Je kar za v zdravje že..
Srbeče lasišče.
Me je kar mal sram, pa vseeno - sem se tolk spraskala

Hvala.
nanc napisal/-a:vraščene dlake zagotovo to niso...prej divje meso. A lahka to odstranim sama? al bo samo izginilo?? Pač čudno je, ker niiikolii nisem mela kaj takega.
purple_rain napisal/-a:Zdej mam pa še jz vprašanje.
Je kar za v zdravje že..
Srbeče lasišče.
Me je kar mal sram, pa vseeno - sem se tolk spraskala, zdej pa ne upam s šamponom glave prat, pa me zanima če veste za kakšne domače zvarke (kamilica? med, olivno olje?) s čimer bi lahko mal omilila srbečico in da bi lahko lasišče pripravila na pranje s šamponom (mogoče pomaga pri nadaljnem dajanju nasvetov: pred kratkim sem začela uporabljat Johnsonov baby šampon, ker naj bi bil manj dražljiv; drugega nisem našla tisti moment - lahko mi pa tud priporočite kakšen drug bolj naraven in nedražljiv šampon).
Hvala.
Prhljaj.kikyca napisal/-a:kaj pa je vzrok, da te srbi lasišče? Si uporablajala kaki preparat, ki ne paše tvojemu lasišču?
purple_rain napisal/-a:Punce, hvala za odgovore in predloge.Prhljaj.kikyca napisal/-a:kaj pa je vzrok, da te srbi lasišče? Si uporablajala kaki preparat, ki ne paše tvojemu lasišču?Že dolg.
Drgač pa poleg šamponov nč druzga ne uporabljam. Pred kratkim sem si nabavla Krkin Fitoval proti prhljaju in se mi je zdel, da je dokaj pomagal, sam k bi si mogla, tko, 3-4x na teden glavo prat, men se pa to zdi absurd, običajno sicer nekje 1x do 2x - zgleda bo treba bolj pogosto. Sam se pa bojim, če bolj pogosto, da se lasišče "razvadi" in da na koncu res pristanem pri pranju vsaj drug dan.
Am, še eno trapasto vprašanje: žajbelj dobim na tržnici, ane, v trgovinah (razen kakšnih specializiranih) bolj težko?
-rožca- napisal/-a:Žiujo
Jaz naj bi danes vzela prvo KT. Ker je pač prvi dan menstruacije imam bolečine, močne bolečine. A mogoče veste, če lahko vzamem Lekadol? Zvečer bi pa prvo KT?
Hvala.
purple_rain napisal/-a:Punce, hvala za odgovore in predloge.Prhljaj.kikyca napisal/-a:kaj pa je vzrok, da te srbi lasišče? Si uporablajala kaki preparat, ki ne paše tvojemu lasišču?Že dolg.
Drgač pa poleg šamponov nč druzga ne uporabljam. Pred kratkim sem si nabavla Krkin Fitoval proti prhljaju in se mi je zdel, da je dokaj pomagal, sam k bi si mogla, tko, 3-4x na teden glavo prat, men se pa to zdi absurd, običajno sicer nekje 1x do 2x - zgleda bo treba bolj pogosto. Sam se pa bojim, če bolj pogosto, da se lasišče "razvadi" in da na koncu res pristanem pri pranju vsaj drug dan.
Am, še eno trapasto vprašanje: žajbelj dobim na tržnici, ane, v trgovinah (razen kakšnih specializiranih) bolj težko?