pa poskusimo:
a) se strinjam. v tej situaciji ima problem ženska, ker hoče tipa, čigar kriterijem ne ustreza. tip nima nobenega problema.
b) se strinjam. vsak si lahko za svojega partnerja postavi kakršnekoli kriterije, ki se mu zahočejo.
c) hm, tega pa ravno ne kapiram
Ženska se je pač zagledala v tipa s katerim nima šans. Njen problem...
Ni važno zakaj nima šans ali ker ni devica, ali je premajhna ali nima dovolj keša,...Sej je vseeno nima šans in pika
c so pomoje une ostale zenske ki so se vedno device (ne ta ku se je zagledala vanj). Ku ce njih ne bi bilo potem tudi tip ne bi imel izbire in bi morda celo znizal kriterije ce bi zelel se kdaj seksat. Devic je pa vedno zadosti ker se ne mores rodit nedevica.
sam lol. Ta tip je na dobri poti da postane pedofil. Lahko bi bil to skoraj zakljucek vsega tega.
There was a point to this story, but it has temporarily escaped the chronicler's mind.
Horus napisal/-a:Ne vem ce ravno latenten xD Se mi zdi, da je dokaj izrazena ta zafilozofiranost =]]
In ne, ne govorim o sebi. Pa tudi primer le ohlapno temelji na realni situaciji, ki sem jo pomagal osvetliti =] Pac, stevilke sem mal priredil pa to.
Sicer pa, da zafilozofiram naprej, ce znas nekaj filozofsko zastaviti, to pomeni, da ni mogoce, da dost seksas z razlicnimi zenskami? xD
Pa kaj ti kadiš to zaeno jeb**o robo? Daj še meni zrihtaj malo(nisem kadilec sploh, ampak vidim da je po tem stafu svet očitno lepši in še bolj okrogel)....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...