barbie_girl_85 napisal/-a:Pomoje vsak moški na zmenku z dvema ženskama vsaj pomisli na trojček.....če ne, ma pa zlo skopo domišljijo

Zakaj, greš, če ni cool lahko kadarkoli...
Tokrat moram potrditi McLarnovčeve besede, namreč tudi meni se je to že zgodilo.McLarnovc napisal/-a:modrobela napisal/-a:In tretje, ne vem zakaj bi punca s katero se zmeniš za pijačo s seboj pripeljala prijateljico, ki jo nisi povabil.
To sploh ni redek pojav. Da ne boš mislila, da se to ne dogaja...se dogaja in to celo zelo pogosto. Se z neko deklino zmeniš za pijačo, pol pa s sabo privleče še frednico... "čuj pa ka si ti fukjen malo.." mode: ON..
F**k ej, ampak zgodilo se mi je ravno tako, kot opisuješ. Zdaj vem za naprej, da če se mi bo to še kdaj zgodilo, bom samo še spil pijačo, plačal in šel.McLarnovc napisal/-a:se samo med sabo pogovarjale, ti boš pa tam en privesek in boš izpadel bedak. Če bo s sabo privlekla frendico, boljše da se takoj obrneš in greš...
Lucia Klasinc napisal/-a:Meni se ne zdi nič narobe, če je fant sramežljiv in bolj občutljiv. To se mi zdi celo prednost.
McLarnovc napisal/-a:modrobela napisal/-a:In tretje, ne vem zakaj bi punca s katero se zmeniš za pijačo s seboj pripeljala prijateljico, ki jo nisi povabil.
To sploh ni redek pojav. Da ne boš mislila, da se to ne dogaja...se dogaja in to celo zelo pogosto. Se z neko deklino zmeniš za pijačo, pol pa s sabo privleče še frednico... "čuj pa ka si ti fukjen malo.." mode: ON..
Alwaleed napisal/-a:Lucia Klasinc napisal/-a:Meni se ne zdi nič narobe, če je fant sramežljiv in bolj občutljiv. To se mi zdi celo prednost.
Dokler ne pride mimo en karizmatično dominanten.
Ne se hecat! Za fanta sta sramežljivost in občutljivost tako slabi lastnosti, kot za žensko kosmate noge in brki.
Vem, ker sem si zajebal 15 let življenja, ko sem bil tak.
Samo fail bejbe hočejo šibkega fanta. Pa še za te to ni njihova najljubša izbira.
Džeki napisal/-a:Punce, ki na zmenek privlečejo frendico, niso pri zdravi pameti, očitno imajo sociopatske motnje in ne razumejo, kaj je "zmenek", da je to nekaj med dvema.Ali so pa samo zelo zelo mlade.meni se, hvala bogu, to nikoli ni zgodilo.
Tamala_mrha napisal/-a:Če pa si zmenjen z nekom SAM, pa se prikaže zraven še tretja oseba... no go.
Trdonja napisal/-a:Če tudi zbereš dovolj poguma, da greš do punce in jo tam ves presran povabiš ven oz. jo ogovoriš, ne boš dosegel veliko - kvečjemu kakšen posmeh.
Sem imel popolnoma isti porblem kot avtor te teme. Se spomnim, da sem se enkrat z eno punco 5 ur pogovarjal. Vidno je bila zainteresirana za mene, jaz pa sem vidno postajal bolj živčen in nemiren. Šele na koncu sem zbral toliko poguma, da sem izjavil nekaj kar je bilo podobno povabilu na zmenek. Ne rabim posebej poudarjat, da me je zavrnila kljub temu, da sem ji bil na začetku všeč; vendar sem bil tak neodločen in živčen, da sem se ji "zameril"
Džeki napisal/-a:Recimo, nekje je prebral, da so puncam všeč visoki tipi, on je pa 1, 70 in zato je prepričan, da itak ne more nobene imeti.Temu v bistvu rečemo zakompleksanost.