Fant skoraj brez čustev

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
TinyT.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a TinyT. »

ne izkazuje jih... in to je potem problem, ker so mi vedno vsi izkazovali čustva, on pa ne. sej mi je rekel, da me ima rad in vse, ampak res redko...
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ana27 »

Potem ne vem, če je pravi zate, oziroma, če bos srečna, ker zahtevaš več kot dobivaš.
Uporabniški avatar
TinyT.
Sramežljivka
Sramežljivka

lej, šla sva narazen... sem se pa prepozno zavedala napak- ko je bilo že vsega konec. sedaj tak nimam več kaj narediti... :(
Uporabniški avatar
caly
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a caly »

zanima me če sta v zadnjem oddobju imela splone odnose ali sploh ne? :roll:
Uporabniški avatar
TinyT.
Sramežljivka
Sramežljivka

o, ja, to pa! glede tega pa- najboljši seks! vedla sva, kako se zadovoljiti, da obema paše... ful pozoren... :) tud ko sva šla narazen... kar pač ni dobro... :?
Uporabniški avatar
caly
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a caly »

heh...a preko seksa ti torej ni znal pokazati čustva?to da se dajeta dol pa tudi po končani zvezi pa je za moje zelo naivno. kaj si po horoskopu?:) tehtnica?:P
Uporabniški avatar
TinyT.
Sramežljivka
Sramežljivka

lej, ko nekoga zgubiš, se zavedaš napak... narobe sem delala, vem. ampak čeprav bi rada popravila napake, časa žal ne morem nazaj zavrtet... drugače pa mislim, da bom pretrgala vse stike z njim, ker kot frenda ne bi mogla funkcionirat... drugače sm pa strelka.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Biti prijatelj z bivšim-ja, ko so vsi nameni jasni in ni več čustev.Pred tem je to eno samo podaljševanje zveze na drug način, torej izgovor za videvanje.
Sčasoma je vse bolje, tudi pri tebi bo, ker nisi ne prva ne zadnja s takimi problemi.Boš videla, da bo čez čas bolje in bo to vse samo bled spomin, izkušnja več.
The world is as you are.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

^^ja, da si zelo nedolžna deklica in da si čisto sfaljena, glede na tvoje poste.Ravnaj se po horoskopu vendar, ženska !
The world is as you are.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 22:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

naivnica :D
kolesar
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kolesar »

TinyT. napisal/-a:lej, ko nekoga zgubiš, se zavedaš napak... narobe sem delala, vem. ampak čeprav bi rada popravila napake, časa žal ne morem nazaj zavrtet... drugače pa mislim, da bom pretrgala vse stike z njim, ker kot frenda ne bi mogla funkcionirat... drugače sm pa strelka.

Moja zgodba, ki sem jo objavil pod naslovom "ženske misli".

Midva sva šla z bivšo narazen zaradi ene banalne stvari, ker sem jaz eno jutro polglasno bentil, zakaj mi je hrano preveč pogrela, da moram nujno hitr v službo. Rekla je, da je bila ful presenečena nad mojim obnašanjem. Ker se je bala da se bo zgodba ponovila, sva se razšla na mojo pobudo, ker ji nisem mogel tisti dan tega garantirat, da se bom spremenil.

V razmerju sva se imela drugače super, sex je bil fenomenalen, spoštovala sva se, komunikacija odlična, vedno sem jo pohvalil...

Tudi sam si želel obuditi zvezo. Opravičil sem si ji, povedal, zakaj je prišlo do konflikta - zakaj je bilo tako zelo pomembno da sem odšel prej v službo (ker so me sodelavci nadzirali od kje se vozim - sem bil čisto opravičeno paranoičen). Da bi naredil korak proti njej, sem zamenjal naslov prebivališča. Napisal sem ji par SMSov, jo povabil ven, itd.

Tudi če bi se na glavo postavil, ženske ne morem dobiti več nazaj. Pravi da trenutno ni pripravljena na zvezo in da potrebuje čas. Mogoče ji ni bilo do zveze z menoj, pa je iskala dlako v jajcu, da se razideva.

Ves čas sem iskal napake pri sebi, kot da sem jaz edini krivec. Namesto da bi me ona podprla in mi pomagala, me je zapustila.

Bistvo pa je to, da sem sedaj naključno srečal svoje bivšo dekle izpred parih let, s katero sva prekinila izključno zato, ker je imela zame vedno premalo časa. Potožila je, da se je razšla s partnerjem in da ga ful pogreša, ampak si ga ne upa poklicat, ker bi jo nadrl kot psa. Po pogovoru sem ugotovil, da jo je ta partner tepel, postavljal razne pogoje (npr. da mora shujšati na nezdravo težo), ji prepovedoval obiske s starši in podobno. Zanimivo je to, da se je pritoževala, da partner ni imel zanjo čas, da se je preveč ukvarjal s kolegi.

Kot vidiš iz napisanega, ljudje smo si zelooo različni in prav tako so različni naši odnosi. Spreminjamo se takrat, ko se mi sami zavedamo lastnih napak, nikakor se pa ne spreminjamo za druge, ki so nespoštljivi do nas! Zato nikar si ne očitaj kaj si naredila oz. česar nisi, ker se mi zdi da je vse v naši usodi.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

kolesar napisal/-a:Midva sva šla z bivšo narazen zaradi ene banalne stvari, ker sem jaz eno jutro polglasno bentil, zakaj mi je hrano preveč pogrela, da moram nujno hitr v službo. ...

V razmerju sva se imela drugače super, sex je bil fenomenalen, spoštovala sva se, komunikacija odlična, vedno sem jo pohvalil...

Res močno dvomim, da je tole res.
Uporabniški avatar
jurcek3
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jurcek3 »

V prvem postu si dobro napisala da so neki besede, drugo pa dejanje, kar je cisto res... ne smes sebe krivit za propad zveze. kar nas ne unici, nas naredi mocnejse, torej poberi pozitivne stvari iz te zveze in zivi dalje. brez skrbi, da bos nasla nekoga kateri ti bo vracal ljubezen in bos srecna z njim.
Odgovori