Test logike na podlagi ljubezni in sexa =]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

Horus napisal/-a:point cele teme preveriti, koliko zensk bo zacelo preprosto nabijati, da je tip prasec

haha. no vidim, da sem že jaz s svojim prvim postom ustvarila OT, ko sem na koncu pripisala svoje osebno mnenje. da obrazložim zakaj: kljub vsem logičnim argumentom na obeh straneh, je moje osebno mnenje o neki stvari ali dogodku lahko popolnoma nekaj tretjega in nelogično. saj konec koncev zato pa se mu reče osebno mnenje in se mi zdi, da se ga na spletni kot je kozmo forum tudi lahko izrazi :)
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Horus napisal/-a:Tudi vem, kaj je antidisestablishmentarianism, pa te besede ne uporabljam kot ime za gibanje, ampak kot najdaljso besedo v anglescini ;)

Evo ene s 45 črkami: Pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis :P

Edit: pa preden kaj rečeš, vem, da je sestavljena :P
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

Katera razume naslednje trditve, ki izhajajo iz dejstev:
a) to je problem zenske, ne tipa
b) tip ima prav
c) za celo situacijo so "krive" zenske (*edit* ki tipu to sploh omogocajo)

a) of kors. v končni fazi tip ni edini na svetu. zakaj brez potrebe vlagat energijo v nič, če obstaja miljone voljnih dečkov.
b) tip je pač naegotripiran kreten, ki nima dupe pojma o ničemer in ima v glavi neko morbitdno idejo, da je on car in bo fukal samo device.
c) jp. there are lots of stupid girls in this world. definitivno je 90% krivde na naši strani. če si nečesa ne dovoliš, se ti pač ne dogaja.

zaključek: js bi ga poslala v pm (se s tem izognila kakemu neprijetnemu SPBju, ki jih taki tipi radi posedujejo) in našla nekoga drugega.
j*** ti take tipe :)
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

zaključek 2: tip je nesiguren v svoje sposobnosti (beri slab v postelji z pomanjkljivim orodjem) in potrebuje devico, ker drugače obstaja konkurenca in primerjava z ostalimi.....tega se pa tale "egotrip" boji :D
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^ Slika ..le zakaj bi tip sicer hotel samo neizkušene? Ma čudna nagnjena? Zarad zgor omenjenga "problema"? Ergo, v vsakem primeru je neki narobe z njim..
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

In to da tudi odgovor od kje 100 žensk....ki se je napalilo na izgled, po intimnem spoznavanju so pa ena za drugo.....štura!!! En, dva, tri in si pri 100.

Rešitev: devica :D
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik

floribunda napisal/-a:(se s tem izognila kakemu neprijetnemu SPBju, ki jih taki tipi radi posedujejo)

no od devic ni ravno za pričakovat, da prenašajo celo vojsko spb-jev in verjetno zato ta fant tudi ni nek zelo verjeten prenašalec oz precej manj verjeten kot nekdo z osebnim številom 20 in 'drugačnimi' kriteriji za izbiro spolnega partnerja
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Ma sej pomoje ni mišljeno, da je spal s 100 devicami. Devica naj bi bila tista končna izbranka :wink: Ostale pa, glede na to, da jih je uspel 100 skup spacat, niso bile take, ki potrebujejo pol leta za spoznavanje tipa, preden se mu predajo. Ker bi potemtakem rabil "po malem" 50 let :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Re: Test logike na podlagi ljubezni in sexa =]

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Horus napisal/-a:
Katera razume naslednje trditve, ki izhajajo iz dejstev:
a) to je problem zenske, ne tipa
b) tip ima prav
c) za celo situacijo so "krive" zenske (*edit* ki tipu to sploh omogocajo)

a) Ja, to, da te nekdo (iz kakršnegakoli razloga že) noče, je logično tvoj problem
b) Ja, vsak si lahko partnerja izbere po poljubnih kriterijih.
c) Te pa ne razumem, ker ne vem, na kaj se nanaša. Na to, da ženske tipom omogočamo, da si naberejo 100 črtic, na to, da sploh povemo, koliko imamo me črtic in s tem omogočimo, da naša cifra postane kriterij izbire, ali na to, da tudi me (in včasih še bolj kot tipi) vrednotimo ženske na podlagi njihovih cifer.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Avg. 2010 9:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik

barbie, na začetku napiše, da tip noče nobene ženske ki ni devica. iz tega sem sklepala, da spi samo z devicami :) je pa res malce dvoumno in bi se dalo razlagat v obe smeri.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Maš prav :D Nisem se preveč poglabljala. V končni fazi je na izgubi tip, ker si je s postavljenim kriterijem zelo skrčil izbiro. In sigurno bo pravo težje našel v majhnem krogu opcij, kot v velikem....

Tako da, njegov kriterij je sicer legitimen in nikomur ne škodi, razen njemu samemu. Lahko pa temu kriteriju doda še lepoto, magisterij, velikost nad 180, obseg prsi nad 100, bogato mamo in očeta ter zelene oči, pa si zagotovi večno samsko življenje :D
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ne razumem, zakaj bi bil tip tu na izgubi.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Tvoj problem :wink: drugače pa, razlaga kot jo vidim jst, je podana za vejico in besedo ker.

bi bil na izgubi, ker...

Ta ker ponavadi pomeni razlog. Če si ga prebereš, vprašanje ne bo potrebno :P
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ja, še vedno je vprašanje potrebno. To, da si skrčiš izbiro, ni izguba, ampak selekcija. In zame je to nekaj pozitivnega, ker ti prišpara čas in energijo.
Torej, ponavljam vprašanje: Zakaj je tip na izgubi, ker ne bo skupaj z žensko, s katero itak noče bit, ker ne odgovarja enemu njegovemu merilu?

To je tako, kot če bi meni rekla, da sem ful na izgubi, ker se prezirljivo obnašam do skinov in jim sploh ne dam priložnosti, da bi postali moji prijatelji. Ja, ker jih nočem za prijatelje, sram bi me bilo, če bi bili moji kolegi. To je moja selekcija, s tem, da take ljudi že vnaprej izločim, samo profitiram, izgubim pa nič.
Odgovori