Da so karte najdražje v visoki sezoni in okoli praznikov, je pa tudi logično.
Je pa vedno rizik, s temi kartami. Moraš imeti tudi malo sreče, da najcenejšo možnost nabašeš. Lahko imajo en teden po tem, ko kupiš karto, kako akcijo

Maruša Habot napisal/-a:Mislim, da se danes najbolj splača leteti z Emirates, saj je Dubai kr v krizi in je tudi cena letov padla. Sama sem letela za 500evrov na Tajsko in nazaj

Samo za Zagreb mi je nekdanja cimra (Portugalka) razlagala kak poceni let je dobila, pa se nisem mogla spomnt imena letalske družbe (je bla res Tap, pa ni tak poceni). Za kolegico iščem let v Porto, ali pa v Lizbono (pa bo šla do Porta z vlakom).
Če koga zanimapurple_rain napisal/-a:Jz bi tud tko ene 9 ur mela za počakat na naslednji let, če se odločim za to varjanto..
.. preživela sem. 7h na letališču, ponoči, med dvema letoma. Mal zoprno, vse taboljše klopce (za spanje) ble zasedene. Oz., sem že "imela" eno, pol sem se pa trapa odločila, da bi šla še mal kadit in valda jo je nekdo vmes zasedel. Tko sem potem nekak čudno zložena probala spat na eni klopci "za dva" (brez naslonjala za roke med dvema sedežema..na kufru)..ahja. Bla zanimiva izkušnja, ampak se tega ne bi šla več, če le res ne bi blo potrebno. 

purple_rain napisal/-a:Če koga zanima.. preživela sem. 7h na letališču, ponoči, med dvema letoma.
Mi smo najprej še lepo vsak en pir spil, tko da je blo prov fino (kukr pač lahko je, če spiš na tleh). Ful je fajn, če je cela grupica, vedno kdo samo napol kinka in čuva stvari. Jz sm kr fajn zakinkala, dokler niso okol 5ih začel odpirat pultov za prijavo, tam kjer smo spali in nas prijazno spodili stran. Pol smo šli pa pač na zajtrk in jutranjo kavico.

Samo filing je weird.