orhideja1 napisal/-a:Kaj bi ve storile, če se s fantom ne bi mogle sporazumeti kje bosta živela? Recimo, da bi si ve želele živeti nekje kjer bosta popolnoma sama + otroci, če se vama rodijo, medtem ko fant vstraja, da se preselite k njemu, in da si stanovanje uredita zgoraj pri njegovih starših.
Bi vstrajale pri svojem in bi živela vsak na svojem, ali bi se prilagodile, oz. ali imate še kakšno drugo rešitev?
Mi2 trenutno živiva pri njemu na vrhu imava svoje stanovanje (kuhija, kopalnica, spalnica, soba, dnevna) nimava pa lastnega vhoda. Vodo, gretje, smeti, elektriko imamo pa skupi. Nimava nobene besede pri teh stvareh, tako da imava večkrat mrzlo. Ker ko naju ni, predejo gor zaprejo radiatorje, to delajo redno vsak dan + zraven še pobrskajo po stvanovaju, hladnik, omare, celo spalnico. Občasno še posodo pomijejo ali pa kaj drugega. Se vtikajo ali je posteja postlana ali ni. Če pride on pol še kr s flaše direkt šlukne mal alkohola, proba kakšne ostane od kosila. Občasno pride še njegova sestra, ki NIČ ne pospravi za sabo (posoda, wc, odtoki). ITAK da nama to ne paše !!

Ampak trenutno nimava druge izbire. Iščeva si manjše stanovanje s čim manjšimi stroški, nič fancy. Potem pa bova gradila hiško, 20km stran od njih, v vasi mojih staršev.
Jaz imam to srečo, da tudi njemu ni za ostat tukaj. Ti pa probaj poiskat moteče razloge, v kolikor ostaneta tukaj kjer sta, pa ga počasi prepričaj v to da gresta stran.