claire napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Men se tut 11 partnerjev do 24 zdi mal velik.
enako. sploh, če drži, da je barbi že 5 let v resni zvezi, to pomeni 10 partnerjev do 19 leta. in če sešteješ še tiste "po tri mesece", "po eno leto"..., človeka rahlo zaskrbi, kdaj je ona začela sexat.
da je le našla 10 takih, ki so jo neizmerno spoštovali kot sama pravi, ji je treba res čestitat.
Verjamem, da se vama zdi veliko. Tako je pač življenje naneslo. Je pa tako, da ko sem hotela it s kom seksat, nisem šla razmišljat, ali raje ne bi, ker bom potem na številki xy, in kako se bo to določenim osebkom zdelo. Če bi v življenju naletela na samo enega moškega, s katerim bi si zaželela seksat, bi seksala z enim. Ker jih je bilo xy, sem seksala z xy številom. Pri tem nisem škodila nobenemu, nobenega prizadela in jo odnesla brez posledic.
Če bi katerega koli od njih zavrnila, ker bi se bala, kakšna bo številka in ali jo bo okolica odobravala ali ne, bi se slabše počutila. Ne bi ravnala v skladu z lastnimi željami, ampak v skladu z željami drugih.
Prvi spolni odnos kot tak sem imela pri trinajstih, seksat sem pa začela pri petnajstih. In da, v petih letih jih je bilo 9 (prvega ne štejem, ker ni bil moja izbira, številka 2 in 8 pa sta ena in ista oseba). In Claire, res ne rabiš skrbet, ker to ni tvoje življenje. In ne glede nato, kako se je moje življenje odvijalo, ni in ne bo vplivalo na tvoje. So dont panic
Aja pa še to, kje pa piše, da so me neizmerno spoštovali? Jst ne seksam zato, ker mi nekdo izkaže spoštovanje (potem bi bila številka še večja), ampak ko si seksa z določeno osebo želim, tko da ne vem, zakaj si naredila to povezavo.
Spoštovanje zahtevam od prijateljev in partnerja, od avantur in ONS-jev ga ne rabim, ker jih nisem spustila v svoje življenje, da me spoštujejo, ampak da me.... sej veš