Lep pozdrav od Horusa 
Horus napisal/-a:Ma tipa, ki bi zarad tega zafarbu, bi verjetno po hitrem postopku odslovila, ker ocitno nima nekaj dost samozavesti
Horus napisal/-a:evva napisal/-a:hahah, bi mogu bit pa kar pogumen, da bi mi kej tazga reku...drgač pa itak neb mel smisla tak odgovor, glede na to, da mu nisem rekla, da je grd, ampak pač da mam tipa
Well, ce zenska rece, da ima tipa, to se ne pomeni, da ima tipa
  . 
  . To sem samo enkrat nardila in nikol več, od takrat naprej tud če mi kelnar prinese pijačo, zavrnem, pa naj si un tip misli kar hoče.evva napisal/-a:hahahah džeki, sam če ti kak pijan teži, ki mu še po 10 poizkusih nočeš povedat kako ti je ime, pol včasih tut ne gre drgač kot da mu rečeš "Dej spizdi kreten!" da kooooončno dojame.
Maš pa tut take tipe, ki ti ponudijo pijačo in mu pač valda, ker ti ni všeč rečeš "Ne hvala, imam svojo" in pol ti kelner čez 10 minut prinese isto pijačo kot jo piješ in ti pokaže s prstom na tega istega tipa, ki ti je pred 10 minutami ponudil pijačo in reče, da je to od njega in pol ok ajd, da ne izpadeš lih tolk nekulturna, spiješ tisto pijačo in pol model pride zraven tebe in ti še pol ure najeda, ker misli da če si pa spila njegovo pijačo, da si te že lahko lasti. To sem samo enkrat nardila in nikol več, od takrat naprej tud če mi kelnar prinese pijačo, zavrnem, pa naj si un tip misli kar hoče.

Pa tudi nimajo vsi možnosti doma pit, ker imajo bodisi cimre bodisi živijo doma pri starih, pa vzdušje ne more biti preveč sproščeno, ker moraš pazit, da ne zbudiš koga, bodisi je razlog kaj drugega (premalo placa etc). 
 Nemalokrat pa se zgodi tudi, da zunaj spoznam nov folk - t.j. tak folk, ki ni zatežen in ne prihlača k naši družbici z namenom, da bo težil s pijačo ali nam postregel s kakšnimi nesramnimi komentarji, če nismo za druženje (že tako ali tako ne sprejemam pijače od neznancev). Na kakšnega zateženega primerka pa (tok tok) že nekaj časa nisem nabasala. 

Jochie napisal/-a:vprašanje za vse lepotice, ki imajo na pijači vsakih 5 minut en vlet tipa in jih to moti:
zakaj hodite na pijačo? zakaj se s prijateljico ne dobite v zavetju svoje dnevne sobe in terase ter tam klepetate?
nihče vas ne bo motil, pijača je cenejša, itd, itd...
edina slaba lastnost "kofetkanja" doma je, da je postrežba verjetno samopostrežba, ampak menda niste take finoče, da si ne bi mogle kokakole ali viskija iz flaše v kozarec naliti?