Kaj lahko potencialnemu Mr. Perfectu nudite ve?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Mal pa mora bit realna. :twisted:
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Pijanec in kurbir, oboje v enem.Že od majhnega sem sanjala o temu. Če pa mi vmes še kakšno pritisne....eh, to je že preveč sanjsko, smrk, smrk :cry: :twisted:
The world is as you are.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nixie »

Mahagonij napisal/-a:Mal pa mora bit realna. :twisted:

Js zase valda želim ful lepega tipa...in mislim, da ga lahko dobim...Pol pa pride en Horus :) in mi reče: "dej mala postavi si ceno, kaj misliš da lahko ponudiš tako lepemu tipu?" Nevem no meni tu nekaj ne štima.
K4T
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a K4T »

Vse od naštetega? :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

emanuela napisal/-a:Pijanec in kurbir, oboje v enem.Že od majhnega sem sanjala o temu. Če pa mi vmes še kakšno pritisne....eh, to je že preveč sanjsko, smrk, smrk :cry: :twisted:

:lol: :rofl:

Ja pa da te še zmerja, po možnosti še kje v javnosti...
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nixie »

haley... ma ko se res dogaja in to dokaj pogosto pa ni smešno :wink:
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^Sej vem da ni.

Itak je blo pa mišljeno kot zajebancija.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Re: Kaj lahko potencialnemu Mr. Perfectu nudite ve?

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Horus mene pa ne preseneča, da si odprl to temo, ker sem se jaz isto večkrat vprašala, kaj lahko ta dekleta sploh ponudijo, ker toliko zahtevajo in koliko od njih bo dejansko imelo takšno življenje kot ga sanja, ker vse sigurno ne bodo živele v pravljici.

Podam še odgovor:

1. kategorija - videz: Sebe je težko ocenit, lahko rečem le, da sem s svojim videzom zadovoljna. Po ocenah drugih sem simpatična in postavna punca.

2. kategorija - pamet: Zase ravno prav, da sem dosegla tisto kar sem hotela, drugi me imajo za pametno in pridno.

3. kategorija - osebnost: Prijazna, pravična, nekadilka, ne pijem alkohola, urejena

4. kategorija - sex: Uživam v sexu in sem kar vedno za, nisem pa za trojček in ne vem, če je to prednost ženske??!!

5. kategorija - denar: Denarja imam ravno prav za svoje potrebe. Imam povprečno službo, stanovanje, ki sem ga sama opremila, nov avto in še nekaj na računu.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

^^ti si idealna ženska zame! :eek: :eek: :eek: :eek:

se bova midva kaj dobila??? :D
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

sanjaanja napisal/-a:Horus mene pa ne preseneča, da si odprl to temo, ker sem se jaz isto večkrat vprašala, kaj lahko ta dekleta sploh ponudijo, ker toliko zahtevajo in koliko od njih bo dejansko imelo takšno življenje kot ga sanja, ker vse sigurno ne bodo živele v pravljici.
Neee :cry:, zdej pa sam še reči, da tud božička ni, pa neham verjet v to življenje! :cry:

Ma nemoj, kako si pa to ugotovila? Bi rekla, da se večina tega kar lepo zaveda.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

sanjaanja napisal/-a: kaj lahko ta dekleta sploh ponudijo, ker toliko zahtevajo in koliko od njih bo dejansko imelo takšno življenje kot ga sanja, ker vse sigurno ne bodo živele v pravljici.

Ne glede na to, kaj lahko kdo ponudi, je logično, da sebe (tudi brez D košarce, doktorata in nog do vratu, z mozolji, celulitom in strijami) spoštujejo in cenijo, ter zase hočejo le najboljše.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Meni se zdi Horusovo vprašanje povsem na mestu, čeprav je rahlo potrošniško nastavljeno. Ampak ok, itak so odnosi daj-dam.

Jaz sem pred dnevi premišljevala o tem in ugotovila, da še nočem spoznati svojega sanjskega moškega, ker mu še ne morem dati vsega, kar bi mu hotela dati. Je priden in se še ni pojavil.

1. videz: sebi se zdim lepa in seksi. imam dobro postavo, čeprav včasih kdo meni, da sem presuha.

2. pamet: nadpovprečno pametna, čeprav sem srečala že precej pametnejše ljudi od sebe. faks delam brez žuljev, vpisala bom še enega, cilj je doktorat.

3. osebnost: ful pms-ja, ampak se znam umakniti v samoto v tistem dnevu ali dveh. tečna, ko sem lačna, ampak to se uredi, ko se najem. ne prenašam zabitih ljudi in znam biti nesramna, sploh ko povem resnico brez olepševanj. drugače sem sončeeek, zelo empatična, pravična. kadim, tudi pijem občasno.

4. seks: vedno bolj všeč mi je, kar je prav fascinira. trojček morda ... čeprav sem kar sebična v postelji in ne vem, če bi lahko tipa še s kom delila.

5. denar: štipendija je edini redni priliv poleg darov mojih dragih staršev. študentsko delo drugače. služba je še precej v oblakih, nimam potrebe iti čim prej delat. ko rabim več keša, pač delam prek študenta.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Jochie napisal/-a:^^ti si idealna ženska zame! :eek: :eek: :eek: :eek:

se bova midva kaj dobila??? :D

Kdo bi si mislil a :)
Zakaj idealna :cool:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Mislim, da je tu kar nekaj kot sem rekla Nobelovk ala mlada Pamela....
Ja super ane :D
The world is as you are.
krogla
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a krogla »

Ne morem se odločiti, ali so odgovori žensk v tej temi samovšečni ali zdravo samozavestni :D Po eni strani je fino, da se človek ceni in ohranja dobro samopodobo (dandanes je to razmeroma težko delo), po drugi pa se bere tako nerealno - vse povprečnega videza, če ne že lepe in seksi, hkrati zelo pametne, brez posebnih muh in vse voljne za seks. Morda je za tak rezultat kriv vzorec - premajhen, odgovarjajo pa itak samo tiste, ki se dojemajo kot kvaliteten material :D
Odgovori