Da se enkrat ocenim....čiisto približno ane.
Pa da ne bo potem podtikovanj, ko bom sanjarila o The Rocku
1.Videz....povprečen.Če smo objektivni.Visoka postava, košarica ni trojni D ampak ni niti pribl majhna.V gl, povprečen videz.
2.Pamet...nisem ravno Nobelova nagrajenka, ampak zame je dovolj da si snov preberem dvakrat in jo znam.Več pa ne potrebujem.Mogoče mi samodisciplina pri sprotnem učenju ne bi škodila.
3.Ko imam PMS se ne znašam samo nad tipom, ampak tudi nad domačimi.Prevečkrat prevlada polovica, ki je čustvena in včasih potrebujem več časa, da pride nazaj objektivna stran.
Ne kadim, fuj.Pijem tudi običajne bambuse iz domačega vina, pijem v družbi, se tudi napijem-shame on me.
4.Sex.Jah.Kaj naj napišem.Zagotovo nisem nobena nuna, niti približno, ampak trojčkov se ne bi šla.
5.Denar.Študentka sem, pa kaj.Tudi ko se bom zaposlila, številke ne bodo ogromne, bodo pa normalne.Če ne drugega, si že zdaj sama plačujem stroške in najemnino, torej sem na dobri poti k odgovornosti oz odraslosti.
To je to.In kljub odgovorom bom še vedno kvakala kaj in kako bi in kaj bi tipi morali imeti.
Dodajam še eno kategorijo.
Kuhanje.Kuham skoraj vsakodnevno, tudi če samo zase.Tuja mi ni ne potica ne golaž ne zrezki.Ker prebiram, da ene punce niti blizu kuhinje ne gredo

The world is as you are.