90210

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Mislim da nadaljevanka dejansko ratuje dobra to sezono. Prva polovica prve sezone mi je bila dolgočasna, ampak sem kar vztrajala.

Kar fajn je. Morm pa komentirat kako slabo je igrala Annie v zadnjem delu, ko zamudila bus (Wait, wait....:lol: prov fake je zvenelo :D)

Adriana mi je tak luštna, da konc :D Pa malce me moti, da je v praktično vsaki zvezi že lezbični par.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Urš.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Urš. »

haha (:
Men je tut zmer bolš ta sezona, edin tale Dixonova mati mi ni čis nč ušeč (:
drgač pa sm jz tut zadovolna,da sem vztrajala ker se je splačal (:
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a joy23 »

Zabaven del je bil :) Sam tale Naomi je šla pa že mal predaleč ... Upam, da bo Liam čimprej zvedel resnico in bo potem jezen na njo, ker potem lahko upam tud na njun konec :D Annie mi še zmerom obupno igra :D Tam pri tistemu Hollywood napisu ko je tekla v ultra kratki minici :D Nisem si pa misla, da se bo to z nesrečo vleklo čez celo sezono. Čeprav so naredili vse skup tako, da je zanimivo. Ta creepy Jasper ... Zdej čakam na to, da njeni starši (ali kdo drug) vidijo tisto priznanje, ki ga je takrat napisala na računalnik in se je samo shranilo, ne da bi ona videla. Ivy pa ma tak kulsko mamo :D
Use your head and follow your heart.
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Kter zabaven promo. Ryan :D
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Iz naslednjega dela:

:rofl: OMG, I just love Ryan :D
Noella
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Noella »

ve katera kako je ime mehiškemu pevcu, ki je v prejšnjem delu zapel skupaj z Adriano?? Ne morem se spomnit imena, vem pa da je ta pevec v Mehiki zelo priljubljen, igral pa je tudi v nadaljevanki Rebelde :lol: :lol:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

V nadaljevanki je bil Javier Luna, v RL je pa Diego Boneta :D
Bo tudi vsaj v naslednjem delu :wink: in očitno par z Adriano.

Promo:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
pepelčica
Debatorica
Debatorica
Kraj: koper

Neprebrana objava Napisal/-a pepelčica »

Samo Annie in Liam mi pa nikakor nista všeč skupaj. Verjetno zato ker mi gre Annie ful na živce :roll: Mi je pa bilo žal za Navida, ko je prinesel Adriani rože.
Uspešen moški je tisti, ki zasluži več kot lahko njegova žena zapravi. Uspešna ženska je tista, ki najde takega moža.
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Tole morem prilepit, ker mi je ful všeč njena nova frizurca :D Se mi zdi, da ji ful paše.
Slika Slika Slika Slika
lammy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a lammy »

Men je tut fuul luštna to frizurco, že prej, k e je potrigla, je bla huda, zdj, k ma pa krajšo, je pa še bolj :D
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

Kakšen se vam je kej zdel zadnji del? Men je bil prav všeč, se mi zdi, da so fajn nardil. Boga Liam in Ryan (btw, a je sam men Ryan ful simpatičen? :)). Bitch Jen in Jasper. To s profesorjem sem pa prav čakala, da se bo enkrat res kej takga zgodil, čeprav potem, ko se je zgodba nehala vrtet okol tega, sem mal pozabla na to in so me zdej presenetl. Naomi si zasluži (ne to glede profesorja, ampak glede Liama), Liam si zasluži veliiik boljšo. Še Annie mi je bolj všeč kot Naomi, čeprav če bi ta ženska znala igrat bi bla 10x boljša :roll: Kje so jo našl ... Najbolj bi mi zram Liama pasala Ivy, ona mi je ful fajna. Sem pričakovala, da se bo še kej vrtela okol njega in da ga ne bo tko hitr pozabla. Naomi pa če že mi je bla najbolj všeč z Ethanom, škoda da ga ni več. Baje da bo Ivy v 3. sezoni "postala" series regular - kul :) Upam pa na čim manj Teddyja, pa da bodo skinli Javierja :roll: (mi je čist *blah*).
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

^evo, če bi šla pisat bi približno enako napisala. Sem enakega mnenja. Tak da se podpišem... :)
Yada, yada, yada...
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

A CW spokesperson confirms that Trevor Donovan (Teddy) has been promoted to a series regular for Season 3.

:wall:
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

ah.. ta teddy je res antipatičen :?
joy23
Cosmofrik
Cosmofrik

V 3. sezoni se bo izvedlo, da je nekdo od teh: Liam, Dixon, Teddy - gej. Upam da Teddy in ne Liam :roll: Če bo Liam bodo itak vse pokvarl.
Odgovori