Tašče in tasti!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Sessa »

Bravo! Enako in sem :cool:
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lesnik »

Zakaj misliš da se bi počutli neprijetno?
Samo če bi tudi svoje starše povabla potem je problem,ker moj oče je prenehal pit pred pol leta,njegovi starši so pa vajeni pri kosilu pit vino.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

lesnik napisal/-a:Ah jaz jih niti ne morem vidit ne tasta ne taščo,
Če ma kakšna idejo kaj nej jima skuham mi naj sporoči.

goveje zrezke v strihninovi omaki! :wink:
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

lesnik napisal/-a:Zakaj misliš da se bi počutli neprijetno?
Samo če bi tudi svoje starše povabla potem je problem,ker moj oče je prenehal pit pred pol leta,njegovi starši so pa vajeni pri kosilu pit vino.

Enostavno ne daš vina na mizo. Oprosti, nekateri ne dovolijo kadit v svoji hiši, ti pač ne boš dovolila alkohola v svoji hiši (uradna verzija, dejansko pa pač zarad fotra).
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka

positive vibration napisal/-a:

Enostavno ne daš vina na mizo. Oprosti, nekateri ne dovolijo kadit v svoji hiši, ti pač ne boš dovolila alkohola v svoji hiši (uradna verzija, dejansko pa pač zarad fotra).

Samo njegovi tastari vejo da je bil moj oče na zdravljenju.In bi takoj skontal.Čeprav zame vejo da ne pijem alkohola.Ne vem ka bi pol rekla.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^čakaj, no, pa sej so vendar odrasli; močno upam, da sta njegova dva tolk sposobna empatije, da bi razumela zakaj ne bi blo vina na mizi in ne bi delala haloja iz tega.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

lesnik napisal/-a:
positive vibration napisal/-a:

Samo njegovi tastari vejo da je bil moj oče na zdravljenju.In bi takoj skontal.Čeprav zame vejo da ne pijem alkohola.Ne vem ka bi pol rekla.

Ne bi skapirali. Saj jim ne bi povedala. Enostavno rečeš, da nimata nič v hladilniku, ker ne pijeta alkohola in ga ne rabita in ne želita. Če bojo s sabo prnesli, pa se bi jz francoza naredla in z zahvalo pospravla flašo v regal :D
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a dolce_chicco »

^^ :respekt:

Sicer pa, tudi če bi pogruntali - v končni fazi, koji k... pa se njih to tiče, če tvoj foter pač več ne pije in ni najbolj primerno, da se da potem flašo na mizo? Čeprav nek znanec od mojih staršev tudi ne pije že nekaj časa, pa zato drugi na srečanju še ne skrivajo pijače, res pa je, da je tudi ne točijo na angro. :wink:
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka

Samo pri mojem očetu je bila poleti tudi fora da ko je nehal pit že par mesecov,je imela sestra piknik in slučajno je prišu k njej in "ga je premamu alkohol".
Lihk tega se bojim
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Peterca18 »

Jaz preprosto nebi dala alkohola na mizo, ker ne vidim problema zdržat kosilo brez alkohola. Tvojemu fantu si itak verjetno že razložila in mu je jasno (če bo njegove starše zanimalo, pa jim lahko on razloži). Če bo kdo pogrešal vino, reci da pač nimaš. Al pa povej, da nekateri od prisotnih ne pijejo in da se ti zdi lepo da jih vsi spoštujete in pijete sok.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
Uporabniški avatar
cdefgahc
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cdefgahc »

jaz se z mojo taščo splooh ne razumem.... ampak v drugačnem pomenu - fant je iz tujine, tašča pa ne zna angleško :? ampak me velikokrat vpraša kk se kaj reče po angleško in se trudi. je pa kr težko k bi rada kdaj kšno debato z njo udarla, pa nikol ne prideva daleč.... pa sej zdej po parih letih zveze že jst znam tok nemško, da se bistvene stvari že zmenimo. :) drgač na splošno odnosi med nama so pa super.
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a dolce_chicco »

Če je jezik ovira, še ni tak problem. Sploh če živiš tam, se jezika hitro naučiš (vsaj osnove za normalno komuniciranje) oz. si se na nek način primorana, če ti je seveda kaj do tega, da poleg fanta lahko komuniciraš tudi z drugimi. :)
Uporabniški avatar
Lucia Klasinc
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Lucia Klasinc »

Mislim, da je to, da se tašča in snaha ne moreta razumeti res le stereotip. Nekateri ljudje se med seboj pač ne razumejo, ne pridejo na isto frekvenco. Če je ena izmed takšnih ljudi tvoja tašča, imaš pač nesrečo. Sicer pa mislim, da se da veliko rešiti preko iskrenih pogovorov.

S fantovo mamo (ki še zaenkrat ni moja tašča) se odlično razumem. V bistvu sva si mogoče celo nekoliko podobni, kar ne bi bilo nič čudnega (ker si po neki teoriji izbiramo partnerje, ki so podobni staršu nasprotnega spola).
Uporabniški avatar
Ajda Sitar
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a Ajda Sitar »

Z mojo morda-nekoč taščo se tudi kar razumeva. Je najboljša kuharica na svetu, pametna in izobražena, lepo je vzgojila sina. Mislim, da česa več skoraj ne bi mogla dobiti. :)
*LittleBug*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *LittleBug* »

cdefgahc napisal/-a:jaz se z mojo taščo splooh ne razumem.... ampak v drugačnem pomenu - fant je iz tujine, tašča pa ne zna angleško :? ampak me velikokrat vpraša kk se kaj reče po angleško in se trudi. je pa kr težko k bi rada kdaj kšno debato z njo udarla, pa nikol ne prideva daleč.... pa sej zdej po parih letih zveze že jst znam tok nemško, da se bistvene stvari že zmenimo. :) drgač na splošno odnosi med nama so pa super.

O kakšno srečo maš! :D Kok bi blo men fajn, da se nebi mogle sporazumevat!
...Look but dont touch
Touch but dont taste
Taste but dont swallow...
Odgovori