsi ki me poznajo in poznajo te prigode, mi zej dosti pravijo: ''teb se je pa čist obrnalo'' al pa ''pravi jebač si ratal''. Ugotovil sem tudi, da je bla kriva tud družba s katero sem hodil ven, ker sem pač imel strah, da bi izpadel nesposoben. Tak, da sem malo menjal pa sej je zgodilo, pol pa sem si že upal tud pri svoji stalni družbi. Torej ja nasveti na tem forumu so mi pomagali, kot pa tud nekatere stvari ki sem jih zvedel od mojih prijateljic, čeprav so se že stvari same po sebi že prej obračale na bolje.

How did the magic happen? ...

Eno sem, pri kateri sem v očeh spoznal, da sem jih všeč, povabil na pijačo. Še tisti dan sma zasrala zvečer na fešti, na katero sva prišla vsak s svojo družbo. Je blo nekaj alkohola za pogum pri obeh :D Potem sma se še enkrat dobila na zmenku, takrat ni blo več potrebno alkota, sam je potem na moji pojstli rekla, da ne more ko sem začel devat dol hlače. Mislo sem si je pač menza al pa pač noče, nebom se obremenjeval, bo pač drugič. Po tem sma se še enkrat dobla, pa ziher bi že takrat če bi bil palc. No včeraj, pa sem jo povabil kr k meni tak sm vedel kaj bo in sem končno zgubo nedolžnost, trezen in podnevi, pri svetlobi.

... and how the magic was?

Z eno besedo: LOL
Po eni uri mečkanja(mislim, delanja vseh vragolij na pojstli), oba naga, grem po kondom, si ga nataknem, kr naenkrat postane tič bolj kot ne mlahav. Js prvič v življenju v postelji z nago babo, tič pa ni trd. Živci, nervoznost? Ga hočem not porinat, ne gre, se zvija, tak nevem če sm prav tiščal :D Meni nerodno, njej nerodno, sam meni bolj. Pol sem jo po luli neki časa rajcal s prsti zravn pa še tiča mel, da je občutil mal topline, čez neki časa se je pa le prebudil pa je postal 3/4 trd, pa sm ga končno spravil not. Potem sm nabijal vrjetno ko zajec, brez pravega ritma, sam je trajal kr neki časa, ziher več ko 5min predn mi je prišlo. Neki čist drugače kot sem pričakoval, k sm bil ziher, da mi bo prišlo v parih sekundah, pa da bo stal tak, da mi ga bo razneslo.
Po približno 30 min ''počitka'', sma še enkrat. Spet predn sm zgrabo kondom, je bil tak trd, da je že bolelo. Ko ga dam gor spet zgudo erekcijo. Pol se mi je po kr dolgem ''dreganjem'' po g-točki, če je tam ko piše v revijah pa to :D, spet nazaj dvignil. Ga dom not, dobim mal boljši občutek kolko lahk dam ven predn ni čist odzun, nabijam bolj počasi, v ritmu, globoko, po njenem frisu pa dihanju je blo videt, da je boljše ko prej. Trajalo je dosti več ko 15min (tolko je blo razmaka med smsi ko sm jih dobu vmes), pol so mi pa misli odtavale in sm zgubo erekcijo (mislim wtf? ??). Vse skupi sem pol zaigral, da je zgledal kot da mi je prišlo. Po 4ih urah posteljnih akcijah je bla pojstla čist mokra, tak kot tud mi2 in pasal je tuš v dvoje. Po moje ni lih dobla občutka, da je to blo prvič za mene :)

sam useen mi ni jasno ka je narobe z to erekcijo? So to živci in nervoznost (ki me radi pustijo na cedilu ob pomegnih izpitih)? Al je kaj z kondomi? Al kaj druga? nemorem vrjet da me ženska rajca men pa ne stoji :)

Drugače pa en lep pozdrav vsem :P
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori