Odločil sem se, da se tudi jaz registriram na forum in povprašam za vaša mnenja, glede mojega "problema". Najprej naj povem, da se že sam sebi zdim dobesedno neumen, ker zadevo tako kompliciram, ampak ni mi dalo miru, dokler se nisem odločil odpreti nove teme.
Torej, kmalu bom star 18 let, vendar še nikoli nisem imel resnejše punce. Imel sem že nekaj "one night standov", vendar j*beš "one night stande", če me čustva in pomlad razganjajo ko vola.

Torej, problem je, da nikakor ne morem sproščen stopiti do punce, ter je povabiti na pijačo (bog pomagaj glede moje izvirnosti, ampak še to me muči, kaj šele kaj bolj direktnega). Kar naprej razmišljam kaj naj bi bila tema pogovora, kako punco povabiti na pijačo, da nebom takoj izpadel nek potreben kreten, itd. Z punco, ki mi je všeč sva že govorila po MSN-ju, vendar nikoli nič konkretnega - pač, vsakdanje teme, preganjanje dolgega časa, itd. Videla sva se že dolgo časa nazaj (ona z svojo družbo in jaz z svojo), vendar je takrat imela fanta.

Skratka, nekako nimam dovolj samozavesti glede tega, čeprav nevem zakaj. V drugi družbi sem popolnoma sproščen, vendar bolj dolgo bom čakal, slabše bo - pismo, kmalu bo moja generacija imela otroke, jaz pa takole...

Hvaležen bi bil za kakšne nasvete predvsem iz strani punc, ki verjetno najbolje vedo, kaj pri fantu na prvem "zmenku" cenijo, itd. Skratka bojim se, da bom zatrokiral ko se bova dobila ali izpadel kot da sem star 5 let in prvič vidim nekoga ženskega spola (sramežljivost, itd.). Bognedaj, da si zraven pripelje še kakšno kolegico, ker potem sem še posebej oplel glede sproščenosti (diretkno rečt "čuj, ne vozi si kolegice zravn ker bo štala", ji pa tudi ne morem).