nanamiša napisal/-a:Tamala_mrha napisal/-a: A bi ti bilo kul, če bi drugi dan zvedla, da se je vlačil po striptizeti
Pa kaj? Ne bi bilo prvič  

Pa mislim da v tem pa res ni kaj groznega. 
Tudi meni bi verjetno za dekliščino najele striptizerje  

Meni je pa ideja o striptizerju kr neki. Na enem takem šovu sem že bila prisotna kot gledalka in me ni ravno impresioniralo. 

(čeprav tipi nikoli ne grejo do nazga, babe pa ja, vsaj tiste cheap) Kaj je pa sploh fora tega? Da vidim kar enega tipa, kako se zvija pred mano, da mene začne zvijat od smeha, je naoljen da se blešči na km in me po možnosti šlata? Saj zato mam tipa. 

Isto mi ni jasno kaj je fora nage babe, ki se zvija pred tipom. Saj je ne vidi prvič. Tudi razlog v velikosti pljučne kapacitete ne more biti, da bi mu bila bolj interesantna kot jaz, ker sama nisem ravno med ploskimi. 

Torej, kje je poanta cele drame?
Pri meni je v tem, da mi je nizkotno, da se pred poroko vlačiš po nekom, ki je plačan za to, da je tam atrakcija vključno s tabo. Saj ne bo po po
roki brez seksa. 

Če se bom kdaj poročila, upam, da bojo punce na dekliščini vsaj izvirne, ker ti napol nagi tipi so že prežvečeni, niti me nikoli niso ganili. Lahko pa mi pripeljejo mojega v tej vlogi...