tialda napisal/-a:Tudi jaz imam pravkar podoben primer. Z to (ex?) najboljšo prijateljico se že poznama od malega, videvali in slišali sma se zlo pogosto, skupaj hodili ven-tudi z ostalo družbo in zdaj ko se je zaljubila v njenega novega fanta se je vse naenkrat spremenilo. Nekaj časa sem še jo klicala če gre z mano oz. nami ven ali pa samo na kakšno kavo in vedno se je nek izgovor našel da pač nemore. Zdaj je že verjetno kak mesec ali celo več odkar sva se nazadnje slišale...ne razumem kako se lahko človek tako spremeni in niti pokliče ne. Mislim da fant vpliva nanjo! Kaj bi pa ve rekle na to? Se naj jaz SPET javim in poiščem pogovor??
Sem tudi sama v podobni situaciji, smo bile s to kolegico kot rit in srajca, zdej se pa odkar ima tipa slišmo čedalje manj, vidmo pa tudi sploh ne več! Pa sm jo tudi na začetku kot zmešana vn vabila, jo klicala tud po n-krat na dan, da sm jo sploh na telefon dobila... Dejansko je čist vse kolege odjebala in zdej se vrti vse samo še okol njenga tipa... Mi je sicer hudo, ker smo ble res ful dobre frendice, sm če se ona noče več družit z mano...js nje pa tud ne bom neki prosila, ker že za pijačo smo se v zadnjih mesecih komaj zmenile.
Jaz pravim, da pozabi nanjo in si rajši najdi kake nove hobije, pa boš tko zihr kako novo frendico spoznala.