London

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
kremsnita
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kremsnita »

Jaz že gledam kdaj grem nazaj :) Čist sem se zaljubila v London. Ogledala sva si pa ZOO, akvarij, vse tavelke parke po dolgem in počez, bila sva v Madame Tussauds, Natural History Museum in Science Museum, pa na London Eye, itak parlament, kraljevska palača - gledala sva tudi menjavo straže, pa Soho, Hampstead od koder je lep razgled, Greenwich od koder je tud lep razgled, Docklands - kao biznis četrt pa ziher sem še kej pozabila. Aja Oxford street ene 5x :D
Nisem še v življenju tolk prehodila pomoje. Zvečer so me noge tolk bolele da sem sam v postlo pala. Definitivno grem še, z večjim kovčkom pa mal več funti :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Če bo kdaj imel easyJet spet akcijo za -30% (oz. kolikor bo že), a lahko prosim tukaj napiše? Ali pa vsaj ZS?

Ne vem zakaj js tega nikol ne izvem preko njihovih novic :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
višnja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a višnja »

Za ta popust se priporočam tut jaz. :D
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

Jutri letim, komej čakaaaam :jump: :jump: :jump:
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Uživaj na polno!

Pa poročaj ko prideš nazaj :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Ja hvala, veš da bom! Poročilo pa zihr pride :wink:
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Taniyia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Taniyia »

V Londonu sem bila dvakrat in me je kar navdušil.
Všeč mi je, ker se dogaja veliko stvari kot so recimo koncerti, musikli, nekateri muzeji so zastonj za ogled kot je recimo British Museum in v njih lahko preživiš cel dan, imajo čudovite parke (Hyde Park, Regent's Park...), spoznaš lahko ljudi iz vseh koncev sveta.
Za shoping je idealen Primark (http://www.primark.co.uk/), saj imajo zelo poceni oblačila, torbice, čevlje, posteljnino, brisače...
Stanovala sem v hostlu, ki se imenuje Generator in sem bila kar zadovoljna (http://www.generatorhostels.com/en/london).
Luštna stran o sloveniji ...
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

No, pa sem doma :( Blo je super, noro, mega :D Hotel smo mel še ne 5 minut od Victorie station, soba bla uredu z izjemo manjših stvari. Drugač sem vidla full stvari: od raznih muzejev, galerij, katedral, parkov, parlamenta, živalskega vrta,..No ta me je pa mal razočaru, ne vem, mogoče ker sem ga primerjala s tistim iz Barce. Odnesla domov pol Oxford steeta :D Uglavnem, London me sigurno ni vidu zadnjič!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

No, lepo da si se imela fajn :D Kje kaj nakupovala? Nalep kakšne fotke v primerno temo :)

A imam kej upanja, da sredi avgusta najdem smešno poceni letalske karte? Zaenkrat je najmanj Ryanair okol 50€ (+ tisto kar je za vsak let 5€ in za kartico) na osebo povratna (bom sam osebno prtljago mela), sam js bi še ceneje :D
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Primark, Next, New look (tvoji predlogi so prišli zelo prav :D ), Dorothy, Top Shop, M&S, neke male štacunce od kerih ne vem imen. Bom nalepla enkrat te dni, ko najdem čas in voljo za poslikat :D
*kristyna*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *kristyna* »

Bila v Londonu pred manj kot 1 mesecem in že načrtujem naslednji izlet. Je pa pomoje vseeno kje spiš (samo da je v 1 coni) pa lahko vse predelaš peški =). Jaz sem že prvič odkrila Primark tako da najprej grem tja (3x cenejši kot Zara, stvari zelo podobne) potem pa v Topshop (oxford street) na oddelek z nakitom. Tam bi z lahkoto pustilla 200€, tako velik je.
Z veseljem si pogledam tudi izlobe high end trgovin (in razen v izjeme, ne vstopam. Selridges me ne vidi več, ker pojma zaposleni pojma nimajo kje je kaj) pa tudi drugih trgovin (domišlije jim ne manjka)

Oh kako bi bila v Londonu v enem izmed starbaksov in opazovala mimoidoče.... :cry:
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
AudreyH
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a AudreyH »

Jaz sem pa slišala, da so ob nedeljah vsi muzej zaston? A mogoče kdo ve, če je to res, al pa če so mogoče kej cenejši? A je drugače za študente in dijake v Londonu kej ceneje (hrana, muzeji....)?
Jaz in še 2 moji prijateljici gremo letos avgusta prvič v London in bi nam res fuul pomagal če nam lahko kdo še kej o tem pove, ker bi (poleg šopinga :D) rade vidle tut kej muzejev in teh znamenitosti :)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^če še nisi, najprej celo temo preberi, sem skor 100%, da boš večino odgovorov (in še več) najdla že tle.
princesss
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a princesss »

Js sm se glih učer vrnila, sm bla 12 dni. :) In seveda komi čakam, da grem nazaj, že planiram. :) Na veliko sm zapravljala, ker so razprodaje, pa velik lepih in novih kotičkov odkrila. London je moja edina večna ljubezen. :) Po diplomi se pa odselim gor, poskusit ni greh. Ma še kdo željo oz. načrtuje živet tam?
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Iščem kakšen ugoden in preverjen hostel v Londonu? Pa da se da najet sobo za 2 osebi.
Odgovori