Kako hitro med rjuhe?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Kako hitro med rjuhe?

takoj - že na prvem zmenku
7
5%
po tednu dni, ali nekako na 2 - 3 zmenku
35
23%
po 1 mesecu
43
28%
po 2 - 3 mesecih
36
24%
po 4 - 6 mesecih
25
16%
še kasneje
7
5%

Skupaj glasov: 153

Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

claire napisal/-a:^^ absolutno. isti šmorn.

:ja:
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

men je najbolj zanimivo to, kako različne narodnosti te številke različno obravnavajo. je imel kolega ene švede na obisku lani in so pogovori nanesli na to temo: njim imet 15 tipov/žensk do 30 leta sploh ni visoka številka. veliko jih to doseže že v dvajsetih, tako moški kot ženske...

me pa zanima kaj bi vas bolj motilo: da ima vaš fant/punca številko 4, vendar vse poznaš in so vse/i iz tvojega kraja in vsi zanje vedo, ali številko 10, ve/i in vaša družba pa pozna samo 1 osebo iz fantove/dekletove preteklosti??
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Meni je najboljše tako kot je sedaj....da ne poznam nobene :D

Kar se pa tiče poznavanja njegovih bivših samo zato, ker smo teoretično vsi iz istega kraja (očitno malega)... temu pač ne moreš narediti nič. Tako pač je. In če torej jaz poznam vse njegove bivše, potem tudi on pozna vse moje bivše :D
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

meni je za preteklost popolnoma vseeno in tudi ne sprašujem po njej. kdo pa sem jaz, da bi mi moral tip polagati račune za vsako bivšo, ons ali pa bilokaj?

(nekaj drugega je pogovor o varnem, odgovornem seksu in o zaščiti, ki se jo uporablja.)

če se bo pa nekdo počutil bolj safe, če se mu zlažem, da sem spala samo s parimi bivšimi, potem ga ne rabim :D lahko mi naredi uslugo in gre zdravit svoje komplekse kam drugam :twisted:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ meni pa je pomembna preteklost človeka, s katerim delim intimne trenutke. ker to marsikaj pove o njem. enako so mi pomembne tudi druge reči iz preteklosti, ki še kako lahko vplivajo in zaznamujejo posameznika. ne gre le za sex kot tak. gre za njegova načela, izbiro deklet, čas, kraj. čeprav to morda zveni čudno. toda tudi to, ali je agresiven, ali je na drogah, s kom se druži, kaj počne v prostem času. vse to zame so kriteriji, na podlagi katerih ocenim partnerja.

če tebi niso, prav. in če ti meniš, da je tvoja številka, tvoja. prav. in če ti preteklost ne pomeni nič, prav. toda kako potem spoznaš človeka, če ne ravno na podlagi njegovega načina življenja?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

s0nckic4 napisal/-a:me pa zanima kaj bi vas bolj motilo: da ima vaš fant/punca številko 4, vendar vse poznaš in so vse/i iz tvojega kraja in vsi zanje vedo, ali številko 10, ve/i in vaša družba pa pozna samo 1 osebo iz fantove/dekletove preteklosti??

Ma kak ste spet prišli do teh famoznih števil, pogosto debata nanese na njih :D
nej odgovorim, bolj bi me motila cifra 10/več pa da moja družba pozna le 1, kot pa cifra 4, pa da vse poznajo, ker mi sploh ni problem če bi moja družba poznala kako njegovo bivšo (no, sicer je ne po vsej verjetnosti), ker niti jz se vživo nism srečala z nobeno, niti imam to željo :) Za 2 sicer vem "ime in priimek", ampak bivše so preteklost, če bi blo dobro bi trajal, tko da ne razmišljam o njih, je pa boljše čimmanj vedit o bivših po mojem mnenju.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

claire napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:Men se tut 11 partnerjev do 24 zdi mal velik.

enako. sploh, če drži, da je barbi že 5 let v resni zvezi, to pomeni 10 partnerjev do 19 leta. in če sešteješ še tiste "po tri mesece", "po eno leto"..., človeka rahlo zaskrbi, kdaj je ona začela sexat. :eek:

da je le našla 10 takih, ki so jo neizmerno spoštovali kot sama pravi, ji je treba res čestitat.

Verjamem, da se vama zdi veliko. Tako je pač življenje naneslo. Je pa tako, da ko sem hotela it s kom seksat, nisem šla razmišljat, ali raje ne bi, ker bom potem na številki xy, in kako se bo to določenim osebkom zdelo. Če bi v življenju naletela na samo enega moškega, s katerim bi si zaželela seksat, bi seksala z enim. Ker jih je bilo xy, sem seksala z xy številom. Pri tem nisem škodila nobenemu, nobenega prizadela in jo odnesla brez posledic.
Če bi katerega koli od njih zavrnila, ker bi se bala, kakšna bo številka in ali jo bo okolica odobravala ali ne, bi se slabše počutila. Ne bi ravnala v skladu z lastnimi željami, ampak v skladu z željami drugih.

Prvi spolni odnos kot tak sem imela pri trinajstih, seksat sem pa začela pri petnajstih. In da, v petih letih jih je bilo 9 (prvega ne štejem, ker ni bil moja izbira, številka 2 in 8 pa sta ena in ista oseba). In Claire, res ne rabiš skrbet, ker to ni tvoje življenje. In ne glede nato, kako se je moje življenje odvijalo, ni in ne bo vplivalo na tvoje. So dont panic :wink:

Aja pa še to, kje pa piše, da so me neizmerno spoštovali? Jst ne seksam zato, ker mi nekdo izkaže spoštovanje (potem bi bila številka še večja), ampak ko si seksa z določeno osebo želim, tko da ne vem, zakaj si naredila to povezavo.
Spoštovanje zahtevam od prijateljev in partnerja, od avantur in ONS-jev ga ne rabim, ker jih nisem spustila v svoje življenje, da me spoštujejo, ampak da me.... sej veš :wink:
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

claire, govorila sem o preteklosti kot preteklosti števila spolnih partnerjev.

meni je, kar se tega tiče, dovolj, da vem, da je to počel varno in odgovorno.

na kraj pameti mi ne padejo razni 3rd degreeji.

načeloma do sedaj nisem imela velikih problemov s presojanjem karakterjev. nikoli se nisem zapletala z nasilneži, pa čeprav mi jih ni blo treba vprašat, če so kdaj že udarili kakšno punco ali pa se na splošno tepli. privlačnijo me ne nerazgledani ljudje, tako da jih načeloma niti ne rabim spraševat, če so končali vsaj srednjo šolo :lol:

itak se vsak na začetku kaže v lepi luči. potem sčasoma pa itak ugotoviš, kakšna je prava zgodba- in to ne glede na preteklost, pač pa na sedanja dejanja. in če je človek pripravljen na fer in iskren odnos, to začutiš- v veliki večini že zelo kmalu.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Nobene, s katero sem bil, nisem vprašal, koliko jih je imela pred mano.Enostavno me niti ni zanimalo.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

barbie_girl_85 napisal/-a:Med prijatelji in fanti pa vedno izberem take, ki me spoštujejo, spoštujejo moje odločitve in me sprejemajo takšno kot sem, z vsemi napakami, vrlinami in številkami

oprosti, a ti ne veš kaj pišeš?? (če te nekdo spoštuje, spoštuje tvoje odločitve, te sprejema takšno kot si, z vsemi napakami, vrlinami in številkami= neizmerno spoštovanje)
zdaj boš spet klobasala o tem kako to nisi rekla. še klub temu, da sem te citirala, boš rekla, da to ni isto kajne?

sicer pa post o moji "skrbi" zate je bil mišljen patetično, če nisi opazila.
(in baš mi dol visi za tvojo cifro, pač pišemo kar hočemo)

kika ja tako je že bolj logično.
Zadnjič spremenil claire, dne 30. Jun. 2010 13:45, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

z vprašanjem sem hotla videt, če gre za kako povezavo, med vašim dojemanjem/mnenjem o partnerjevi preteklosti in mnenjem/dojemanjem vaših prijateljev.
npr. da imate fanta z burno preteklostjo, ampak zanjo nihče ne ve, razen vas in vam prijatelji ne govorijo, kakega kurbi*ja imate. po drugi strani pa imate fanta s 'povprečno' preteklostjo, za katero vsi vedo in vam potem govorijo, ma a veš da je bil z njo, pa z njo, pa s tretjo sta sexala na bazenu, četrto je pa na prehodu za pešče zapecu pa sta šla za prvi grm in potem sao po grmih sexala... (primer je extremen samo zaradi lažje predstave)

jaz priznam, da mi je bolj všeč možnost, da družba ne ve, tudi če je število veliko. prav tako je tudi v mojem socialnem krogu takšna tendenca. lažje 'požrejo' večjo številko, če ne vedo vsi zanjo... :)
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Ja, prijatelji in partnerji (fanti) so me neizmerno spoštovali, no, vsaj izkazovali so mi dolžno spoštovanje. Niso zavijali z očmi ob številki in niso name gledali kot na "lahko žensko".
Ti pa si govorila za vseh 10. Nisem imela 10 partnerjev. In teh vseh 10 me najverjetneje ni "neizmerno spoštovalo", glede na to, da me določeni sploh niso osebnostno spoznali :P

Torej, med prijatelji in fanti, s tem pa ne mislim med prijatelji in spolnimi partnerji :P
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

no, pa sej prav tak, vsakmu svoje, meni je pa absolutno vseeno kaj si drugi mislijo o mojem partnerju, prav tako moji prijatelji in družba, lahko jim je všeč al ne, ampak na koncu sm jz z njim in ne oni!
In prav vseeno mi je al si mislijo da je moj fant kurbir al si tega ne mislijo, ker konec koncev tut če bi bil bi jz reskirala kako SPB, oni nič ne reskirajo in se jih ne tiče. Tko da nej se brigajo zase in držijo uste skupi. Pod predpostavko da bi se kaj govorilo okoli seveda :)
Mene pa zanima št. spolnih partneric mojega tip, ter sm ga tut vprašala in mi je povedal, lahko mu samo verjamem, ampak ko logično premislim kdaj je začel sexat pa koliko je star in koliko dolgo je približno bil s kero se še kr ujema... Če pa je komu vseeno za preteklost njegovih partnerjev, tut OK, sej gre za druge, ne zame.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

To razumem, ne razumem pa, zakaj bi mogla svoje želje bremzati, da bom nekomu lahko dala povšečen odgovor. Če mu bo sprejemljiv, prav, če ne, pač ne. Vsekakor bolj preferiram svoje želje kot zadovoljstvo drugih (z izjemo ljubljenih). In nisem oseba, ki bi želela biti "dobra in čista" v tujih očeh, dovolj mi je, da sem v svojih.

PS Obsojaj, kar obsojaj, ne živim zato, da bi ugodila tebi, ampak sebi :P In ta stavek je namenjen vsem, ki se zgražajo nad mano, in mi mečejo "patetična vprašanja" :P
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Horus napisal/-a:Tokrat bom pa izkoristil jokerja svojega osebnega mnenja ;) Zenska, ki ima za sabo nad 10 ticev pred 30. letom, v mojih oceh nima nobenega potenciala za resno partnerko.

In ne, ne bom razlagal zakaj, zatorej don't bother z "zabijanjem" :P

*edit*
Prvi sem bil prvi, ostali dve pa sem zadosti zgodaj pobaral kako in kaj. Mogoce mi je katera lagala. Mogoce so mi vse. A ce pac ne poznam absolutne resnice, je zame resnica to, kar mi povejo in sem happy ;)

Tebe pa potemtakem ženska otročje lahko dobi na finto.Zlaže se, da je imela enega partnerja, ali dva in ti si zadovoljen, ker absolutne resnice itak ne poznaš, nimaš je od kod poznati..

Zato so mi taka vprašanja v bistvu nesmislena, itak se lahko vprašani vedno zlaže. In čemu se sploh ubadati s stvarmi, ki so praktično nedokazljive?
Odgovori