Moja zgodba je sledeča. Imela sem najboljšo prijateljico, s katero se poznava že celo življenje. Že od majhnega sva bili ves čas skupaj, pogovarjali sva se o vsem, vse sva si zaupali, skupaj hodili na morje, na zabave, zvečer na sprehode, pijače... skratka stvari, ki jih počnejo prijatelji. In tako je bilo vse do pred kratkim. Potem pa jo, ko se en mesec nisva nič slišali in ko ni odgovarjala na moje sms-e, pokličem, in vprašam, kaj je narobe, zakaj me nič več ne pokliče... Za odgovor pa dobim, da ne more bit več prijateljica z mano, da nima časa, da bi tisti čas, ki ga še ima, rada preživela s fantom (skupaj sta že več kot 2 leti).. In od takrat naprej nisem od nje dobila nobenega pametnega razloga, zakaj ne more biti več prijateljica z mano. To je bil resnično velik šok zame, saj vem, da ji nikoli nisem nič slabega naredila, nikoli nisem o njej grdo govorila, še časa ji nisem veliko vzela, samo za kakšen sprehod ali pa pijačo zvečer, zato enostavno ne vidim razloga, zakaj si ne bi mogla vzet eno uro na teden časa zame? Jaz vem, da nikoli niti pomislila ne bi, da bi zanemarila prijateljice zaradi fanta, kaj šele, da bi kar tako direktno, brez razloga prekinila prijateljstvo.

Kaj si vi mislite o tem, je to normalno?