claire napisal/-a:imam raje srednjo plačo, fraj vikende , tri otroke, čas za smučanje, čas za morje, čas zase,...
ob treh otrocih boš imela veliko časa zase, ja!

Letiš?emanuela napisal/-a:Če se ne preseravaš, lahko letiš tudi s supergami za 10€.
purple_rain napisal/-a:Sej ni res - superge je treba kupit, to je kr strošek, ok, majčka in hlače so lahko tud 15€ skupaj, plus s časom si omejen, npr. zdej poleti med 11h in 17/18h glih ni za it laufat.claire napisal/-a:tek. to dam ponavadi kot primer, ker je zastonj, nimaš nikakršnih omejitev, ne kdaj, ne koliko, ne kje.
krogla napisal/-a:Izhajam iz sebe - nisem takšna, se ne bi opisala kot takšno (ne na forumu in ne v realnosti), subjektivnost gor ali dol ... Zato mi je to nenavadno pri drugih. Ko sem srečna, sem srečna po tiho
Varno pa tud ni najbolj. Pa ob polnoči se običajno spi. Recimo da se spi 6-8 ur. Dela se tud neki tazga. Aja, še pospravljat je treba kdaj.claire napisal/-a:zato greš pa lahko vse ostale ure. še ob polnoči ni premrzlo.
Za ostale ne vem, zgleda sem bla do pred kratkim med 0,2% prebivalstva (sploh ne vem kaj ma to veze) in nisem mela športnih superg - škandalozno!claire napisal/-a:in ne mi rečt, da nima 99.8 % prebivalstva v sloveniji enih superg za športat v omari.
katere lahko tud skupaj stanejo 15€ - ne vem, men se 15€ za majico in hlače skupi ne zdi strašno. Ja, vem, da se dobit tud za manj. Zakaj s tem delam norca iz sebe?claire napisal/-a:in za prvo silo vzameš kar eno majico in kratke hlače,
:eek: WTF? Zakaj se pa ne bi mogla it, če hočem kvalitetno opremo? Ne štekam te..res je, da te nikol nisem glih..claire napisal/-a:torej se ti ne moreš iti nobenega športa ali kako?
g00fy_qa napisal/-a:meni se pa to zdi problematično, da ne moreš sebe opisati kot lepo ali pametno ali vsaj najti neko dobro lastnost na svoji osebnosti ter jo izpostaviti.