Jaz sem precej letela tako da bom nastela sam bolj kaksen pripetljaje...
Adria (pac slovenska rabim jo nastet),
Singapore airlines - tle nam je enkrat en motor crknu - ma smo srecno pristali, sem se res ustrasla, res ful. Kjub temu so moja najljubsa letalska druzba in ce le lahko poskusamo it z njimi. Edino me moti ker v enih letalih majo fajn tiste ekrancke v drugih se jih pa slabo vidi pod kotom in so stari. Majo pa eno ful dobro igrico na njih, ki jo lahko 100 let igras in se ne navelicas.
Aja enkrat je en clovek imel nek napad panike al neki podobnega ma so ful profesionalno pristopli. Res vsecno osebje mi zgleda. (Aja pa princess te klicejo ce zgledas zalostna) Edino stalno piska da se pripnes. In tudi ce so cisto majhne turbolence ti recejo da gres na lastno odgovornost na wc.
Lufthansa - tle me moti obcutek kot da sparajo z denarjem in letijo vsaj po mojem obcutku bolj pocasi, sicer verjamem da so se vedno v mejah normale

Samo filing je weird.
Quantas - ti so mi leteli ful cudno. ko smo pristajali je prednji del letala usmeril navzdol in ne pa z zakrilci in tem, in nekako prepogumno... (Sej se zgodi tudi drugod da so kdaj tko pristali sam tle sem mela obcutek kot da tip misli da vozi neko staro vojasko letalo) Aja pa nekam po pisti je tudi kar rukalo... Mi je pa blo smesno ko je rekel pilot da bo malo "bumpy". To je bil prvi let z njimi ostali so bili bolj normalni.
Najhujse turbolence sem dozivela - smesno - iz ljubljane do svice.
Ko sem sla s prijatelji smo sli ponavadi s kaksnim nizkocenovnim. Drugace ce se le da grem s kaksnim iz star alliance najraje SA. <3
There was a point to this story, but it has temporarily escaped the chronicler's mind.