London
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
Jst grem čez dobra 2 tedna in bolš, da ta oblak ne zamori kej umes
Sem pa lih dons nardila okvirni plan ogledov po dnevih in mam tok nabasan, da res ne vem kje bom zvečer našla moč še za žurat, ma sam jo bom, pa če me na vozičku domov prpeljejo
Sem bla pa kr mal šokirana, ko sem seštela vse (študentske) vstopnine, ob vseh stvareh, ki si jih bom ogledala zastonj, ma so zasoljene cene, ampak to je pač London 

I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
Uf, jah midve s kolegico sva takoj po zajtrku letele okol (ob 10h), pa hodile nazaj okol 5h.. popolnoma izmučene.. in sva mogle najprej mal počivat, zvečer sva pa feštale samo v hostlu, ker se nama enostavn ni nikamor dal it =) ampak itak, sej je po hostlih ful zakon folk (midve s kolegico drug mesec že pičiva za vikend na madžarsko
). Drgač sva pa šle gledat parlament, london eye (sam nisva šle na furo - k traja celo uro), big ben, imperial war museum (sam tega ne priporočam najbl.. naja je ful zamorila ta tema, čeprav je pa ful velik in zanimiv), šle sva v Camden town (tržnica je recimo neki za vidt.. ampak je pa precej slaba roba.. pa v momentu ko se nečesa dotakneš, že leti nekdo do tebe, da ti pove da ma "good price for you"
), ble sva na Oxford streetu, pa šle sva še zadnji dan v madame Tussauds.. drgač sva pa mal letale po ulicah, mal po kavicah,.. zraven Lambeth north underground postaje sva si šle pogledat en res hud tunel, k je namenjen uličnim umetnikom in se izživljajo z spreji.. vsak dan so nove slikce..
Drgač pa za kkšno, k še misl it tja.. js priporočam Walrus Waterloo hostel, ker je res nora lokacija, da pa o osebju sploh ne govorim.. David je vedno pripravljen svetovat kje lahko najdeš kaj teb zanimivega.. uglavnem, js vem da grem zelo kmalu nazaj

Drgač pa za kkšno, k še misl it tja.. js priporočam Walrus Waterloo hostel, ker je res nora lokacija, da pa o osebju sploh ne govorim.. David je vedno pripravljen svetovat kje lahko najdeš kaj teb zanimivega.. uglavnem, js vem da grem zelo kmalu nazaj

(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Roberta R. napisal/-a:Drgač sva pa šle gledat parlament, london eye (sam nisva šle na furo - k traja celo uro)
Moram popravt: 30 min traja

Js se verjetno naslednje leto spet spravim v London (ampak le za ene 2 dni, na poti na drugo končno destinacijo).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
mah ne vem če bova šle.. predolgo je to, da stojiš v tistem jajčku
bl pomembn, da nisva šle pogledat palače
to naju čaka naslednič..
en koristn nasvet, pejte dost zgodi z hostla za nazaj.. midve sva šle 3 ure prej, pa sva se zgubile na Victoria station, in sva zamudile let.. tok da sva ble 6 dni pol tam

bl pomembn, da nisva šle pogledat palače

en koristn nasvet, pejte dost zgodi z hostla za nazaj.. midve sva šle 3 ure prej, pa sva se zgubile na Victoria station, in sva zamudile let.. tok da sva ble 6 dni pol tam

(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
A res al kaj?
Ja, res si je treba čas vzet za pot na letališče. Mi smo enkrat komaj, ampak res komaj ujeli let. Tekli po celem letališču in se čisto zadnji vkrcali na letalo. Me je izučilo, da raje 2 uri na letališču sedim in kavo pijem, kot pa da zamudim.
Pa sta morali kaj doplačati?
Men je pa ful všeč London Eye. Razgled je res super. Bila že 2× in bom zihr še šla.

Ja, res si je treba čas vzet za pot na letališče. Mi smo enkrat komaj, ampak res komaj ujeli let. Tekli po celem letališču in se čisto zadnji vkrcali na letalo. Me je izučilo, da raje 2 uri na letališču sedim in kavo pijem, kot pa da zamudim.
Pa sta morali kaj doplačati?
Men je pa ful všeč London Eye. Razgled je res super. Bila že 2× in bom zihr še šla.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
Kaj se mi bol splača vzet, Oyster card ali Travelcard? Čudno mi je pri cenah, na tem linku ( http://www.londontoolkit.com/briefing/travelcard.htm ) sem zasledila 7 dnevno Travelcard za Zone 1-2 25.80 funtov, kar se mi zdi full cenej kot ostale, npr. Oyster, al se motm? Bi pa vzela neki kar za 1 teden, glede na to, da je zihr full cenej kot dnevne karte in bom tam 6 celih dni. Pa še neki me zanima, če slučajno kera ve, kje bi se dalo najbolš vidt, katere znamenitosti spadajo pod katero zono?
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Sej travelcard imaš tudi na Oyster kartici
Se ti pa definitivno bolj splača tedensko vzet, če si vsaj 4 dni (dnevna je pa 7,8 funta za coni 1,2). Pa še prištej +3 funte, da sploh dobiš kartico
Je pa ta kartica potem lahko zopet uporabljena, ali kot navadna Oyster ali kot travelcard (mogoče jo celo ima kaka kolegica, če bla zadnje čase). Mislim da se jih na nekaterih postajah lahko celo vrne, samo sama tega še nisem naredila. Je pa super ker imaš v travelcard še vštete buse po celem Londonu (cone tukaj nimajo veze).
Vse glavne znamenitosti so kar v coni 1. Zdej pa odvisn kaj vse imaš dejansko željo vidt. Malce poglej na zemljevidu, kaj imaš namen pogledat. Če pa kaj ne več pri kateri postaji je, pa kar vprašaj.
Priskrbi si kak dobr vodič, da se lažje znajdeš

Vse glavne znamenitosti so kar v coni 1. Zdej pa odvisn kaj vse imaš dejansko željo vidt. Malce poglej na zemljevidu, kaj imaš namen pogledat. Če pa kaj ne več pri kateri postaji je, pa kar vprašaj.
Priskrbi si kak dobr vodič, da se lažje znajdeš

Ja
Preverjeno
Prav pride včasih ko si zmatran, pa se ti še do podzemne ne da jit
ter seveda ponoči, ko podzemna ne vozi.
Sam je pa tolk avtobusov, da moraš mal previdna bit na katerega greš
Nč niso butasta vprašanja, pa še rada odgovarjam, ker zdraven še obujam spomine.

Sam je pa tolk avtobusov, da moraš mal previdna bit na katerega greš

Nč niso butasta vprašanja, pa še rada odgovarjam, ker zdraven še obujam spomine.