jullia_ napisal/-a:Na tem forumu je cel kup ljudi, ki trdijo, da izobrazba ni bistvenega pomena za zvezo. Oni bi še ta kriterij izpustili in so po tvojem še na boljšem kot ti. Za tvoje pojme pa še vedno niso, ker izbirajo med potencialnimi partnerji, ki jih ti itak nočeš, ker se ti zdi tak kriterij pameten za uspešno zvezo..
Kdo ima tu prav? Oni, ki si pustijo večji krog izbire, ali ti, ki upoštevaš vse, kar se tebi osebno zdi pomembno pri partnerju in tako prideš do optimalnega kandidata?
Lej, vsak si sam postavlja kriterije. To smo že razjasnili. In če nekomu izobrazba ni pomembna, toliko bolje.
In ni zdej point, da jst sem postavla izobrazbo kot kriterij - imam izobraženega moškega........obratno so vse ženske, ki imajo manj izobražene može na slabšem, ker so izbrale iz tiste kategorije, ki meni ne ustreza. Sej to ni tekmovanje. Če je ona zadovoljna in srečna (z neizobraženim moškim) jst pa tud (z izobraženim), sva zmagale obe in obratno. Lahko pa imam tudi predsednika države, pa to še ne pomeni, da bom na boljšem kot ti, ker se zna zgodit, da bom kljub temu nesrečna.
In obratno. Lahko imam nič kriterijev, pa bom v zakonu srečnejša kot ena, ki jih ima 1000.
gre se za to, da je opisani moški odpikal celo četo punc, med katerimi bi bile lahko tudi take, ki bi mu do podtankosti odgovarjale. In s katerimi bi lahko bil srečen. Zapičil se je v en kriterij, in zdej bo moral med nedolžnimi iskat tako, ki je lepa, pametna, gleda nogomet, ne teži, ima svoje prijateljice, ni ljubosumna, dobro kuha, vozi avto, pere zobe, je dobra v postelji, ne zapravlja preveč, se ne šminka, je meso....in ga je pripravljena ljubiti. Vprašanje pa je, če bo takšno našel. Vsekakor bi mu bilo lažje, če začetnega kriterija ne bi postavil. Izbira bi bila večja. Pika konec. In tu je prednost. Več izbire - boljša izbira.
Sem pa mnennja, da je bolj pameten kriterij kot nedolžnost ta, da izbranka ne spremlja telenovel

Dolgoročno gledano.