shania napisal/-a:Roberta R. napisal/-a:
Brez zamere, ampak to je bullsh*t.. vsi delamo, študiramo, mamo tudi fante, treba je pol preživljat čas tut z družino, met nekaj časa zase, pol so še kakšni hobiji, obveznosti.. pa se vseeno najde čas tut za kolege, če si to želiš. Če pa interesa ni, si pa hitro lahko "prezaposlen"..
Nič zamere, sej sem v nadaljevanju tud to napisala, da lahko da je samo to navedla kot razlog. Vem da se da vse uskladit, ampak včasih je res težko. Sama sem tud mela obdobje, ko sem delala cele dneve, ampak res ful, tako da sem prosti čas preživela s fantom, pa še to mi je komaj uspelo. Vendar je prijateljica razumela, sem se ji potem oddolžila, takoj ko sem imela čas.Ker res se ti tistih par minut, ko si doma,se ti včasih res ne da, ker si izmozgan.
Ja ok, itak, obdobje.. ni problema.. tud js včasih doma grejem kavč in ne grem nikamor, itak se naredi, da se ti ne da, da si preveč utrujen, imaš slab dan.. kakorkoli.. seveda to prijatelji razumejo.. tut js razumem, če mi kdaj kkšna reče, da bo raj doma televizijo gledala, ker se ji ne da z mano na rolerje ali na kavo.. ni problema.
Ampak, da pa kar naenkrat ko dobi fanta, pa nima časa za nič drugega, tega pa ne morem razumet.. hvala bogu, nimam takih problemov.. vse kolegice smo že dovolj dolgo v zvezah, da se nam ne lubi več skos s fanti vkup tičat