in te gospodične kokr si rekla, so spedenane u nulo, ne vidi se jim že na daleč kaj so.. sicer ponavad ni težko ugibat

Pa če še enkrat obrnemo besede (me rinca prehitelanivea9 napisal/-a:Rhea napisal/-a:Verjetno je bolj pravilno vprasanje s kom hoce taka zenska imeti druzino. Verjetno si bo iskala nekoga, s katerim se bo v razmisljanju in karakterju ujemala, to pa nek zadrgnjen clovek najbrz ne bo.
A moški, ki ne bi imel prostitutko je zadrgnjen?
nivea9 napisal/-a:rinca napisal/-a:^^joj, kok znaš ti obračat besede
No povej?
nivea9 napisal/-a:Rhea napisal/-a:Verjetno je bolj pravilno vprasanje s kom hoce taka zenska imeti druzino. Verjetno si bo iskala nekoga, s katerim se bo v razmisljanju in karakterju ujemala, to pa nek zadrgnjen clovek najbrz ne bo.
A moški, ki ne bi imel prostitutko je zadrgnjen?
Lady Blue napisal/-a:Hočem imet ful denarjaRevni ljudje se mi zdijo neumni in nesposobni, nočem bit ena od njih. Sicer delam faks, ampak že kar vidim, kaj bo po njem... delaj za jurja al pa se j***. Brezveze.
Seksat mi je super, pa še plačana bom.![]()
Ste same kdaj razmišljale o tem? Če je kakšna "sorodna duša" tukaj, naj mi pošlje PM...
Alwaleed napisal/-a:nivea9 napisal/-a:rinca napisal/-a:^^joj, kok znaš ti obračat besede
No povej?
Tip, ki bi potencialno bil partner opisane, uspešne bivše prostitutke, bi pred tem z njo že bil na kakšnem zmenku. Bi se že odločil, da mu je všeč po karakterju, in bi že vedel, da je zdrava in da ima lahko otroke (če jih on želi). Z njo bi že seksal in bi že vedel, da se v spolnosti ujemata.
Vedel bi torej, da mu ženska po vseh kriterijih ustreza. Imela bi dobro ujemanje, ki se med ljudmi redko zgodi.
Zdaj pa izve, da je v preteklosti seksala za denar, česar pa več ne počne, in od tega nima nobenih posledic - vsaj ne takih, ki jih nima tudi on, od svojih preteklih 10 partnerk.
Če mu je to razlog, da jo pusti, potem ni le zadrgnjen, temveč je butelj.
Jochie napisal/-a:Lady Blue napisal/-a:Hočem imet ful denarjaRevni ljudje se mi zdijo neumni in nesposobni, nočem bit ena od njih. Sicer delam faks, ampak že kar vidim, kaj bo po njem... delaj za jurja al pa se j***. Brezveze.
Seksat mi je super, pa še plačana bom.![]()
Ste same kdaj razmišljale o tem? Če je kakšna "sorodna duša" tukaj, naj mi pošlje PM...
Če hočeš imeti ful denarja pomeni, da ga nimaš ter da si revna...torej si neumna in nesposobna. Rada bi postala pametna in sposobna ter misliš, da boš to dosegla s prostitucijo???
punca, ti raje na faks hodi ter se izobražuj. Če si sposobna, če imaš voljo do dela, boš našla službo, ki ti bo dala ful denarja. Nenazadnje če si lepa, boš lahko našla bogatega tipa pa boš imela ful denarja...prostitucija pa te po mojem mnenju ne bo naredila pametno in sposobno...
Alwaleed napisal/-a:nivea9 napisal/-a:rinca napisal/-a:^^joj, kok znaš ti obračat besede
No povej?
Tip, ki bi potencialno bil partner opisane, uspešne bivše prostitutke, bi pred tem z njo že bil na kakšnem zmenku. Bi se že odločil, da mu je všeč po karakterju, in bi že vedel, da je zdrava in da ima lahko otroke (če jih on želi). Z njo bi že seksal in bi že vedel, da se v spolnosti ujemata.
Vedel bi torej, da mu ženska po vseh kriterijih ustreza. Imela bi dobro ujemanje, ki se med ljudmi redko zgodi.
Zdaj pa izve, da je v preteklosti seksala za denar, česar pa več ne počne, in od tega nima nobenih posledic - vsaj ne takih, ki jih nima tudi on, od svojih preteklih 10 partnerk.
Če mu je to razlog, da jo pusti, potem ni le zadrgnjen, temveč je butelj.